- Konu Sahibi pembiss123
-
- #11.301
Çok yakın bı arkadaşım Bülent hocada ilk denemede hamile kaldı. İkizhangi acıbadem bu . bir de kaçıncı denemen burda
İstanbuldaysan genetiks te yaptrabılırsın canım. Bir sürü labratuvarda yapılıyo aslında arayıp öğren pıhtılaşma panelikızlar bir sorum olacak benim pıhtılaşma problemim var mı yok mu bilmiyorum test yapılmadı bununla ilgili ama olacağını da sanmıyorum ancak bugün bir tanıdığımız söyledi ilk tüp bebek tedavisinde bu duruma bakılmamış onun da ilk günlerinde kanama olduğu için corasprin ve kan sulandırıcı iğneyi bırakmışlar sonuç bebeğin kalbi durmuş ve kürtaj olmuş, bu testi nerede yaptırabilirim geç olmadan doktoruma da yazdım ama henüz cevap vermedi.
Yaptm negatf cnm..8.gün bugün varsa çıkar aslında. Ama bence sabret bugün. Yarın yap çok merak ediyorsan veya cuma.
sagol canım benim . sen neler yaptın . durumun ne şu andaÇok yakın bı arkadaşım Bülent hocada ilk denemede hamile kaldı. İkizdarısı bize insallah
Bende anlıyorum valla eve kapanmıştık ya koronadan dolayı marttan hazirana kadar sadece tüp bebegi arastrdım yuksek lisansımı tüp bebekten yaptım diyebılırımAz daha bebem olmazsa ben paraya kıyıp eve bi ultrason cihazı alcam. O doktor bu muayene derken doktor söylemeden ben anlıyordum yumurta sayısını büyüklüğünü falan
Olsa bakardık şimdi içeriye
Elinde başka test var mı? Bence yarın tekrar dene 4.gün embriyosu blast olabilmesi icin 1 gün gecmesi lazim zaten.Yaptm negatf cnm..
Merhabakızlar bir sorum olacak benim pıhtılaşma problemim var mı yok mu bilmiyorum test yapılmadı bununla ilgili ama olacağını da sanmıyorum ancak bugün bir tanıdığımız söyledi ilk tüp bebek tedavisinde bu duruma bakılmamış onun da ilk günlerinde kanama olduğu için corasprin ve kan sulandırıcı iğneyi bırakmışlar sonuç bebeğin kalbi durmuş ve kürtaj olmuş, bu testi nerede yaptırabilirim geç olmadan doktoruma da yazdım ama henüz cevap vermedi.
teşekkür ederim cnm antalya'dayım gidip birinde yaptırayım vakit kaybetmeden.İstanbuldaysan genetiks te yaptrabılırsın canım. Bir sürü labratuvarda yapılıyo aslında arayıp öğren pıhtılaşma paneli
20kasimda transfer oldum.sagol canım benim . sen neler yaptın . durumun ne şu anda
Dün verdım canım çıktı 370@Ahsenn55 canım bugun kan vercektin çıkmadımı
Bulent hocada ilk denemem arkadaşinla ne kadar cok ortak noktamız varÇok yakın bı arkadaşım Bülent hocada ilk denemede hamile kaldı. İkizdarısı bize insallah
Maslak acıbadem kuzum. 1. Denemede emb donduruldu mart ayıydı covid girdi sonra eylülde havuz yaptrdım şimdide transferım olduhangi acıbadem bu . bir de kaçıncı denemen burda
2 ay çok uzun bir zaman benim de işte biri çıkıp diyene kadar aklımın ucundan dahi geçmedi ama şimdi ya varsa diye korkuyorum aklımda kalmasın araştırayım bakayım dr ne diyecek.Merhaba
Bn Sadi konuk eğitim araştırmada yaptırdım.
Tıbbi genetik bölümünden randevu alıp.
Ama 2 aydan fazla sürer çıkması dedi dr.
Hatta kromozom testi yaptı. Hem eşime hem bana.
Karantinaya falan mı aldılar acaba
Aynen devlettede var ama covidle 6 ayda cıkıyo diye duymuştumMerhaba
Bn Sadi konuk eğitim araştırmada yaptırdım.
Tıbbi genetik bölümünden randevu alıp.
Ama 2 aydan fazla sürer çıkması dedi dr.
Hatta kromozom testi yaptı. Hem eşime hem bana.
Lablarda en fazla 3 haftada cıkıyo benım 2 haftada cıkmişti2 ay çok uzun bir zaman benim de işte biri çıkıp diyene kadar aklımın ucundan dahi geçmedi ama şimdi ya varsa diye korkuyorum aklımda kalmasın araştırayım bakayım dr ne diyecek.
Yaa ben artık tutmasını geçtim hareketlerini hissetmek istiyorumBende anlıyorum valla eve kapanmıştık ya koronadan dolayı marttan hazirana kadar sadece tüp bebegi arastrdım yuksek lisansımı tüp bebekten yaptım diyebılırımbütün gun evde nunları arastrdım kafayı yemiştim gercekten eşim diyodu yeter artık bırak su teli türkceyı bıtırmıştım yabancı kaynaklardan arastrıyodum onların cok guzel kaynakları bi cihaz varmiş evde kalp atımını dinliyosun tutarsa ondan alırım eve heralde satte 1 bakarım hala orda mı diye bu panıkle
Nasıl doktor ilgili mi canım hastane filan memnun kaldınmıBülent tıraş canım
Eğitim araştırmalarda tıbbi genetik bölümünde yaptırabilirsin canimteşekkür ederim cnm antalya'dayım gidip birinde yaptırayım vakit kaybetmeden.
sagol canım. hakkında hayırlısı olsun .Maslak acıbadem kuzum. 1. Denemede emb donduruldu mart ayıydı covid girdi sonra eylülde havuz yaptrdım şimdide transferım oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?