Kasım-Aralık 2020 Transfer Olacaklar

İstanbuldaysan genetiks te yaptrabılırsın canım. Bir sürü labratuvarda yapılıyo aslında arayıp öğren pıhtılaşma paneli

Az daha bebem olmazsa ben paraya kıyıp eve bi ultrason cihazı alcam. O doktor bu muayene derken doktor söylemeden ben anlıyordum yumurta sayısını büyüklüğünü falan
Olsa bakardık şimdi içeriye
Bende anlıyorum valla eve kapanmıştık ya koronadan dolayı marttan hazirana kadar sadece tüp bebegi arastrdım yuksek lisansımı tüp bebekten yaptım diyebılırım bütün gun evde nunları arastrdım kafayı yemiştim gercekten eşim diyodu yeter artık bırak su teli türkceyı bıtırmıştım yabancı kaynaklardan arastrıyodum onların cok guzel kaynakları bi cihaz varmiş evde kalp atımını dinliyosun tutarsa ondan alırım eve heralde satte 1 bakarım hala orda mı diye bu panıkle

Merhaba
Bn Sadi konuk eğitim araştırmada yaptırdım.
Tıbbi genetik bölümünden randevu alıp.
Ama 2 aydan fazla sürer çıkması dedi dr.
Hatta kromozom testi yaptı. Hem eşime hem bana.

Merhaba
Bn Sadi konuk eğitim araştırmada yaptırdım.
Tıbbi genetik bölümünden randevu alıp.
Ama 2 aydan fazla sürer çıkması dedi dr.
Hatta kromozom testi yaptı. Hem eşime hem bana.
2 ay çok uzun bir zaman benim de işte biri çıkıp diyene kadar aklımın ucundan dahi geçmedi ama şimdi ya varsa diye korkuyorum aklımda kalmasın araştırayım bakayım dr ne diyecek.

Yaa ben artık tutmasını geçtim hareketlerini hissetmek istiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…