• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kasım-Aralık 2020 Transfer Olacaklar

Benim transferime 5 gün var , progesteron iğne ve fitil verdiler erken değil mi sizlerin de böyle mi oldu? Bi de kan sulandırıcı olarak coraspin kullanıyorum
Canım benim de transferime 5 gün var, ben de bugün sabah akşam crinone jele başladım(normalde iğne vermişti doktor ama elimde jel olduğu için onu kullanıyorum önce) erken değil yani. Sanırım kan sulandırıcıyı da transferden sonra verecek.

Canım benim de transferime 5 gün var, ben de bugün sabah akşam crinone jele başladım(normalde iğne vermişti doktor ama elimde jel olduğu için onu kullanıyorum önce) erken değil yani. Sanırım kan sulandırıcıyı da transferden sonra verecek.
Ahh bu kan sulandırıcıya yine mi başlanacak transfer sonrası 😔 8 gün bile beni mahvetmişti çok acıtıyor morartıyor😭

Merhaba kızlar, ben de bu ay anlamadan tüp bebeğe başladım 😬
Normalde aşılamaya başlamıştık fakat 75ünite gonal f le 6 yumurta oluşunca doktorum tüp bebeğe dönelim dedi. Salı günü opu var cuma da transfer olacak sanırım 3.gün embriyosu 🥶 tüp bebek planlamadığım için hem çok şaşkın hem çok bilgisizim, sizi biraz darlayabilirim sorularımla 🥰
Hayırlı olsun canım🥰🙏🏻

Sen daha önce neden kullanmıştın? Her şey çocikler için bi olsunlar da🤗
Bende opudan sonra kullandım canım benim 38 yumurtam vardı bu yüzden ohhs riskim vardı sanırım o yüzden verdiler yani bilmiyorum neden verdiler açıkçası 🤩 o anki modum hayırlısıyla atlatayım da ne verirse versinlerdi 😂

Hayırlısı olsun canım 💕 esinde sperm problemi var mı. Sperm de problem olunca genelde 3.gun transfer oluyor.
5. Gün pazara da gelse transfer yapıyorlar canım.
Canım teşekkür ederim ❤️❤️ Eşimde sperm sorunu yok yumurtalar toplanınca sebebini soracağım bakalım. Yılların doktoru bir bildiği vardır diyorum ama 🤔
Canım kaçıncı gün embriyosu olacak peki? Tazelerde 3.gün oluyordu herhalde birde transfer tarihin mi kesin değil
3.gün embriyosu oluyor canım, taze olacak o yüzden mi acaba beklemiyor 🤔 salı opu olacak cuma transfer dedi ama embriyo oluşum durumuna göre her şey değişebilir. Zaten çok yumurtam da yok planlı olmadığı için

Canım teşekkür ederim 🥰😘 sen nasılsın neler yapıyorsun 😍
İyiyim teşekkür ederim. Bende ekim ayında tedaviye başlamıştım tüp için. Transferim oldu fakat maalesef ki negatif sonuç aldık😔 bu ay bir transfer daha deneyeceğiz. Umarım ondan olumlu sonuç alırım🙏🏻

Merhaba kızlar nasılsınızz? Transfer olcak arkadaşlarım yakın çevremden gelen tavsiyeleri yazmak istiyorum..transfere idrara sıkışık gideceğimiz için transferden sonra hasta bezi bağlayıp gerekirse ona idrarırın yapılması en az 3 saat kalkılmaması ve yatağın ayak ucunun kaldırılmasını ve ilk 3 gün gerekmedikçe kalkmadan dinlenilmesini şiddetle tavsiye edildi bana.bende sizinle paylaşmak istedim😘

Merhaba kızlar nasılsınızz? Transfer olcak arkadaşlarım yakın çevremden gelen tavsiyeleri yazmak istiyorum..transfere idrara sıkışık gideceğimiz için transferden sonra hasta bezi bağlayıp gerekirse ona idrarırın yapılması en az 3 saat kalkılmaması ve yatağın ayak ucunun kaldırılmasını ve ilk 3 gün gerekmedikçe kalkmadan dinlenilmesini şiddetle tavsiye edildi bana.bende sizinle paylaşmak istedim😘
Ahhh o idrara sıkışık girmek beni mafediyor 😁

Canım teşekkür ederim ❤️❤️ Eşimde sperm sorunu yok yumurtalar toplanınca sebebini soracağım bakalım. Yılların doktoru bir bildiği vardır diyorum ama 🤔

3.gün embriyosu oluyor canım, taze olacak o yüzden mi acaba beklemiyor 🤔 salı opu olacak cuma transfer dedi ama embriyo oluşum durumuna göre her şey değişebilir. Zaten çok yumurtam da yok planlı olmadığı için
Sorunca bize de haber et. Merak ettim açıkçası

Back