Kasım-Aralık 2020 Transfer Olacaklar

Elimde teat yok zaten ben test alıp yapana kadar 6.gün olur. Sonra da negatif çıkarsa ilaçlara devam etmek istemicem diye kendimi frenliyorum. Bakalım nereye kadar sabredecem...
Ahh o ses, kalk test yap kalk test yap diyen ses... bi sal bizi yaa😏 keşke uyutsalar bizi, 12 gün sonra gözümüzü bi açsak pozitiiiiif🎉 azıcık daha bekle, daha çok erken. En azından bi 7. Gün olsun bence canım

Yani bilmiyorum ki canım ben 7. Gün yapmıştım normal kaset test evet gölge gibi Bşey vardı ama ben kendim bile ikna olmadım 8. Günü erken gebelik testi yaptim ben onda çıktı
Test yapmakla da bitmiyor ki. Düzgün artış olacak mı, kese görünecek mi, kalp atışını duyacak mıyım... Hep bir şeyleri beklicez anlaşılan 😕

Ahh o ses, kalk test yap kalk test yap diyen ses... bi sal bizi yaa😏 keşke uyutsalar bizi, 12 gün sonra gözümüzü bi açsak pozitiiiiif🎉 azıcık daha bekle, daha çok erken. En azından bi 7. Gün olsun bence canım
Kız iç sesim kendiyle kavga ediyor resmen 😂 şöyle anlamadan hamile kalsaydık 3 ay adet olmayıp fark etmeseydik, doktora gidip ikili testte bulsaydık kendimizi ne olurdu😂

Test yapmakla da bitmiyor ki. Düzgün artış olacak mı, kese görünecek mi, kalp atışını duyacak mıyım... Hep bir şeyleri beklicez anlaşılan 😕
Canım kesinlikle stres bitmiyor. Normal de uymayı çok severim bi uyurum deliksiz ama 15 gündür o kadar sık uyanıyorum ki hep uykulu moddayım

Degildi malesef getir hazir dediler adamin sesini duydum adimi falan soyledi verdi ebru hanimda yerlestirdi ama heryerim kapaliydi yani vajina bile taammen kapaliydi o yerlestirdikleri seyden gonderdiler rahme🤣🤣ebru hanimla soyadimin ayni gelsin bi tane öztürk dedi🤣🤣
Ooo ebru hanımda espiriler espiriler 😁

Back