Kasım-Aralık 2020 Transfer Olacaklar

Anacım iyi yanından bakmassan çekilmez ki bu hayat. 35 yaşındayım, bu yaşımda anladım ki bana lazım olan tek şey huzur. O da benim elimde. Nasıl bakarsan öyle görürsün
Hayat yeni başlıyor ne olmuş yaşına gerçekten en önemlisi huzur. Çok takıntılı olmazsan huzur beraberinde geliyor zaten boşvermiş olacaksın biraz

Bizde sorun çok eşimin sperm sayısı çok az, 200 bin. Benim amh 0.6 yumurta çok az.
Sizde bensiniz aynı bide hipotiroid var bende olmaz olasıca Eşimle diyorum herseyimiz ayni bütün sevdiğimiz sevmediğimiz Bu konuda birimiz iyi durumda olsak şansımız olurdu diyorum

Ama çıkmaz ki hemen çok erken yapmışsın. 5. Gün embriyosu bile 6. Günde çıkmıyor

Esinden aldıkları örnekte spermin kalıtesı hakkında bılgı vermediler mi? Hareketı nasıl sayı nasıl
Sperm de hiç sorun yaşamamıştık aslında sayı ve hareketlilik olarak, zaten hiç tedavi ilaç vs de almamıştı. Bu süreçte de aynı şekilde veriler sorunsuzdu. Şimdi böyle olması bizi de şaşırttı..

Geçmiş olsun canım, doktorlara göre çok doğal böyle şeyler yaşanması, keşke biz de onların baktığı gibi bakabilsek, tabi ki duygusal yükü çok ağır, bıraksalar günlerce ağlayıp acımızı yaşarız. Ama güçlü olmak zorundayız, bak diğer embriyoların bekliyolar, annelerinin rahat huzurlu karnında büyümek için. Bir sonraki transfer hazırla hem bedenini hem zihnini, herşey çok güzel olacak

Çok teşekkür ederim gerçekten öyle doktorlar devamlı karşılaşıyor böyle şeylerle ama bize duygusal yönü ağır geliyo işte ne yapalım kalan sağlar bizimdir diyip yola devam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…