• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kasım-Aralık 2020 Transfer Olacaklar

Hayır benim 3. Denemem inatla baslamadilar bana. Kan pıhtılaşmam olduğunu biliyorlardi. Şimdi sordum tutunsaydi başlayacaklarmis. Saçmalığa bakar misiniz
Eksik yazmışım sen dediğin halde niye vermediler demek istedim canım. Gercekten çok can sıkıcı 😤

Benim transferime 5 gün var , progesteron iğne ve fitil verdiler erken değil mi sizlerin de böyle mi oldu? Bi de kan sulandırıcı olarak coraspin kullanıyorum
Progestron a transferden önce başlanıyor canım 4 5 gün önce. Kan sulandırıcılara transfer günü başlamıştım.

Benim transferime 5 gün var , progesteron iğne ve fitil verdiler erken değil mi sizlerin de böyle mi oldu? Bi de kan sulandırıcı olarak coraspin kullanıyorum
Banada 5 gün kala progesteron fitil ve günde 1 tane progesteron iğne verdiler.kan sulandırıcı iğneyi transfer akşamı başladılar

Günde 1 iğne mi 😳 o iğne tam bi felaket. Bana sadece fitil vermişlerdi. Bakalım bu merkezde nasıl gidiyor işler 🤔
Bana günde 1 tane verdi.yağlı bir iğne o yüzden çok ağrı yapıyor. Her hastada farklı olabilir. Bazen gün aşırıda veriyorlarmış. Benim rahim inceliği sorunum vardı belki ondan böyledir

Merhaba kızlar, ben de bu ay anlamadan tüp bebeğe başladım 😬
Normalde aşılamaya başlamıştık fakat 75ünite gonal f le 6 yumurta oluşunca doktorum tüp bebeğe dönelim dedi. Salı günü opu var cuma da transfer olacak sanırım 3.gün embriyosu 🥶 tüp bebek planlamadığım için hem çok şaşkın hem çok bilgisizim, sizi biraz darlayabilirim sorularımla 🥰

Gunahimiza girdiler bildiğiniz. Hakkımı asla helal etmiyorum. Merkez değiştireceğim zaten. Ankara da yaşıyorum. İstanbul da tedavi görüyordum hücreleri Ankara taşıyacağız bir daha asla o hastaneye girmem
Ay çok çok üzüldüm senin adına canım. Adı ne merkezin canım, en azından okuyanlar gitmesen o merkeze 😡 Allah da sana en kısa sürede nasip etsin canım 😘🤲🤲

Söyledim ama baslamadilar. Özellikle sordum defalarca canım çok sıkkın gercekten
Ah canım benim anlıyorum seni. Yok yere işler tersine dönmüş. Mutluluğunla hüznün birbirine karıştı. Allah gönlünü ferahlatsin sıkıntılarını gidersin inşaallah 🤲😞

Normalde aşılamaya başlamıştık fakat 75ünite gonal f le 6 yumurta oluşunca doktorum tüp bebeğe dönelim dedi. Salı günü opu var cuma da transfer olacak sanırım 3.gün embriyosu 🥶 tüp bebek planlamadığım için hem çok şaşkın hem çok bilgisizim, sizi biraz darlayabilirim sorularımla 🥰
Merhaba hoşgeldin aramıza ☺ Umarım bu ayın sonunda hepimiz anne adayları olmuş oluruz. Sen darlamadan ben darliyim seni 😁 daha yumurtaların toplanmadan dr.un neden 3. Gün transefi düşünüyor?

Hayırlısı olsun canım. Ne güzel hiç dusunup planlamadan supriz bir şekilde tedaviye başlamışsın, belki böyle daha iyidir 😉😉

Back