• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kasım-Aralık 2020 Transfer Olacaklar

Merhaba hoşgeldin aramıza ☺ Umarım bu ayın sonunda hepimiz anne adayları olmuş oluruz. Sen darlamadan ben darliyim seni 😁 daha yumurtaların toplanmadan dr.un neden 3. Gün transefi düşünüyor?
Hoşbuldum 😊 inan orasını ben de anlayamadım zaten doktora hiçbir şey sormamışım aklıma bile gelmedi eee 3.gün oluyor neden 3 demek 😅 5. Gün pazara geldiği için olabilir mi acaba, bu ihtimali düşünmek istemiyorum 🤦🏻‍♀️

Hayırlısı olsun canım. Ne güzel hiç dusunup planlamadan supriz bir şekilde tedaviye başlamışsın, belki böyle daha iyidir 😉😉
Sağol canım inşallah iyi olur 🙏🏻 Böyle olması beni de hiç strese sokmaması açısından iyi oldu, doktor da vücudunu hiç yormadık dedi düşük doza rağmen böyle olunca çok sevindi, rahim kalınlığı da 9.8 imiş. Senin de 3.gün embriyosuymuş bir sebebi var mı 🤔

Hoşbuldum 😊 inan orasını ben de anlayamadım zaten doktora hiçbir şey sormamışım aklıma bile gelmedi eee 3.gün oluyor neden 3 demek 😅 5. Gün pazara geldiği için olabilir mi acaba, bu ihtimali düşünmek istemiyorum 🤦🏻‍♀️
Hayırlısı olsun canım 💕 esinde sperm problemi var mı. Sperm de problem olunca genelde 3.gun transfer oluyor.
5. Gün pazara da gelse transfer yapıyorlar canım.

Hayır canım şuan sadece diofol ile innate kullanıyorum ikiside folikasit belki transfer tarihi belli olunca verirler bilmiyorum 🤭🤔
Anladım canım, onu kullandıysan o da geciktirebilir diyecektim. Bildiğim kadarıyla rahim dinlendirmede veriyorlar yumurta baskılayıcı olarak. Transferden önce vermezler herhalde. Bu arada doktorunu haberdar et regl olmadığından, sanırım 35 günü geçerse adet söktürücü veriyorlar

Gunahimiza girdiler bildiğiniz. Hakkımı asla helal etmiyorum. Merkez değiştireceğim zaten. Ankara da yaşıyorum. İstanbul da tedavi görüyordum hücreleri Ankara taşıyacağız bir daha asla o hastaneye girmem
Sırf para uğruna yapıyor bunu bazı merkezler. Gerçekten hakkına girildi kuzum ama elbet Allah sorar bunu. Çok çok üzüldüm şuanda gerçekten. Onların ihmali yüzünden mutluluğun bölündü

Anladım canım, onu kullandıysan o da geciktirebilir diyecektim. Bildiğim kadarıyla rahim dinlendirmede veriyorlar yumurta baskılayıcı olarak. Transferden önce vermezler herhalde. Bu arada doktorunu haberdar et regl olmadığından, sanırım 35 günü geçerse adet söktürücü veriyorlar
Bunu söylediğin için teşekkür ederim canımmm bilgilendireyim öyleyse 🤔 hiç düşünmemiştim haber vermeyi

Back