- 17 Ağustos 2019
- 7.503
- 8.194
- 198
- 29
- Konu Sahibi pembiss123
-
- #11.661
Pozitif çıkacak inşallah erken gebelik al ama lütfen sabah ilk idrarla yapElimde teat yok zaten ben test alıp yapana kadar 6.gün olur. Sonra da negatif çıkarsa ilaçlara devam etmek istemicem diye kendimi frenliyorum. Bakalım nereye kadar sabredecem...
6. gün test yapmak için erken mi olur peki? 5.gün transferi oldum.Pozitif çıkacak inşallah erken gebelik al ama lütfen sabah ilk idrarla yap
Yani bilmiyorum ki canım ben 7. Gün yapmıştım normal kaset test evet gölge gibi Bşey vardı ama ben kendim bile ikna olmadım 8. Günü erken gebelik testi yaptim ben onda çıktı6. gün test yapmak için erken mi olur peki? 5.gün transferi oldum.
Ahh o ses, kalk test yap kalk test yap diyen ses... bi sal bizi yaaElimde teat yok zaten ben test alıp yapana kadar 6.gün olur. Sonra da negatif çıkarsa ilaçlara devam etmek istemicem diye kendimi frenliyorum. Bakalım nereye kadar sabredecem...
Test yapmakla da bitmiyor ki. Düzgün artış olacak mı, kese görünecek mi, kalp atışını duyacak mıyım... Hep bir şeyleri beklicez anlaşılanYani bilmiyorum ki canım ben 7. Gün yapmıştım normal kaset test evet gölge gibi Bşey vardı ama ben kendim bile ikna olmadım 8. Günü erken gebelik testi yaptim ben onda çıktı
Kız iç sesim kendiyle kavga ediyor resmenAhh o ses, kalk test yap kalk test yap diyen ses... bi sal bizi yaakeşke uyutsalar bizi, 12 gün sonra gözümüzü bi açsak pozitiiiiif azıcık daha bekle, daha çok erken. En azından bi 7. Gün olsun bence canım
Canım kesinlikle stres bitmiyor. Normal de uymayı çok severim bi uyurum deliksiz ama 15 gündür o kadar sık uyanıyorum ki hep uykulu moddayımTest yapmakla da bitmiyor ki. Düzgün artış olacak mı, kese görünecek mi, kalp atışını duyacak mıyım... Hep bir şeyleri beklicez anlaşılan
Stres bitecek bu sefer de bebek uyandıracak inşallahCanım kesinlikle stres bitmiyor. Normal de uymayı çok severim bi uyurum deliksiz ama 15 gündür o kadar sık uyanıyorum ki hep uykulu moddayım
İnşAllah hepimizin öyle olurStres bitecek bu sefer de bebek uyandıracak inşallah
Erken bence6. gün test yapmak için erken mi olur peki? 5.gün transferi oldum.
Senin 3. Gün embriyosuydu ama değil mi canım?Yani bilmiyorum ki canım ben 7. Gün yapmıştım normal kaset test evet gölge gibi Bşey vardı ama ben kendim bile ikna olmadım 8. Günü erken gebelik testi yaptim ben onda çıktı
Hadi bakalım inşaallahAllahım bilinç altına işlemişim ablainşallah güzel haberi alacaksın bu kez allahın izniyle
Evet canım aynen öyleydiSenin 3. Gün embriyosuydu ama değil mi canım?
Senin erken bile çıkmış bence canım, yani erken yapmışsın. 5. Gün embriyosunun 7. Günde rahat çıkması lazımEvet canım aynen öyleydi
Ay lutfetmişler.Aynen bu tutsunda 4 tanede beni orda bekliyorlarodedik 2200 tl canim bakim ücreti ilk sene dahil 2200 dedi
Oooo konfora bak seenGormedim canim meyve yiyorum görümcem gelsi sagolsun beni elelriyle besliyo
Aynen oyle guzel para kazaniyorlarAy lutfetmişler.buzdolabına koyuyolar diye vermiyoruz herhalde 2200. Içinde olucak tabii. Bide dillendiriyolar bişey yapmış gibi
Sagol canim biraz yardima geldi iyi oldu bana da 2 gunde rapor aldim 4 gun guzelce dinlenirimOooo konfora bak seenafiyet şifa olsun hayırlı işler
Karnım ağrıyor diye yapmıştım işte ne alakaysa aslında olabildiğince geç öğrenmek daha iyiSenin erken bile çıkmış bence canım, yani erken yapmışsın. 5. Gün embriyosunun 7. Günde rahat çıkması lazım
Ooo ebru hanımda espiriler espirilerDegildi malesef getir hazir dediler adamin sesini duydum adimi falan soyledi verdi ebru hanimda yerlestirdi ama heryerim kapaliydi yani vajina bile taammen kapaliydi o yerlestirdikleri seyden gonderdiler rahmeebru hanimla soyadimin ayni gelsin bi tane öztürk dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?