- Konu Sahibi pembiss123
-
- #11.261
Senin test gunun ne zamanYemin ediyorum ben de aynıyım ya. 2.gunden sonra tutmadi zaten diye her şeyi saldım. Eşime dün diyorum kan testine gitmeden önce evde test yapim da negatifi hastanede görmiyim. Neden bu kadar umutsuzsun diye kızıyor. Millet hamile kalacağını adetliyken hissesiyor ben transfer oldum tık yok yani
3.gündür annem yanakların pembiş diyordu. Bugün daha çok hissediyorum ama ateş basmasınıBenm yanımda grıp olanda yok ates acaba ilaçlardan mı oluyo anlayamadım. Senın kaçıncı gunde başladı ates?
Çarşamba. Ama salı yapcam çarşambaya ilacım yok. Negatif cikarsa boşuna ilac almam diyorumSenin test gunun ne zaman
Senin yaşadıklarını bilim için sakinim aslında normal diyorum kendime11. Gün benım de kanama gelince doktor kan ver iğne yaptır takip edelim demişti
Aynen öyle canım herkesin hamileliği farklı bak eltim doğal yolla hamile ona diyorum ki varmı bi sıkıntın adet olacak gibi kasıklarım ağrıyor diyor diğer çocuk da varmıydı diyorum yok diyorSenin yaşadıklarını bilim için sakinim aslında normal diyorum kendime
Benm tanıdıgım oldu canım e2 degerı 4050 mi ne cıkmıştı ohss oldu hafif atlattı. Korkulcak bişey degıl merak etme hem ohss olursan rahımde kramplar artıyo emb kadılan rahımde tutunamıuı rahımı dınlendrıp koymak daha mantıklı. Hem ohss olup emb koyup tutarsa allah korusun ciğerde su toplama riski artıyo ölüme kadar sonucları olabılıyo, doktor bunun riskini alamaz..Yeniden merhaba,tüp bebek tedavisine başladığımı söylemiştim.Yumurtalar oluştu ve büyüdü fakat bugün doktor östrojen hormonu yüksek olduğundan,düzelene kadar transferin ertelenmesini,yumurtaların toplandıktan sonra dondurulması gerektiğini söyledi.2 ay sonra yapılabilir dedi.Bu durumu yaşayan var mı?Hemen transfer olur sanıyordum.Biraz şaşırdım.Yaşayanlar yazarsa sevinirim.
Sonuç güzel olsunda onun ağrısını seveyim ben 9 yıl kalbimin içi yanmış azda ağrısın bişe olmazAynen öyle canım herkesin hamileliği farklı bak eltim doğal yolla hamile ona diyorum ki varmı bi sıkıntın adet olacak gibi kasıklarım ağrıyor diyor diğer çocuk da varmıydı diyorum yok diyor
İnşAllah canım herşey gönlünce rabbim tüp bebek annelerine sabır versinSonuç güzel olsunda onun ağrısını seveyim ben 9 yıl kalbimin içi yanmış azda ağrısın bişe olmaz
Valla canım ates var ama ne atesi anlayamadım akşamları başlıyo sıtma gbi oluyo ama ilaçlar mı yan etkı yapıyo canım bılemedım ölcuyorum atesım yok bugun adet gunumdu ondanda olabılır. Adet agrım gbi cok hafif agrı oluyo bazen bugun olmadı daha sonra sol kasıgıma cok cok az 4 kere agrı grdı bugun bi de dun pııt pıt diye bışey oldu ama o da bagrsak mı acaba dıyorum. Net bir belirti yok bendede
Canım o ovulasyonu gormek için o vakitte yapılıyor. Gebelik için ilk idrarla yaptığında sonuç çıkıyor.. Y YorgunnummmYanlış ovulasyon testi sabah ilk idrarla yapılmaz canım. Saat 14 gibi yapacaksın 2 3 saat sıvı almadan yapacaksın
Amin canım şimdi bir kontrol daha yaptım kesiliyor gibiİnşAllah canım herşey gönlünce rabbim tüp bebek annelerine sabır versin
Hadi inşallah canım 3 güne kadar normalmişAmin canım şimdi bir kontrol daha yaptım kesiliyor gibi
Evet kalp atısını duymuş burdan tanıstgm bi arkadasım hala belirtisi yok meselaAynen öyle canım herkesin hamileliği farklı bak eltim doğal yolla hamile ona diyorum ki varmı bi sıkıntın adet olacak gibi kasıklarım ağrıyor diyor diğer çocuk da varmıydı diyorum yok diyor
Benimde c.tesi normalde. Kan sulandiricm bitmisti aldim bdaha. Ama smdide duphaston diye ilacim bitti. Dunden beri icmiyorm. Bsey olmaz insallah almadm onuÇarşamba. Ama salı yapcam çarşambaya ilacım yok. Negatif cikarsa boşuna ilac almam diyorum
Doğrudur canım belirtiler önemli değil önemli olan betanın düzenli artış göstermesi rabbim hayrlısını versinEvet kalp atısını duymuş burdan tanıstgm bi arkadasım hala belirtisi yok mesela
İlk gunden tutunma olmuyo bıldgm kadarıyla canımBisey sorabilirmiyim bu vakitte belirti aramak cok sacma ama dün transfer oldum, bugün yarım saat önceye kadar uyuyordum fena bir adet sancisiyla uyandım yataktan kalkmak için sancimin geçmesini bekledim korktum açıkçası adet oldum sandım. Böyle olan oldu mu daha ilk günden?
Betayı beklerkende bir teselli beklıyo sanırım insan canım ya o da belirti oluyoDoğrudur canım belirtiler önemli değil önemli olan betanın düzenli artış göstermesi rabbim hayrlısını versin
Bende inanılmaz bir gaz var. Senin gazın var mı?Valla canım ates var ama ne atesi anlayamadım akşamları başlıyo sıtma gbi oluyo ama ilaçlar mı yan etkı yapıyo canım bılemedım ölcuyorum atesım yok bugun adet gunumdu ondanda olabılır. Adet agrım gbi cok hafif agrı oluyo bazen bugun olmadı daha sonra sol kasıgıma cok cok az 4 kere agrı grdı bugun bi de dun pııt pıt diye bışey oldu ama o da bagrsak mı acaba dıyorum. Net bir belirti yok bendede
Duphaston bebeğin tutunmasına yardımcı canim al onu aksatmaBenimde c.tesi normalde. Kan sulandiricm bitmisti aldim bdaha. Ama smdide duphaston diye ilacim bitti. Dunden beri icmiyorm. Bsey olmaz insallah almadm onu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?