- 18 Kasım 2020
- 6.455
- 8.009
- 128
- 34
- Konu Sahibi pembiss123
-
- #11.641
Hayat yeni başlıyor ne olmuş yaşınaAnacım iyi yanından bakmassan çekilmez ki bu hayat. 35 yaşındayım, bu yaşımda anladım ki bana lazım olan tek şey huzur. O da benim elimde. Nasıl bakarsan öyle görürsün
Kaç tane koydurdun?Verdikleri kagitta yaziyormus pek de sıkıntı etmiyorum ama embriyo kalitesi 4ab mis benim embryolog gayet iyi dedi ama bilemedim sizce nasil
Yasın cok guzel hiç kötu dusunme. Sorunun neydi canım?İnşAllah canım ama 3 negatif alınca pek umut kalmıyor sanki. Ben 27 yaşındayım ama çok yıprandık sanki. Artık hepimiz için hayırlısı olsun
1 canim bizim hastane 2 koymuyo yaştan ve denemeden dolayiKaç tane koydurdun?
Bizde sorun çokYasın cok guzel hiç kötu dusunme. Sorunun neydi canım?
Benim bu olmazsa yasemin hanımla deneyecem bir deBenim doktorum yasemin çekmez canım
Nerde yaptırdın ki?1 canim bizim hastane 2 koymuyo yaştan ve denemeden dolayi
Sizde bensiniz aynı bide hipotiroid var bende olmaz olasıca Eşimle diyorum herseyimiz ayni bütün sevdiğimiz sevmediğimiz Bu konuda birimiz iyi durumda olsak şansımız olurdu diyorumBizde sorun çokeşimin sperm sayısı çok az, 200 bin. Benim amh 0.6 yumurta çok az.
Ama çıkmaz ki hemen çok erken yapmışsın. 5. Gün embriyosu bile 6. Günde çıkmıyorKızlar nasilsiniz.
19 kasımda transfer oldum.3.gün cift embriyo transfer edildi.
Bugün 6.günüm dayanamadım idrar testi yaptım negatif cıktı.
Kızlar erken yaparak saçmalamışmıyim yoksa bisey olsaydı cikarmiydi.
Benim gibi olan varmi idrarda negatif çıkıp pozitifi sonradan goren(
İnşAllah gerek kalmaz canım da kalırsa da dene pişman olmazsın. Kanamam olduğu gün beni mesajla o kadar ikaz etmiş ki korkma korkma diye sonradan farkettimBenim bu olmazsa yasemin hanımla deneyecem bir de
Sperm de hiç sorun yaşamamıştık aslında sayı ve hareketlilik olarak, zaten hiç tedavi ilaç vs de almamıştı. Bu süreçte de aynı şekilde veriler sorunsuzdu. Şimdi böyle olması bizi de şaşırttı..Esinden aldıkları örnekte spermin kalıtesı hakkında bılgı vermediler mi? Hareketı nasıl sayı nasıl
Aynen oyle canim tutsunda 1 olsun benim olsun istanbul bahceci umut da yaptırdımNerde yaptırdın ki?
Tutsun da vallahi sayı hiç önemli değil ya. Yeter ki tutsunlar
Ilgisini de senden görünce heveslendim vallaİnşAllah gerek kalmaz canım da kalırsa da dene pişman olmazsın. Kanamam olduğu gün beni mesajla o kadar ikaz etmiş ki korkma korkma diye sonradan farkettim
Doğrudur canım giden kimseden olumsuz bşey duymadımIlgisini de senden görünce heveslendim valla
Geçmiş olsun canım, doktorlara göre çok doğal böyle şeyler yaşanması, keşke biz de onların baktığı gibi bakabilsek, tabi ki duygusal yükü çok ağır, bıraksalar günlerce ağlayıp acımızı yaşarız. Ama güçlü olmak zorundayız, bak diğer embriyoların bekliyolar, annelerinin rahat huzurlu karnında büyümek için. Bir sonraki transfer hazırla hem bedenini hem zihnini, herşey çok güzel olacakKızlar bugünkü kan sonucum da çıktı 93 e düşmüş. Bir öncekiler 123den 114 e 114den de bugün 93 e düştü. Merkezle görüştüm kimyasal belliki ama 2 gün sonra yine ver iyice görelim dedi ama gereksiz yani. İlaçları kullanmayın dedi zaten iğne fitil bugün bitmişti. Diğer transfer için 2-3 ay dinlendirelim sizi dedi 3 ay çok diyince ikinci adetinizde gelin dedi. Olmadı yani hem sevincim kursağımda kaldı hemde ya transferimde kimyasal olursa korkusu kapladı içimi. Hayırlısı böyleymiş yinede
Çok teşekkür ederimGeçmiş olsun canım, doktorlara göre çok doğal böyle şeyler yaşanması, keşke biz de onların baktığı gibi bakabilsek, tabi ki duygusal yükü çok ağır, bıraksalar günlerce ağlayıp acımızı yaşarız. Ama güçlü olmak zorundayız, bak diğer embriyoların bekliyolar, annelerinin rahat huzurlu karnında büyümek için. Bir sonraki transfer hazırla hem bedenini hem zihnini, herşey çok güzel olacak
Sabah yap benceErken gebelik ilk idrarla mı yapılıyor?
Beklicem dedim ama şeytan dürtüyor kalk test yap diye
Elimde teat yok zaten ben test alıp yapana kadar 6.gün olur. Sonra da negatif çıkarsa ilaçlara devam etmek istemicem diye kendimi frenliyorum. Bakalım nereye kadar sabredecem...Sabah yap bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?