- 12 Mart 2020
- 2.479
- 4.679
- 63
- Konu Sahibi pembiss123
-
- #1.261
HoşbuldumMerhaba hoşgeldin aramıza ☺ Umarım bu ayın sonunda hepimiz anne adayları olmuş oluruz. Sen darlamadan ben darliyim senidaha yumurtaların toplanmadan dr.un neden 3. Gün transefi düşünüyor?
Sağol canım inşallah iyi olurHayırlısı olsun canım. Ne güzel hiç dusunup planlamadan supriz bir şekilde tedaviye başlamışsın, belki böyle daha iyidir
Hayırlısı olsun canımHoşbulduminan orasını ben de anlayamadım zaten doktora hiçbir şey sormamışım aklıma bile gelmedi eee 3.gün oluyor neden 3 demek 5. Gün pazara geldiği için olabilir mi acaba, bu ihtimali düşünmek istemiyorum
Evet canımYa arkadasım ağustos gibi 11 bin tl ye ilaçlar dahil anlasmıstı bahçelievlerde bi tüp bebek merkezi ile. Ben de max 12 bin diye düşündüm kafamda. Ama 17 bin fazla geldi banapeki işlem 9 bin tl ise geri kalan hepsi ilacın maliyetimi
Okumama gerek yok kuzum ben öyle biliyordum sadece aydınlattığın için teşekkür ederimSadece catlatma icin kullanilmiyormuş. Ovitrelle de öyleymiş. Bugün öğrendim. Bi oku derim.
Aynenn az kaldı inşallahAynen öyle tedaviye baştan da başlamıyorsun. Mis gibi herşeyin hazır. Bi yerleştirme kaldı
Ayyyy hayırlı olsun kuzummmKızlar selaam ben dayanamadım 7. Gün kan testi verdim pozitifi gördüm ama değer 20.70 çıktı. Erken yaptığım için düşük çıktığını söyledi doktor. Yarın 9. Gün tekrar kan vereceğim asıl günü yarindi zaten sizde durumlar nasıl ?
Ayy kuzum hayırlı olsun inşallah bebişin sana sıkıca tutunsunMerhabalar benide listeye eklermisiniz. 31 ekimde yani dün transfer oldum. 5.gün 5AA iyi kalitede bir embriyo transferi. 10kasım test tarihim
Hayır canım şuan sadece diofol ile innate kullanıyorum ikiside folikasit belki transfer tarihi belli olunca verirler bilmiyorumCanım sen lucrin kullanmış mıydın bu ay?
Canım yok mu daha adetinHayır canım şuan sadece diofol ile innate kullanıyorum ikiside folikasit belki transfer tarihi belli olunca verirler bilmiyorum
Canım kaçıncı gün embriyosu olacak peki? Tazelerde 3.gün oluyordu herhalde birde transfer tarihin mi kesin değil
Anladım canım, onu kullandıysan o da geciktirebilir diyecektim. Bildiğim kadarıyla rahim dinlendirmede veriyorlar yumurta baskılayıcı olarak. Transferden önce vermezler herhalde. Bu arada doktorunu haberdar et regl olmadığından, sanırım 35 günü geçerse adet söktürücü veriyorlarHayır canım şuan sadece diofol ile innate kullanıyorum ikiside folikasit belki transfer tarihi belli olunca verirler bilmiyorum
Sırf para uğruna yapıyor bunu bazı merkezler. Gerçekten hakkına girildi kuzum ama elbet Allah sorar bunu. Çok çok üzüldüm şuanda gerçekten. Onların ihmali yüzünden mutluluğun bölündüGunahimiza girdiler bildiğiniz. Hakkımı asla helal etmiyorum. Merkez değiştireceğim zaten. Ankara da yaşıyorum. İstanbul da tedavi görüyordum hücreleri Ankara taşıyacağız bir daha asla o hastaneye girmem
Bunu söylediğin için teşekkür ederim canımmm bilgilendireyim öyleyseAnladım canım, onu kullandıysan o da geciktirebilir diyecektim. Bildiğim kadarıyla rahim dinlendirmede veriyorlar yumurta baskılayıcı olarak. Transferden önce vermezler herhalde. Bu arada doktorunu haberdar et regl olmadığından, sanırım 35 günü geçerse adet söktürücü veriyorlar
Yok maalesef yaCanım yok mu daha adetin
Canım adacayi ya da kekik çayı iç. Birde masaj yap kasiklarina. Belki gelmesi için ise yararYok maalesef yaneden böyle oldu hiç anlamadım
Rica ederim canım hiç canını sıkmaBunu söylediğin için teşekkür ederim canımmm bilgilendireyim öyleysehiç düşünmemiştim haber vermeyi
Önce bir doktoruma danışayım canım acaba testte mi çıkmadı diye de düşünür oldumCanım adacayi ya da kekik çayı iç. Birde masaj yap kasiklarina. Belki gelmesi için ise yarar
İnşallahhhRica ederim canım hiç canını sıkmayakında bir şekilde regl olup başlayacaksın inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?