- Konu Sahibi pembiss123
-
- #11.621
Evet bir de bu durum var. Bazen arkadaşımla durumu konuşiyoruz, bosver hamileliği dünya ne halde diyorCanım o kadar doğru ki. Ben de bazen diyorum ki dünya kötü ve daha da kötüye gidiyor bu süreçte çocuk yapma çabası nedir nefsimemi yenik düşüyorum diye düşünürken kendimi deli gibi çocuk isterken buluyorum
Çok tatlı bir ablasın ama gençsin dinamiksin maşallahOooh ne güzel hepinizin ablasıyım
Ben 16 kasımda oldum bacım ben daha test yapmadım ilaç faktörü var diye acele etmişsin bence sabret gününe kadarAaa aynı gün olmuşuz.
Sende hiç belirti varmi kasik agrisi falan.
Valla çok morelim bozuldu eşimde kiziyor erkende yaptin stres yapiyosun diye
Allah büyük canim.Ben 16 kasımda oldum bacım ben daha test yapmadım ilaç faktörü var diye acele etmişsin bence sabret gününe kadar
Esinden aldıkları örnekte spermin kalıtesı hakkında bılgı vermediler mi? Hareketı nasıl sayı nasılHerkese merhaba öncelikle pozitifi görenleri tebrik ederim görmek isteyen herkese de nasip olmasını dilerim
bende bugün transfer oldum aranıza katılayım dedim :)
Hızlıca özet geçeyim kendimden 4 yıldır bebek istiyoruz 1 kez doğal yolla kimyasal oldu nasıl oldu hala anlamadım kimyasal da olsa çok mutlu etmişti beni en azından çift çizgi ve betayı ucundan da olsa görebildim diye
2 başarısız aşılama sayamadığım kadar yumurta takibi ile sonuç : sebepsiz infertilite
Tüp bebekte ise 13 yumurta toplandı 9 embriyo gelişti 4. Güne kadar sağlıklı geldi derken!
Bugün için transfere gelmemi söylediler gittiğimizdeyse
Bugün için sadece 1 embriyo sağlıklı diğer 8 geriden geliyor yarını bekleteceğiz diyip sağlıklı olanı 5. Gün blastokist embriyosu olarak transfer ettiler.
Dondurmaya uygun olan olursa da yarın bilgi verecekler ama ben sanmıyorum sanki birden böyle bozulunca inancım kalmadı gibi sayı güzel gidince dondurulmuşumda olur diye çok seviniyordum aslında bugün bize sürpriz oldu aslında
doktorum ve embriyolog bu durumu sperm faktörüne bağladı ilk 3. Gün sorun olmadığı için..
6. Günde düzelirler mi acaba bu durumu yaşayan var mı
Herkes beklediği mutluluğa kavuşur inşallahsevgiler
Evt pendikPendik de misin canım sen
Hala ümit var üzüpte harab etme kendini. Hele bir bekle bakalım kanda neler çıkacakAllah büyük canim.
Vardır bir bildiği
Benim doktorum yasemin çekmez canımEvt pendik
Sen nerde yaptırdın cnm
Allah hayırlı bir şekilde pozitifede götürsün inşaallah hepimiziBende acıbadem atakent hastanesindeyim 5. Gün. tek zaten tek embriyom 5.güne gitti başka da yok ilk denenem
Canım yasemin hocayı da ben duydum tüp bebek konusunda başarılı olduğu söyleniyor çok da şenşakrak sanırımBenim doktorum yasemin çekmez canım
Amin canım hepimiz zorlu yollardan geçip bu bekleme sürecine girdik Allah hepimizin emeklerinin karşılığını hayırlı ile alırsın inşallahAllah hayırlı bir şekilde pozitifede götürsün inşaallah hepimizi
Evet canım aynen öyle göründüğü gibi bir doktor ilgilide yurt dışından falan fa hastası çokCanım yasemin hocayı da ben duydum tüp bebek konusunda başarılı olduğu söyleniyor çok da şenşakrak sanırım
Umut inan zaten hiç kesilmiyor.Hala ümit var üzüpte harab etme kendini. Hele bir bekle bakalım kanda neler çıkacak
Nekadar a yaptırdın canım iğneler hariç ücretini merak ettimEvet canım aynen öyle göründüğü gibi bir doktor ilgilide yurt dışından falan fa hastası çok
İnşAllah canım ama 3 negatif alınca pek umut kalmıyor sanki. Ben 27 yaşındayım ama çok yıprandık sanki. Artık hepimiz için hayırlısı olsunEvet bende cevremdekileri gordukce neden olmasın demeye başladım ilk başlarda hiç olmıcak dıyodum ama baktım ki etrafımda cocuksuz aile yok demekki dedım cok zor bişey degıl imkansız bişey degıl herkesın cocugu var. Hayal etme zaten canım umudunu hiç yitirme bunun için ugrascaz ve yapıcaz bebegımızı allahın izniyle
Hem de ne çok dilin sussa zihnin konuşuyor 5 dk rahat bırakmıyor beni düşüncelerUmut inan zaten hiç kesilmiyor.
Allahtan umut kesilse heralde kâfir olunur Allah muhafaza.
Ama gerçekten tüp bebek yorucu
Belirgin canımSilikmiydi belirginmiydi
Canım inan fiyatı bilmiyorum eşim ben takıntılı olduğum için maddiyatı ne benım yanımda konuşturdu ne de ödemeyi benım yanımda yaptıNekadar a yaptırdın canım iğneler hariç ücretini merak ettim
Anladım canım pekiCanım inan fiyatı bilmiyorum eşim ben takıntılı olduğum için maddiyatı ne benım yanımda konuşturdu ne de ödemeyi benım yanımda yaptı
Okadar iyi anliyorumkiHem de ne çok dilin sussa zihnin konuşuyor 5 dk rahat bırakmıyor beni düşünceler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?