- 26 Ekim 2020
- 5.146
- 7.576
- 128
- Konu Sahibi pembiss123
-
- #1.241
Eksik yazmışım sen dediğin halde niye vermediler demek istedim canım. Gercekten çok can sıkıcıHayır benim 3. Denemem inatla baslamadilar bana. Kan pıhtılaşmam olduğunu biliyorlardi. Şimdi sordum tutunsaydi başlayacaklarmis. Saçmalığa bakar misiniz
Progestron a transferden önce başlanıyor canım 4 5 gün önce. Kan sulandırıcılara transfer günü başlamıştım.Benim transferime 5 gün var , progesteron iğne ve fitil verdiler erken değil mi sizlerin de böyle mi oldu? Bi de kan sulandırıcı olarak coraspin kullanıyorum
Banada 5 gün kala progesteron fitil ve günde 1 tane progesteron iğne verdiler.kan sulandırıcı iğneyi transfer akşamı başladılarBenim transferime 5 gün var , progesteron iğne ve fitil verdiler erken değil mi sizlerin de böyle mi oldu? Bi de kan sulandırıcı olarak coraspin kullanıyorum
Günde 1 iğne miBanada 5 gün kala progesteron fitil ve günde 1 tane progesteron iğne verdiler.kan sulandırıcı iğneyi transfer akşamı başladılar
Bana günde 1 tane verdi.yağlı bir iğne o yüzden çok ağrı yapıyor. Her hastada farklı olabilir. Bazen gün aşırıda veriyorlarmış. Benim rahim inceliği sorunum vardı belki ondan böyledirGünde 1 iğne mio iğne tam bi felaket. Bana sadece fitil vermişlerdi. Bakalım bu merkezde nasıl gidiyor işler
Allah razı olsun canım benim umarımÇok geçmiş olsun canım, umarım en kısa sürede annen baban da iyileşirbence tekrar heryer kapanmaz, sen sadece sağlığına dikkat et
Söyledim ama baslamadilar. Özellikle sordum defalarca canım çok sıkkın gercektenTransfer günü başlanıyor ya olur mu öyle şey. Sen dediğin ne bu saçmalık? Çok kızgınımsen alıp başlayamaz mıydın canım?
Bilmiyorum inan ki bak. Bildiğin bilerek yapıldı. Hiç iyi değilim hicTransferle başlanıyor kan sulandiricilara. Sizinkiler niye böyle yapmış ya
Yaa hiç sorma. Kanda çıkmasa tamam diyeceğim ama kan sonucu pıhtılaşma var diyorlar. Nasıl ilaç vermezler anlamadımEksik yazmışım sen dediğin halde niye vermediler demek istedim canım. Gercekten çok can sıkıcı
Gunahimiza girdiler bildiğiniz. Hakkımı asla helal etmiyorum. Merkez değiştireceğim zaten. Ankara da yaşıyorum. İstanbul da tedavi görüyordum hücreleri Ankara taşıyacağız bir daha asla o hastaneye girmemTransferle başlanıyor kan sulandiricilara. Sizinkiler niye böyle yapmış ya
Aslında ankarada da güzel merkezler var hayırlısı olsunGunahimiza girdiler bildiğiniz. Hakkımı asla helal etmiyorum. Merkez değiştireceğim zaten. Ankara da yaşıyorum. İstanbul da tedavi görüyordum hücreleri Ankara taşıyacağız bir daha asla o hastaneye girmem
Ay çok çok üzüldüm senin adına canım. Adı ne merkezin canım, en azından okuyanlar gitmesen o merkezeGunahimiza girdiler bildiğiniz. Hakkımı asla helal etmiyorum. Merkez değiştireceğim zaten. Ankara da yaşıyorum. İstanbul da tedavi görüyordum hücreleri Ankara taşıyacağız bir daha asla o hastaneye girmem
Ah canım benim anlıyorum seni. Yok yere işler tersine dönmüş. Mutluluğunla hüznün birbirine karıştı. Allah gönlünü ferahlatsin sıkıntılarını gidersin inşaallahSöyledim ama baslamadilar. Özellikle sordum defalarca canım çok sıkkın gercekten
Merhaba hoşgeldin aramıza ☺ Umarım bu ayın sonunda hepimiz anne adayları olmuş oluruz. Sen darlamadan ben darliyim seniMerhaba kızlar, ben de bu ay anlamadan tüp bebeğe başladım
Normalde aşılamaya başlamıştık fakat 75ünite gonal f le 6 yumurta oluşunca doktorum tüp bebeğe dönelim dedi. Salı günü opu var cuma da transfer olacak sanırım 3.gün embriyosutüp bebek planlamadığım için hem çok şaşkın hem çok bilgisizim, sizi biraz darlayabilirim sorularımla
Belkide canım.Bana günde 1 tane verdi.yağlı bir iğne o yüzden çok ağrı yapıyor. Her hastada farklı olabilir. Bazen gün aşırıda veriyorlarmış. Benim rahim inceliği sorunum vardı belki ondan böyledir
Neresi orası gerçekten çok merak ettim. Insanları da uyarmak lazım gitmesinler.Yaa hiç sorma. Kanda çıkmasa tamam diyeceğim ama kan sonucu pıhtılaşma var diyorlar. Nasıl ilaç vermezler anlamadım
Hayırlısı olsun canım. Ne güzel hiç dusunup planlamadan supriz bir şekilde tedaviye başlamışsın, belki böyle daha iyidirMerhaba kızlar, ben de bu ay anlamadan tüp bebeğe başladım
Normalde aşılamaya başlamıştık fakat 75ünite gonal f le 6 yumurta oluşunca doktorum tüp bebeğe dönelim dedi. Salı günü opu var cuma da transfer olacak sanırım 3.gün embriyosutüp bebek planlamadığım için hem çok şaşkın hem çok bilgisizim, sizi biraz darlayabilirim sorularımla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?