Kasım-Aralık 2020 Transfer Olacaklar

Kizlar hastanedeyim transfer icin bekliyorum dualarinizi bekliyorum ismim hatice
Haticecim al gel kuzularını inşallah hayırlı sonuç alırsın. Darda olanın duası kabul olur derler biz tüp bebek anneleri çok dar zamandayız inşallah duamız kabul olur

Evet evet bak o şekilde durdum ve nesef almıştım. Ay inşallh hayra alamettir tutunmuştur bebeğin bende kan verdim geldim sonucu bekliyorum bakalım
Hakkında en hayırlisi neyse bugün belli olsun inşalla sağlıklıysa sana tutunsun değilse yeni transfer için yolunu açsın

Artış var sen ona bak bende az artış olduğunda sormuştum az da olsa artışın olması güzel demişti
Bilmiyorum herşeyin hayırlısı dunyanin sonu degil hayat devam ediyor benim embriyo kalmadi malesef ama olsun sagligimiz yerinde Allah nasip ederse yine deneriz belki gec olur ama nasipte varsa olur sen naptın verdin mi kan

Hakkında en hayırlisi neyse bugün belli olsun inşalla sağlıklıysa sana tutunsun değilse yeni transfer için yolunu açsın
Belli oldu 93 e düşmüş değer sağlıksız gebelik kimyasal demekki. Diğer transfere odaklandım şimdi Allahtan hayırlısı böyleymiş ne yapalım

Bilmiyorum herşeyin hayırlısı dunyanin sonu degil hayat devam ediyor benim embriyo kalmadi malesef ama olsun sagligimiz yerinde Allah nasip ederse yine deneriz belki gec olur ama nasipte varsa olur sen naptın verdin mi kan
Çok haklısın doğru demişsin verdim hatta şimdi çıktı sonuç 114 den 93 e düşmüş değer kimyasal işte. Ama şimdi diğer transferde olmaz kimyasal olur diye korkuyorum

Belli oldu 93 e düşmüş değer sağlıksız gebelik kimyasal demekki. Diğer transfere odaklandım şimdi Allahtan hayırlısı böyleymiş ne yapalım
Eve gidip bugün üzüntünü yaşa canım. Ama yarın yeni bir sen olarak uyan. Yeni transfere odaklanmis bu sefer pozitifi almaya kararlı biri olarak başla güne. Bu sefer olacak

Kızlar bugünkü kan sonucum da çıktı 93 e düşmüş. Bir öncekiler 123den 114 e 114den de bugün 93 e düştü. Merkezle görüştüm kimyasal belliki ama 2 gün sonra yine ver iyice görelim dedi ama gereksiz yani. İlaçları kullanmayın dedi zaten iğne fitil bugün bitmişti. Diğer transfer için 2-3 ay dinlendirelim sizi dedi 3 ay çok diyince ikinci adetinizde gelin dedi. Olmadı yani hem sevincim kursağımda kaldı hemde ya transferimde kimyasal olursa korkusu kapladı içimi. Hayırlısı böyleymiş yinede

Eve gidip bugün üzüntünü yaşa canım. Ama yarın yeni bir sen olarak uyan. Yeni transfere odaklanmis bu sefer pozitifi almaya kararlı biri olarak başla güne. Bu sefer olacak
Çok üzüldüm off ama elden bişey gelmiyor işte ne yapalım kısmet böyleymiş sağlıksız gebelikmiş demekki olmaması iyidir diye teselli ediyorum. Sıra öteki transfere inşallh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…