Kasım-Aralık 2020 Transfer Olacaklar

İlk gunden tutunma olmuyo bıldgm kadarıyla canım rahım kadılması falanda olabılır. Kacıncı gun embrıyosuydu?
5. Gün blastti. Bende ihtimal vermedim aslında. Da kaçıncı günde tutunuyor bebek? Transferden hemen sonra tutunmaz mı? Mesela şuan embriyo labaratuvardaki gibi gelismeye devam mi ediyor sadece?

Tedaviniz hayırlı olsun. Östrojen dediğiniz değer e2 ise benim de yüksek çıkmıştı ohss riskine karşı donduruldu. 2. adetimle beraber transfer hazırlığına başladık ve bir sıkıntı çıkmadı.

Canım sürekli aynı tedavi yöntemi mi uygulanıyor? Benim doktor aynı tedaviyle sonuç alamıyoruz, değiştiricez dedi

Canım bende bahceciye sordum ilk başta ona bakarız dendi eğer amh değeri sıkıntı ise ona göre yol alırız dendi zaten kendi doktorum negatif çıkınca dur senin amh degerin kaç denildi bulamayınca sesini etmedi merkeze şikayetimi sağladım hemen dönüş sağlandı ilgilendiler

Bende inanılmaz bir gaz var. Senin gazın var mı?
Bir de normalim 2 katı hızlı yoruluyorum. Konuşurken nefes nefese kalıyorum. Adet ağrısı falan hiç yok bende bat uzerinden 8 gün geçti
Gaz oyle asırı yok canım. Rahat cıkabılıyo musun afedersın tuvalete? Yok bnde yorulmada konuşuyorum yani yürürken sanki cok az oluyo yorulma o kadar. Ay bi kamera olsada içerıye baksak yaa ne oluyo orada

Gaz oyle asırı yok canım. Rahat cıkabılıyo musun afedersın tuvalete? Yok bnde yorulmada konuşuyorum yani yürürken sanki cok az oluyo yorulma o kadar. Ay bi kamera olsada içerıye baksak yaa ne oluyo orada
acıbadem de doktorun kimdi canım

5. Gün blastti. Bende ihtimal vermedim aslında. Da kaçıncı günde tutunuyor bebek? Transferden hemen sonra tutunmaz mı? Mesela şuan embriyo labaratuvardaki gibi gelismeye devam mi ediyor sadece?
Transferden sonra 48 saat mı neydı blast o zamn tutunmustur belki canım. Benım emb 3. Gun arastrdgm kadaryla 3 ile 5 gun arasında tutunuyomuş ama ben hiç 3. Gune ihtimal vermedım nedense bugun 4. Gunumdeyım sanki tutunma olursa bugun başlar gbi gelıyo hep

kızlar bir sorum olacak benim pıhtılaşma problemim var mı yok mu bilmiyorum test yapılmadı bununla ilgili ama olacağını da sanmıyorum ancak bugün bir tanıdığımız söyledi ilk tüp bebek tedavisinde bu duruma bakılmamış onun da ilk günlerinde kanama olduğu için corasprin ve kan sulandırıcı iğneyi bırakmışlar sonuç bebeğin kalbi durmuş ve kürtaj olmuş, bu testi nerede yaptırabilirim geç olmadan doktoruma da yazdım ama henüz cevap vermedi.

Az daha bebem olmazsa ben paraya kıyıp eve bi ultrason cihazı alcam. O doktor bu muayene derken doktor söylemeden ben anlıyordum yumurta sayısını büyüklüğünü falan
Olsa bakardık şimdi içeriye

AA öyle mi. Naptilar. Merak ettim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…