- 2 Şubat 2020
- 12.655
- 28.888
- 528
- Konu Sahibi pembiss123
-
- #11.221
Daha yeni yapıldı 4.günüm bugün. Hiç canını sıkma opu zaten rahmi yoran bir işlem. Üstelik bir sürü de iğne kullandın bunu vücudunun dinlenmesi için bir fırsat olarak düşün.Umarım daha iyisi olur.Sizin yapıldı mı peki 2 ay sonra işleminiz ve sonucu ne oldu?
Bana da öncekinde öyle dediler. Ama tutmadıÇıktı negatifIlaclari birakma iki gün daha devam et dediler hic duymamıştım boyle bisey Gec tutunabilirmis
Inşallah dedikleri gibidir canimÇıktı negatifIlaclari birakma iki gün daha devam et dediler hic duymamıştım boyle bisey Gec tutunabilirmis
Aynı yerde yapılması gerekiyormuş, ona dikkat et. İnşallah güzel sonuçlar alırsın. Yarın ola hayr olaYok canım dunkunu sağlık ocaginda yaptım yarın yine kan verecem
Bi arkadaşım sizinki gibi öğrendi gebeliğini.. Bence siz de gebesiniz, inşallahÇöpe attımama aynı koyulukta
Teşekkür ederim.Umarım her şey yolunda gider ve sen de güzel sonuçlar alırsın.Ben de 2 ay sonra artık:)Rabbim sağlıkla ve hayırla ilerlemesini nasip etsin bu sürecin hepimiz için.Daha yeni yapıldı 4.günüm bugün. Hiç canını sıkma opu zaten rahmi yoran bir işlem. Üstelik bir sürü de iğne kullandın bunu vücudunun dinlenmesi için bir fırsat olarak düşün.
Evet bende burda yapanlari goruyorm benm hic cikmaz oy'leyse diyorm kendimce. Ama belki yarin kan veririm saglik ocaginda diyorum. Norml test gunumden 2 gun once vermis olucam ama varsa dusukte olsa cikar di'ye umuyörum. Hastanelere gitmeyede korkuyorum bulundugm sehirde neredeyse cog hastane korona olmus di'ye duydm... acikcasi korkuyorm en guvenli gen
Evet bende burda yapanlari goruyorm benm hic cikmaz oy'leyse diyorm kendimce. Ama belki yarin kan veririm saglik ocaginda diyorum. Norml test gunumden 2 gun once vermis olucam ama varsa dusukte olsa cikar di'ye umuyörum. Hastanelere gitmeyede korkuyorum bulundugm sehirde neredeyse cog hastane korona olmus di'ye duydm... acikcasi korkuyorm en guvenli gene saglik ocagi gibi geliyorkanda
Ver o zaman bende cuma günü kan testi yaptırmayı düşünüyorum pazartesi benim test günüm bende 2 gün önce yapmış olacam ama işte insan dayanamıyor cok sabırsızlanıyor bide umutsuzluğa kapıldım açıkçası inşallah guzel sonuclar alırız cok yıpratıcı bir süreçEvet bende burda yapanlari goruyorm benm hic cikmaz oy'leyse diyorm kendimce. Ama belki yarin kan veririm saglik ocaginda diyorum. Norml test gunumden 2 gun once vermis olucam ama varsa dusukte olsa cikar di'ye umuyörum. Hastanelere gitmeyede korkuyorum bulundugm sehirde neredeyse cog hastane korona olmus di'ye duydm... acikcasi korkuyorm en guvenli gene saglik ocagi gibi geliyor
Insallah hepimizin kucaklari bebekle dolarTeşekkür ederim.Umarım her şey yolunda gider ve sen de güzel sonuçlar alırsın.Ben de 2 ay sonra artık:)Rabbim sağlıkla ve hayırla ilerlemesini nasip etsin bu sürecin hepimiz için.
Bence tutunma belirtisi canım. Demekki 3. Gun emb 9. Gundede tutunabılıyo. Hiç belirtin olmuşmuydu daha once?9. Günüm üçüncü gün embriyosu.
Yanlış ovulasyon testi sabah ilk idrarla yapılmaz canım. Saat 14 gibi yapacaksın 2 3 saat sıvı almadan yapacaksınSabah ilk idrarla
Aynen öyle canım herşeyin hayırlısı napalim dünyasının sonu degilki Allah kısmet ettiyse olur etmediyse olmaz ben elimden geleni yaptığımı düşünüyorum ben aciz bir kulum bu kadar geldi elimden yine çabalamaktan vazgecmiycem ama uzulsemde uzulmesemde bisey değişmeyecek en az etkilenmeye çalışıyorum çok etkileniyorum biliyorum ama biliyorum ki değişen bisey olmayacak olumsuzluk her zaman her yerde var bana olumlu güzel şeyler lazım olumsuzluğu geride bırakmam dusunmemem gerekiyorAynı yerde yapılması gerekiyormuş, ona dikkat et. İnşallah güzel sonuçlar alırsın. Yarın ola hayr ola
Hakkimizda hayirlisi olsun insallah..Anlıyorum endişeni insan öyle oluyor haklı olarak dayanabilirsen bekle ama merak ediyorsan yap bak sonuca Bi cesaret sonuç neyse zaten onu yaşıycaz hepimiz neticeyi değiştiremiyoruz ama inşallah pozitif olursun ve değerin yüksek olur. Ben şimdi de değer sıkıntısı yaşıyorum sevinemedim kursağımda kaldı resmen
Aynen umutsuzluk bendede var.. ya yoksa diyorum bide ya varsa. Valla uykularim kacti. Ister istemezde kendimi dinliyorumVer o zaman bende cuma günü kan testi yaptırmayı düşünüyorum pazartesi benim test günüm bende 2 gün önce yapmış olacam ama işte insan dayanamıyor cok sabırsızlanıyor bide umutsuzluğa kapıldım açıkçası inşallah guzel sonuclar alırız cok yıpratıcı bir süreç
Adet ağrısı ve ateş var sadece başka belirtin yok. Dün geceden beri sol kasığım sızlıyor sadece bugünde leke geldi. İnşallah tutunmadır çok ihtiyacım var bunaBence tutunma belirtisi canım. Demekki 3. Gun emb 9. Gundede tutunabılıyo. Hiç belirtin olmuşmuydu daha once?
Evet canım acıbademde tedavı goruyorum sagolsun doktorumla cok guzel bir frekans yakaladık, hocam cok guzel tedavı ettı guzel emb oldu ama takdir allahın artıkamh ölçümü de pahalı yanılmıyorsam .bulmuşlar yolunacak tavuk yol gitsin. işte
sen acıbadem de tedavi görüyorsun dimi. şu yüzden soruyorum doktorun doğru teşhisler yapıyor yazdıklarını gördüğüm kadarıyla .
Benim hala kasıklarım ağrıyor canım büyük ihtimalle bebeğin tutunuyorAdet ağrısı ve ateş var sadece başka belirtin yok. Dün geceden beri sol kasığım sızlıyor sadece bugünde leke geldi. İnşallah tutunmadır çok ihtiyacım var buna
İnşAllah canım inşallah.Benim hala kasıklarım ağrıyor canım büyük ihtimalle bebeğin tutunuyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?