• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kasım-Aralık 2020 Transfer Olacaklar

5. Gün embriyosuydu benim ama kimyasal gebelikmis tavsiyem erken test yapıp kontrol altına almanız ben öyle öğrendim günümde test yaptırsam kimyasal olduğunu bilmeyecekytim
Nerden anladilar kimyasal olduğunu? Değerin mi düşmüş? Geçmiş olsun 😞

Canım çok üzüldüm 😔😔 üzüldüğünü biliyorum, en kısa sürede Allah bebeğini sana versin inşallah 🤲
İnşallah canım sizden güzel haberler bekliyorum ✌️
Üzüldüm canım ya değerin düşmüş mü peki benden sana tavsiye sıfırı görene kadar kanda baktir
20 den 5 e düştü canım sanmıyorum yükseleceğini zaten belirtilerim de geçti. Diğer hamileliğimde de böyle olmuştu. Çok fazla belirtim vardı sonra bı anda hepsi geçti anlamıştım zaten

İnşallah canım sizden güzel haberler bekliyorum ✌️

20 den 5 e düştü canım sanmıyorum yükseleceğini zaten belirtilerim de geçti. Diğer hamileliğimde de böyle olmuştu. Çok fazla belirtim vardı sonra bı anda hepsi geçti anlamıştım zaten
İlk denemen miydi canım. Genelde tup bebekte hemen kan sulandırıcı başlanıyor bende pihtilsma var mı bilmiyorjm ama bende kullanmıştım.

Hayır benim 3. Denemem inatla baslamadilar bana. Kan pıhtılaşmam olduğunu biliyorlardi. Şimdi sordum tutunsaydi başlayacaklarmis. Saçmalığa bakar misiniz
Transfer günü başlanıyor gerçekten de saçma iş yapmışlar. Hemde pıhtılaşma olduğunu bile bile.

Transfer öncesi hangi vitamini kullanıyorsunuz decavit vermişti bana ama kullanamadım siz neler kullanıyorsunux

Hayır benim 3. Denemem inatla baslamadilar bana. Kan pıhtılaşmam olduğunu biliyorlardi. Şimdi sordum tutunsaydi başlayacaklarmis. Saçmalığa bakar misiniz
Hemen merkez değiştir cnm. Genelde tüm merkezler kan sulandırıcı iğne başlıyor. Banada transfer akşamı başladılar

Değerimi ben takip ettim doktorlar sagolsunlar pek umursamadilar. Kan sulandırıcı başlanması gerekiyormuş pıhtılaşma varmış onu da baslamadilar. Öyle olunca sonuç bu oldu tabi
Benim bildiğim artık herkese kan sulandırıcı veriyorlar. Tutunma olduysa embriyo daha kolay beslensin diye. Sana niye vermediler ki 😖 canını sıkma diyeceğim ama beyhude biliyorum 😞tecrube etmiş oldun. Bidahakine daha bilinçli hareket edersin.

Transfer günü başlanıyor ya olur mu öyle şey. Sen dediğin ne bu saçmalık? Çok kızgınım 😤 sen alıp başlayamaz mıydın canım?

Değerimi ben takip ettim doktorlar sagolsunlar pek umursamadilar. Kan sulandırıcı başlanması gerekiyormuş pıhtılaşma varmış onu da baslamadilar. Öyle olunca sonuç bu oldu tabi
AA nasıl gözden kaçırmışlar kan sulandirici olayını 😔😔 ben 3.denemeye başlamadan doktorum kan pihtilasmasi var mı diye genetik test yaptırdı canım. 12 li trambofili paneli gibi bişeydi ismi. Sende yaptır mutlaka

Back