- 17 Ağustos 2019
- 7.503
- 8.194
- 198
- 29
- Konu Sahibi pembiss123
- #11.241
İdrar testi yapmış mıydınİnşAllah canım inşallah.![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İdrar testi yapmış mıydınİnşAllah canım inşallah.![]()
Evet canım sağlıklı gebelikte ikiye katlaması gerekir. İnşallah herşey yolundadırAma ilki 130 du ikiye katlanması gerekiyordu
Hayır yapmadım hiç. Çatlatma iğnesi vurulduğu için sağlıklı olmayacak sonucu o yüzden yapmadımİdrar testi yapmış mıydın
Ates gecelerı mı oluyodu daha fazla? Ya bendede aynı sekıl ates basması var ama bugun adet olmam gerekıyodu 28 gunde 1 oluyorum ona bagladım fakat adet olamam lucrın vuruldum gecen ay. Ates bi yandanda belirti mi diyorum aklım karıstı valla benımde.. adet agrısı bendede cok cok az var. Valla canım hiç korkma bence cok guzel belirtilerin varAdet ağrısı ve ateş var sadece başka belirtin yok. Dün geceden beri sol kasığım sızlıyor sadece bugünde leke geldi. İnşallah tutunmadır çok ihtiyacım var buna![]()
Yemin ediyorum ben de aynıyım ya. 2.gunden sonra tutmadi zaten diye her şeyi saldım. Eşime dün diyorum kan testine gitmeden önce evde test yapim da negatifi hastanede görmiyim. Neden bu kadar umutsuzsun diye kızıyor. Millet hamile kalacağını adetliyken hissesiyor ben transfer oldum tık yok yaniAynen umutsuzluk bendede var.. ya yoksa diyorum bide ya varsa. Valla uykularim kacti. Ister istemezde kendimi dinliyorum
Atesini ölctun mu peki kuzum?Adet ağrısı ve ateş var sadece başka belirtin yok. Dün geceden beri sol kasığım sızlıyor sadece bugünde leke geldi. İnşallah tutunmadır çok ihtiyacım var buna![]()
Ama ikiye katlanmadiEvet canım sağlıklı gebelikte ikiye katlaması gerekir. İnşallah herşey yolundadır
En iyisi kan vermek canım 10. Günü bulduysan kan verHayır yapmadım hiç. Çatlatma iğnesi vurulduğu için sağlıklı olmayacak sonucu o yüzden yapmadım
Evde grip olanlar var ateş ondan olabilir. Ama umarım dediğin gibi benimledirAtes gecelerı mı oluyodu daha fazla? Ya bendede aynı sekıl ates basması var ama bugun adet olmam gerekıyodu 28 gunde 1 oluyorum ona bagladım fakat adet olamam lucrın vuruldum gecen ay. Ates bi yandanda belirti mi diyorum aklım karıstı valla benımde.. adet agrısı bendede cok cok az var. Valla canım hiç korkma bence cok guzel belirtilerin var
Canım belirti arıyor insan ister istemez evet ama belirtisizde oluyorYemin ediyorum ben de aynıyım ya. 2.gunden sonra tutmadi zaten diye her şeyi saldım. Eşime dün diyorum kan testine gitmeden önce evde test yapim da negatifi hastanede görmiyim. Neden bu kadar umutsuzsun diye kızıyor. Millet hamile kalacağını adetliyken hissesiyor ben transfer oldum tık yok yani
Amin canımAma ikiye katlanmadinapalim yarın yine kan verecez bakalim ne olacak hayat devam ediyor Allah bundan geri koymasın sağlığımız yerinde olsun da inşallah
Yok ölçmedim ama kırmızı yanak oldum elma gibiAtesini ölctun mu peki kuzum?
Bugün 9. Gün kanama devam ederse vericeğim büyük ihtimalEn iyisi kan vermek canım 10. Günü bulduysan kan ver
11. Gün benım de kanama gelince doktor kan ver iğne yaptır takip edelim demiştiYok ölçmedim ama kırmızı yanak oldum elma gibi
Bugün 9. Gün kanama devam ederse vericeğim büyük ihtimal
Benm yanımda grıp olanda yok ates acaba ilaçlardan mı oluyo anlayamadım. Senın kaçıncı gunde başladı ates?Evde grip olanlar var ateş ondan olabilir. Ama umarım dediğin gibi benimledir![]()
Belirtiden degil ya tutmuş gibi hissetmiyorumCanım belirti arıyor insan ister istemez evet ama belirtisizde oluyor
en gunumden once yapmım diyorum gec kana karısır canımı sıkıp embrıyoyu etkılemımYok ölçmedim ama kırmızı yanak oldum elma gibi
Bugün 9. Gün kanama devam ederse vericeğim büyük ihtimal
Senin kaçıncı gün canımB
en gunumden once yapmım diyorum gec kana karısır canımı sıkıp embrıyoyu etkılemım
Bende oyle hissetmıyorum kuzum ya ama zaten hamıle kalanlar hissedıyo mu ki adetı gecınce anlıyodurBelirtiden degil ya tutmuş gibi hissetmiyorum
Transfer gununu saymazsak 4. Gunum canımSenin kaçıncı gün canım
Senin daha erken hiç bşey yapma kanda idrardaTransfer gununu saymazsak 4. Gunum canım