- 9 Haziran 2020
- 128
- 102
- 33
- Konu Sahibi pembiss123
-
- #11.361
5. Günİnşallah öyledirkaçıncı gün embriyosuydu?
Ayni durumdayiz. Benmde 4. Gun embryosuydu. 2 tane kondu. Bugun trasnfer haric 8. Gun du erken gebelk yaptim. Negatf cikti..negatif canım
Ne çıktı
Ovulasyon testi ikinci çizgi çıktı. Ama kopkuyu değil.Bnde bunu sormak için girdim yaa. Yaptım ovulasyon testi
Senin ne çıktı
Tabi o çok önemli doktora güvenmekBen bülent hocaya cok guvendım canım ama sıra beklemek ölüm 4 saat bekledgmı bılıyorum. Olsunda bütün günde beklerız o hiç sorun degıl
Kaçıncı günün peki? Islanınca bozuluyor test erkense henüz yapma yani bu bir işaret olabilirOvulasyon testi ikinci çizgi çıktı. Ama kopkuyu değil.
Gebelik de yaptım ama lavaboya düşürdüm ıslandı
Haticecim al gel kuzularını inşallah hayırlı sonuç alırsın. Darda olanın duası kabul olur derler biz tüp bebek anneleri çok dar zamandayız inşallah duamız kabul olurKizlar hastanedeyim transfer icin bekliyorum dualarinizi bekliyorum ismim hatice
Bnde öyle düşünüp tekrarlamadimKaçıncı günün peki? Islanınca bozuluyor test erkense henüz yapma yani bu bir işaret olabilir
Hakkında en hayırlisi neyse bugün belli olsun inşalla sağlıklıysa sana tutunsun değilse yeni transfer için yolunu açsınEvet evet bak o şekilde durdum ve nesef almıştım. Ay inşallh hayra alamettir tutunmuştur bebeğinbende kan verdim geldim sonucu bekliyorum bakalım
Orayı atlasak boyle 1.50 hızla oynatsak o bölümüAma onumuzde kocaman bi tutunma var kuzum tutunmadan nasıl hissetcez hareketleri
Seninki erkenmisBnde öyle düşünüp tekrarlamadim
Transferden snra 5.gundu bugün.
5.gun embriyosu
Bilmiyorum herşeyin hayırlısı dunyanin sonu degil hayat devam ediyor benim embriyo kalmadi malesef ama olsun sagligimiz yerinde Allah nasip ederse yine deneriz belki gec olur ama nasipte varsa olur sen naptın verdin mi kanArtış var sen ona bak bende az artış olduğunda sormuştum az da olsa artışın olması güzel demişti
Belli oldu 93 e düşmüş değerHakkında en hayırlisi neyse bugün belli olsun inşalla sağlıklıysa sana tutunsun değilse yeni transfer için yolunu açsın
Çok haklısın doğru demişsin verdim hatta şimdi çıktı sonuç 114 den 93 e düşmüş değer kimyasal işte. Ama şimdi diğer transferde olmaz kimyasal olur diye korkuyorumBilmiyorum herşeyin hayırlısı dunyanin sonu degil hayat devam ediyor benim embriyo kalmadi malesef ama olsun sagligimiz yerinde Allah nasip ederse yine deneriz belki gec olur ama nasipte varsa olur sen naptın verdin mi kan
Canım inşallah digeri istediğin gibi olur. Allah isteyen herkese evlat versinBelli oldu 93 e düşmüş değersağlıksız gebelik kimyasal demekki. Diğer transfere odaklandım şimdi Allahtan hayırlısı böyleymiş ne yapalım
Eve gidip bugün üzüntünü yaşa canım. Ama yarın yeni bir sen olarak uyan. Yeni transfere odaklanmis bu sefer pozitifi almaya kararlı biri olarak başla güne. Bu sefer olacakBelli oldu 93 e düşmüş değersağlıksız gebelik kimyasal demekki. Diğer transfere odaklandım şimdi Allahtan hayırlısı böyleymiş ne yapalım
İnşAllah arkadaşım aminnCanım inşallah digeri istediğin gibi olur. Allah isteyen herkese evlat versin
Çok üzüldüm off ama elden bişey gelmiyor işte ne yapalım kısmet böyleymiş sağlıksız gebelikmiş demekki olmaması iyidir diye teselli ediyorum. Sıra öteki transfere inşallhEve gidip bugün üzüntünü yaşa canım. Ama yarın yeni bir sen olarak uyan. Yeni transfere odaklanmis bu sefer pozitifi almaya kararlı biri olarak başla güne. Bu sefer olacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?