Kasım-Aralık 2020 Transfer Olacaklar

Off Birsen çok tuhaf Bi psikolojimiş hem nasip diyorum hem neden kimyasal diyorum sebebi merak ediyorum. Bunu canı gönülden diliyorum bu gebeliğin en sağlıklı şekilde en byüksek değerlerine olur inşallah öyle bir olsunki hiç endişe etmeyenin. Yarım kalan sevinç zor .... :KK43: 2. Adette transfere gidicem şükür embriyom var ama korkuyorum da
Sağol canım allah razı olsun ama bişe diyimmi herşeyde bi hayır var ozamanki üzüntüm bu seferki transferimden heycan olarak bana sakinlik verdi heycanım cok azdı sadece tevekkül gerçekten öle sadece veçen gece daraldım ağladım okadar sabahın da pozitif gördüm inşallah yarın kandada pozitif görürüm

Dış ve kimyasal farklıymış mecbur vericem kanı ama hemen bu adetle başlatılır diye düşünüyordum en erken 2. Adette gidebilcem
Farklı olduğunu biliyorum canım. Ama değer düşünce sonradan artadabiliyor bazen onu takip etmek istiyorlar. Bana sorarsan adet olunca da kanda baktir betanin sıfırlandıgini gör. Rahim bir ay dinlenirse daha iyi olur canım sonucta vücut kendini gebe sanıyor şuan.

Hadi hayırlı olsun tutunsunlar sana 🙏🏻😊 sanırım hava mı kaçıyor ne oluyor gaz çoktu 😅 ama geçti yavaş yavaş ben 15. Günüme geldim artık ama Bi kaç gün devam eder o gaz özellikle akşamları oldu bende
Bende de dün akşamdı canım. Bi daha kan testi verdin mi canım sen

Ediyorm canım etmez olur muyum. Bence kesin hamilesin de rabbim sağlıcakla ilerlemeyi, sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin. Dış gebelikten korkuyorum bende belirtilerim de benziyor
Dis gebelikte kan değerleri iki kat artmıyor canjm. Korkma değildir. Doktor sana kese için gün verdi mi

En son dün yaptırdım test artık yaptırma dedi gün verdi haftaya çarşamba 🤗
Sen aklına kötü şeyler getirme tüp bebekte dış gebelik çok dusuk ihtimal ben yaşadım. İlk değerim çok düşuktu sonra iki kat arttı sonra düzensiz oldu. Yani belli ediyor değerler. Ne güzel doktorun çağırmış haftaya kadar sabret keseyi görünce bir ohhh çekeceksin 💕🙏🏻

Bu konuda ben ne dusunuyorum biliyor musun rahim embriyoyu aldi bakti saglikli degil attı genetik bir problem yoksa rahmin sağlıklı bunu biliyorsun ve senlik hiç bisey yok elinden geleni zaten yapıyorsun o yüzden bence üzülme eğer tekrar yasansada daha sağlıklı embriyolar lazım bize buda bizim elimizde olan bisey değil tamamen laboratuar ortamı ve sağlıklı bir embriyo oluşuna bağlı benim bu sefer ki değerim diğerinden daha yüksekti daha güçlü olması için dua edeceksin kiminin değeri 2 binlerden düşüyor kimyasal gebeliği biraz araştırırsan eğer normalde çoğu kadın bunu yaşıyor ama farkında bile olmuyormuş çok normal bisey bizim yaşadığımız zaten mucizevi bisey milyonlarca spermden sadece birinin kabul edilmesi o yüzden sen hep pozitif bak hayat iki bölümden oluşuyor elimizde olanlar ve elimizde olmayanlar.. elimizde olsa isteyen herkesi hamile yapardık öyle degilmi boşver üzülme sen tevekkül et Allah mutlaka en doğrusunu biliyordur en güzelini verecektir vermemesinde bile bir hikmet var biz çabalayalım da
Acaba genetık yapısnın bozuk olması doğal olmuyo lab ortamında oldugu için mi oluyor

Sen aklına kötü şeyler getirme tüp bebekte dış gebelik çok dusuk ihtimal ben yaşadım. İlk değerim çok düşuktu sonra iki kat arttı sonra düzensiz oldu. Yani belli ediyor değerler. Ne güzel doktorun çağırmış haftaya kadar sabret keseyi görünce bir ohhh çekeceksin 💕🙏🏻
İnşAllah allah razı olsun. Değerlerim şöyle çıkmıştı 11. Günü 88 12. Günü 153 14.günü 370 ❤️

Back