- 20 Temmuz 2020
- 590
- 902
- 18
- 43
- Konu Sahibi pembiss123
-
- #1.321
Ayın maçında adet oldum canimCanım benim perşembe gününe ertelendi. Hatırlıyor musun 5 kasım diye yanlışlıkla yazmıştım2 kasımda olucam sanmıştım ama rahim anca tam hazır hale gelmiş o yüzden bi aksilik çıkmazsa perşembe oluyorum
Vallahi oturdum ağlıyorumCok fena gercekten progesteron iğne 1 haftadan sonra oturamamaya başlıyosun
16 sında olmuştum 17 sinde ilaçlara başladım. Dün rahimi muayene ederken tamam 3 çizgi olmuş dedi. Ilaclara dewam ediyorum işteAyın maçında adet oldum canim
Transfer ayın 5 ünde mi?16 sında olmuştum 17 sinde ilaçlara başladım. Dün rahimi muayene ederken tamam 3 çizgi olmuş dedi. Ilaclara dewam ediyorum işte
Merhaba ben de 5.in de transfer olacağım.evet o iğne öyle yapıyor maalesef karnım şiş ventaş gibiydi . ben göbekten vuruluyorumArkadaşlar bu progestan mıdır nedir bu iğne nasıl bişey böyle allah aşkına. Dün başladım vurulmaya günde 2 ampul ama ne yürüyebiliyorum ne de oturabiliyorum. Kullananlar sizde böyle miydiniz. Ben perişan oldum valla
Evet canım aksilik çıkmazsa perşembe günü olucamTransfer ayın 5 ünde mi?
Yaaa böyle bir ağrı yok yarın söyliycem dr a değiştirsinMerhaba ben de 5.in de transfer olacağım.evet o iğne öyle yapıyor maalesef karnım şiş ventaş gibiydi . ben göbekten vuruluyorum
Hadi hayırlı güzel haberlerleEvet canım aksilik çıkmazsa perşembe günü olucam
Az ilaçla bol yumurta oluşmasi çok güzel olmuş canımSağol canım inşallah iyi olurBöyle olması beni de hiç strese sokmaması açısından iyi oldu, doktor da vücudunu hiç yormadık dedi düşük doza rağmen böyle olunca çok sevindi, rahim kalınlığı da 9.8 imiş. Senin de 3.gün embriyosuymuş bir sebebi var mı
Yaa çok heyecanlıAy sorma canım gerginim niyeyse sabahtan beri işe vurduk kendimi evde. Yarın 5 buçuk gibi olacakmış transfer 3 te hastanede ol dediler
İlk benmiyim yaa test yapacakEvet canım aksilik çıkmazsa perşembe günü olucam
Herkesde 3 cizgi olmuyomuş diye duymuştum canın16 sında olmuştum 17 sinde ilaçlara başladım. Dün rahimi muayene ederken tamam 3 çizgi olmuş dedi. Ilaclara dewam ediyorum işte
kıpırdamadan yama tabi ki yemeğini yap kendini yorma yeterKizlar kıpırdamadan yatmak fayda edermi gerçekten. Benim 13 yaşında ergen bir kızım var okula dershaneye gidiyor. Onun için kalkıp en azından yemek yapmam lazım. Süpürge silme işi falan yapmayacağım tabi ama o kadar hareketsiz yatmak bana iyi gelmez birdebacaklarimda uyuşma oluyor benim çok yatınca. Yatamam ya ben inşallah sorun olmaz
Ben oglumdan once 9 tane oglumdan sonra 8 tane kimyasal gebelik gecirdim rabbim yardimcin olsun canimKuzu kimyasalmış umarım siz olumlu sonuç alırsınız bana da okurken umut olursunuz
Bu nasil bir hatadir benim ciddi derecede pihtilasma problemim var oglumda sabah aksam vuruluyordum igneyiDeğerimi ben takip ettim doktorlar sagolsunlar pek umursamadilar. Kan sulandırıcı başlanması gerekiyormuş pıhtılaşma varmış onu da baslamadilar. Öyle olunca sonuç bu oldu tabi
allah söyletmiş desene :) hayırlısı olsun canımmm kasım 5 için şafak sayacağız o halde :)Canım benim perşembe gününe ertelendi. Hatırlıyor musun 5 kasım diye yanlışlıkla yazmıştım2 kasımda olucam sanmıştım ama rahim anca tam hazır hale gelmiş o yüzden bi aksilik çıkmazsa perşembe oluyorum
hoş geldin canımm inşallahhMerhabalar herkese ben geldim umarimbol hamişli bir topik olur
canım çift embriyo mu tek embriyo mu transfer edilecek bide kaçıncı gün embiroysu oludğunu bizimle paylaşır mısın listeye ekleyelimMerhaba ben de 5.in de transfer olacağım.evet o iğne öyle yapıyor maalesef karnım şiş ventaş gibiydi . ben göbekten vuruluyorum
Banada yatılmaması günlük rutin hayatımıza devam edilmesi transfer masasından kalkar kalmaz wcye gidilmesi söylendiMerhaba kızlar nasılsınızz? Transfer olcak arkadaşlarım yakın çevremden gelen tavsiyeleri yazmak istiyorum..transfere idrara sıkışık gideceğimiz için transferden sonra hasta bezi bağlayıp gerekirse ona idrarırın yapılması en az 3 saat kalkılmaması ve yatağın ayak ucunun kaldırılmasını ve ilk 3 gün gerekmedikçe kalkmadan dinlenilmesini şiddetle tavsiye edildi bana.bende sizinle paylaşmak istedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?