• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kasım-Aralık 2020 Transfer Olacaklar

Banada yatılmaması günlük rutin hayatımıza devam edilmesi transfer masasından kalkar kalmaz wcye gidilmesi söylendi
aynen bana da yatılmaması gerektiği, transfer masasından kalkar kalmaz wc ye gidebileceğim söylendi. ayrıca normal hayatına devam etti doktor o yüzden ertesi gün işe gittim ama bu sefer 10 gün dinleneceğim yataktan ara ara kalkıp o şekilde test günümü bekleyeceğim. çünkü 1.si tutunamadı ve kendimi çok suçladım

Kizlar kıpırdamadan yatmak fayda edermi gerçekten. Benim 13 yaşında ergen bir kızım var okula dershaneye gidiyor. Onun için kalkıp en azından yemek yapmam lazım. Süpürge silme işi falan yapmayacağım tabi ama o kadar hareketsiz yatmak bana iyi gelmez birdebacaklarimda uyuşma oluyor benim çok yatınca. Yatamam ya ben inşallah sorun olmaz
Yok canım öyle bişey. Sadece ağırlık kaldırma, süpürge yapma ve deniz/küvette girme denmişti bana canım. Normal rutin hayatınızı başlayın hemen dediler. Sen bunları takma, psikolojini rahat bırak. Zaten Allah nasip edecekse olacak :))

Kizlar merhaba. Benim bugun embriyolarimin 3. gunu, 5 yumurtam toplanmisti, 3 tanesi kaldi, onlar da hala devam ediyormus bugun hoca gelip karar verecekmis saat 3’ten sonra. Bebegin adini 3 koyacagim olursa 🤣 ne cok 3 yazdim. Bugun karar verecekmis besinci gun mu yapacak yoksa gun icinde de bana transfer icin haber verip hastaneye cagirabilirmis. Asistani hoca genelde 5. Gune gidiyor dedi. Ben de boyle bekliyorum iste, insallah besinci gune kadar her sey yolunda gider sizlerle paylasmak istedim. Hepimiz insallah iyi haberler aliriz.

Kizlar merhaba. Benim bugun embriyolarimin 3. gunu, 5 yumurtam toplanmisti, 3 tanesi kaldi, onlar da hala devam ediyormus bugun hoca gelip karar verecekmis saat 3’ten sonra. Bebegin adini 3 koyacagim olursa 🤣 ne cok 3 yazdim. Bugun karar verecekmis besinci gun mu yapacak yoksa gun icinde de bana transfer icin haber verip hastaneye cagirabilirmis. Asistani hoca genelde 5. Gune gidiyor dedi. Ben de boyle bekliyorum iste, insallah besinci gune kadar her sey yolunda gider sizlerle paylasmak istedim. Hepimiz insallah iyi haberler aliriz.
hayırlı olsun canım benimmm hayırlı haberlerle gel inşallah

Back