Kasım-Aralık 2020 Transfer Olacaklar

Aaa aynı gün olmuşuz.
Sende hiç belirti varmi kasik agrisi falan.
Valla çok morelim bozuldu eşimde kiziyor erkende yaptin stres yapiyosun diye
3. Gün embriyosu 6. Gün mümkün değil cikamaz. 5. Gün embriyosu bile cikmiyo çoğu kişide. 5. Gün embriyosu 48 saat icinde tutunuyor. 3. Gün embriyosu önce 5. Gün embriyosu oluyo. Daha sonra da tutunuyo. Nasıl çıksın ki idrarda?

Hiç tüp bebek merkezinde test yaptırdı mı?

3 ay hicbirimiz sabredemezdi bence, ben reglim 2 gun gecsin acabalara basliyorum.. arkadasimin annesi mide agrisiyla dr a gidip dogurup gelmis en guzeli boylesi
Ben bunlara inanmıyorum ya şehir efsanesi koca çocuk karnında tepişirken nasil hissetmez insan? Ablam hamileydi 8 9 aylık. Karnını açıp gösteriyodu. Yeğenim öyle bi ittiriyodu ki, sanki karnı parçalanacak çıkıcak içeriden. 9. Ay millet uyuyamiyo rahatsiz oluyo bebekten. Hayırdır bu karnım agriyo ayağına doğuranlar?

İnsanımız cahil vallahi benim de çevremde oldu kadın doktora organlarım oynuyor diye gitti çaaaattt 6-7 aylık hamile

Inşaallah oyledir.
Yoksa inan şuan ilaçları bile içesim gelmiyor.
Ama hiç bir his de yok Bende
Insan az da olsa hissetmezmi

walla bende ilk agizdan duymasaydim inanmazdim. kiz yemin etti, hatta ilk baslarda sok oldugumuz icin bebegi kabullenemedik dedi. artik asli astari ne olursa olsun Rabbim bizlere de o sanstan nasip etsin ins

Canım bu kimyasal dış gebelikten daha iyi kendi kendine kaybolur bende dış gebelikten korkuyorum
Korkma korkma Allah'ın izniyle sağsalim kucağına alıcaksın inşallah benim değer baştan kötü gidiyordu olacağı da buydu zaten. Kimyasalın ardından öteki de kimyasal olmaz inşallah.

Korkma korkma Allah'ın izniyle sağsalim kucağına alıcaksın inşallah benim değer baştan kötü gidiyordu olacağı da buydu zaten. Kimyasalın ardından öteki de kimyasal olmaz inşallah.
Canım hayrılısı olsun olacağın önüne geçemiyoruz oldukça stresli bir dönem. Kafandan bunu çıkar bu böyle oldu oda öyle olur mu gibi kafası olmasın. İnanıyorum güzel şeyler olacak inşallah yumurtların kalitesi nedir doktor söyledi mi

Canım 3. Gun embrıyosu transferden sonra 2 gun buyuyo sonra yerleşmesi de 2 3 gun mu suruyo? Bi kaynaktan okudum transferden sonra 3 ile 5. Gun arasında yerleşme oluyo yazıyo ama net olamadım

Ah sorma ahsencim önce tutup tutacak mı diyoruz Bi silik çizgi görünce bitecek zannediyordum ama öyle olmuyormuş ki işte. Ocak ayı ortası gibi transfer olacak şimdi dinlendirmeye aldı. Bi dahaki çift konulacakmış 2 tane kalmıştı zaten. 5. Gün kaliteli dedi sadece a sı b si söylenmedi yarın detaylı konulacakmış doktor sorucam bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…