Kasım-Aralık 2020 Transfer Olacaklar

Sizde bensiniz aynı bide hipotiroid var bende olmaz olasıca Eşimle diyorum herseyimiz ayni bütün sevdiğimiz sevmediğimiz Bu konuda birimiz iyi durumda olsak şansımız olurdu diyorum🤷‍♀️😭
Bende eşime diyorum ikimiz de piyangoyu çekmişiz 😂 aman bosver üzülme, iki taraflı olunca kimse kendinden duygusal yük hissetmiyor. Neler duydum ben, boşanma teklif edenler falan. Bizde böyle şeyler yok 😂😂

Benim 45 bini buldu ya 12.000 ilk istediler 4.500 transfer ve embriyo dondurma parası 5 tane embriyom genetiğe gitti tanesi 350 dolardı 5.000 makrofaj aşısı bana ve eşime genetik test kan pıhtılaşma testi daha bir sürü test ilaçlar vitaminler aldı başını gitti zaten ben ne gerekiyorsa yapılsın istedim çünkü 3. Denemem daha önceki yerlerde tamam yarı fiyatını ödüyordum ama niye tutmuyordu hiç araştırılmıyordu sonra eşim ya hatun öyle bir yere gidelim ki bu son olsun dedi.elde avuçta ne varsa gitti olsun çok şükür sonuç iyi inşallah tamamına erer Rabbim hepimizin emeklerini karşılığını versin.
Nerde yaptirdiniz bu islemleri acaba ? Bayagi ilgilenmisler ayrintili yapmislar.herseyi

Benim 45 bini buldu ya 12.000 ilk istediler 4.500 transfer ve embriyo dondurma parası 5 tane embriyom genetiğe gitti tanesi 350 dolardı 5.000 makrofaj aşısı bana ve eşime genetik test kan pıhtılaşma testi daha bir sürü test ilaçlar vitaminler aldı başını gitti zaten ben ne gerekiyorsa yapılsın istedim çünkü 3. Denemem daha önceki yerlerde tamam yarı fiyatını ödüyordum ama niye tutmuyordu hiç araştırılmıyordu sonra eşim ya hatun öyle bir yere gidelim ki bu son olsun dedi.elde avuçta ne varsa gitti olsun çok şükür sonuç iyi inşallah tamamına erer Rabbim hepimizin emeklerini karşılığını versin
Bu islemleri nerede yaptirdiniz acaba ?

Benim 45 bini buldu ya 12.000 ilk istediler 4.500 transfer ve embriyo dondurma parası 5 tane embriyom genetiğe gitti tanesi 350 dolardı 5.000 makrofaj aşısı bana ve eşime genetik test kan pıhtılaşma testi daha bir sürü test ilaçlar vitaminler aldı başını gitti zaten ben ne gerekiyorsa yapılsın istedim çünkü 3. Denemem daha önceki yerlerde tamam yarı fiyatını ödüyordum ama niye tutmuyordu hiç araştırılmıyordu sonra eşim ya hatun öyle bir yere gidelim ki bu son olsun dedi.elde avuçta ne varsa gitti olsun çok şükür sonuç iyi inşallah tamamına erer Rabbim hepimizin emeklerini karşılığını versin.
masallah hem emeklerinin hemde masraflarin karsiligi guzel olmus 🤩 ben artik hesap tutmayi biraktim bakalim ne zaman nasip olacak :)

İnşAllah canım ama 3 negatif alınca pek umut kalmıyor sanki. Ben 27 yaşındayım ama çok yıprandık sanki. Artık hepimiz için hayırlısı olsun 😊
29 yasinda ilk transferimi oldum simdi 37 yasindayim hala tedavi olup umitle bekliyorum 😊 ne umidini kaybet ne de pes et.. benim niyetim ins kendi bebegim olur, pesinden de evlatlik almak istiyorum. ins o guzel, muhtesem duygulari yasariz :KK200:

Kız iç sesim kendiyle kavga ediyor resmen 😂 şöyle anlamadan hamile kalsaydık 3 ay adet olmayıp fark etmeseydik, doktora gidip ikili testte bulsaydık kendimizi ne olurdu😂
:D 3 ay hicbirimiz sabredemezdi bence, ben reglim 2 gun gecsin acabalara basliyorum.. arkadasimin annesi mide agrisiyla dr a gidip dogurup gelmis :D :D en guzeli boylesi

Herkese merhaba öncelikle pozitifi görenleri tebrik ederim görmek isteyen herkese de nasip olmasını dilerim 🙏
bende bugün transfer oldum aranıza katılayım dedim :)
Hızlıca özet geçeyim kendimden 4 yıldır bebek istiyoruz 1 kez doğal yolla kimyasal oldu nasıl oldu hala anlamadım kimyasal da olsa çok mutlu etmişti beni en azından çift çizgi ve betayı ucundan da olsa görebildim diye 🙈
2 başarısız aşılama sayamadığım kadar yumurta takibi ile sonuç : sebepsiz infertilite
Tüp bebekte ise 13 yumurta toplandı 9 embriyo gelişti 4. Güne kadar sağlıklı geldi derken!
Bugün için transfere gelmemi söylediler gittiğimizdeyse
Bugün için sadece 1 embriyo sağlıklı diğer 8 geriden geliyor yarını bekleteceğiz diyip sağlıklı olanı 5. Gün blastokist embriyosu olarak transfer ettiler.
Dondurmaya uygun olan olursa da yarın bilgi verecekler ama ben sanmıyorum sanki birden böyle bozulunca inancım kalmadı gibi sayı güzel gidince dondurulmuşumda olur diye çok seviniyordum aslında bugün bize sürpriz oldu aslında ☹️
doktorum ve embriyolog bu durumu sperm faktörüne bağladı ilk 3. Gün sorun olmadığı için..
6. Günde düzelirler mi acaba bu durumu yaşayan var mı 😕
Herkes beklediği mutluluğa kavuşur inşallah 🙏sevgiler
benmde 5.gün 2adet donduruldu 5tanede geriden geliyor denildi 6.gün aradılar 4tane daha dondurduklarını söylediler.seninde birkaç tanesi daha blast olabilir.

Herkese merhaba öncelikle pozitifi görenleri tebrik ederim görmek isteyen herkese de nasip olmasını dilerim 🙏
bende bugün transfer oldum aranıza katılayım dedim :)
Hızlıca özet geçeyim kendimden 4 yıldır bebek istiyoruz 1 kez doğal yolla kimyasal oldu nasıl oldu hala anlamadım kimyasal da olsa çok mutlu etmişti beni en azından çift çizgi ve betayı ucundan da olsa görebildim diye 🙈
2 başarısız aşılama sayamadığım kadar yumurta takibi ile sonuç : sebepsiz infertilite
Tüp bebekte ise 13 yumurta toplandı 9 embriyo gelişti 4. Güne kadar sağlıklı geldi derken!
Bugün için transfere gelmemi söylediler gittiğimizdeyse
Bugün için sadece 1 embriyo sağlıklı diğer 8 geriden geliyor yarını bekleteceğiz diyip sağlıklı olanı 5. Gün blastokist embriyosu olarak transfer ettiler.
Dondurmaya uygun olan olursa da yarın bilgi verecekler ama ben sanmıyorum sanki birden böyle bozulunca inancım kalmadı gibi sayı güzel gidince dondurulmuşumda olur diye çok seviniyordum aslında bugün bize sürpriz oldu aslında ☹️
doktorum ve embriyolog bu durumu sperm faktörüne bağladı ilk 3. Gün sorun olmadığı için..
6. Günde düzelirler mi acaba bu durumu yaşayan var mı 😕
Herkes beklediği mutluluğa kavuşur inşallah 🙏sevgiler
Bu işler kısmet işi. Senin ihtiyacını giderecek olan zaten 1 adet embriyocuk 😊 5. Güne kadar dışarda gelişen embriyo anne karnında çok rahat devam eder. Gönlünü ferah tut. Yeter ki transfer güzel geçmiş olsun ve tutunsun.

Back