Kasım-Aralık 2020 Transfer Olacaklar

Canım o kadar doğru ki. Ben de bazen diyorum ki dünya kötü ve daha da kötüye gidiyor bu süreçte çocuk yapma çabası nedir nefsimemi yenik düşüyorum diye düşünürken kendimi deli gibi çocuk isterken buluyorum 😁
Evet bir de bu durum var. Bazen arkadaşımla durumu konuşiyoruz, bosver hamileliği dünya ne halde diyor 😂 baya moral oluyor bana 😂😂

Herkese merhaba öncelikle pozitifi görenleri tebrik ederim görmek isteyen herkese de nasip olmasını dilerim 🙏
bende bugün transfer oldum aranıza katılayım dedim :)
Hızlıca özet geçeyim kendimden 4 yıldır bebek istiyoruz 1 kez doğal yolla kimyasal oldu nasıl oldu hala anlamadım kimyasal da olsa çok mutlu etmişti beni en azından çift çizgi ve betayı ucundan da olsa görebildim diye 🙈
2 başarısız aşılama sayamadığım kadar yumurta takibi ile sonuç : sebepsiz infertilite
Tüp bebekte ise 13 yumurta toplandı 9 embriyo gelişti 4. Güne kadar sağlıklı geldi derken!
Bugün için transfere gelmemi söylediler gittiğimizdeyse
Bugün için sadece 1 embriyo sağlıklı diğer 8 geriden geliyor yarını bekleteceğiz diyip sağlıklı olanı 5. Gün blastokist embriyosu olarak transfer ettiler.
Dondurmaya uygun olan olursa da yarın bilgi verecekler ama ben sanmıyorum sanki birden böyle bozulunca inancım kalmadı gibi sayı güzel gidince dondurulmuşumda olur diye çok seviniyordum aslında bugün bize sürpriz oldu aslında ☹️
doktorum ve embriyolog bu durumu sperm faktörüne bağladı ilk 3. Gün sorun olmadığı için..
6. Günde düzelirler mi acaba bu durumu yaşayan var mı 😕
Herkes beklediği mutluluğa kavuşur inşallah 🙏sevgiler
Esinden aldıkları örnekte spermin kalıtesı hakkında bılgı vermediler mi? Hareketı nasıl sayı nasıl

Evet bende cevremdekileri gordukce neden olmasın demeye başladım ilk başlarda hiç olmıcak dıyodum ama baktım ki etrafımda cocuksuz aile yok demekki dedım cok zor bişey degıl imkansız bişey degıl herkesın cocugu var. Hayal etme zaten canım umudunu hiç yitirme bunun için ugrascaz ve yapıcaz bebegımızı allahın izniyle
İnşAllah canım ama 3 negatif alınca pek umut kalmıyor sanki. Ben 27 yaşındayım ama çok yıprandık sanki. Artık hepimiz için hayırlısı olsun 😊

Back