- 22 Mayıs 2020
- 720
- 879
- 53
- 32
- Konu Sahibi pembiss123
-
- #11.281
5. Gün blastti. Bende ihtimal vermedim aslında. Da kaçıncı günde tutunuyor bebek? Transferden hemen sonra tutunmaz mı? Mesela şuan embriyo labaratuvardaki gibi gelismeye devam mi ediyor sadece?İlk gunden tutunma olmuyo bıldgm kadarıyla canımrahım kadılması falanda olabılır. Kacıncı gun embrıyosuydu?
Tedaviniz hayırlı olsun. Östrojen dediğiniz değer e2 ise benim de yüksek çıkmıştı ohss riskine karşı donduruldu. 2. adetimle beraber transfer hazırlığına başladık ve bir sıkıntı çıkmadı.Yeniden merhaba,tüp bebek tedavisine başladığımı söylemiştim.Yumurtalar oluştu ve büyüdü fakat bugün doktor östrojen hormonu yüksek olduğundan,düzelene kadar transferin ertelenmesini,yumurtaların toplandıktan sonra dondurulması gerektiğini söyledi.2 ay sonra yapılabilir dedi.Bu durumu yaşayan var mı?Hemen transfer olur sanıyordum.Biraz şaşırdım.Yaşayanlar yazarsa sevinirim.
Çarşamba. Ama salı yapcam çarşambaya ilacım yok. Negatif
Himmm. Recetesiz veriliyormu ki. Aksam aldirayim eşime. Bir de acaba simdi erken gebelik testi yapsam cikarmi sizceDuphaston bebeğin tutunmasına yardımcı canim al onu aksatma
Recetesiz alınıyor diye biliyorum.Himmm. Recetesiz veriliyormu ki. Aksam aldirayim eşime. Bir de acaba simdi erken gebelik testi yapsam cikarmi sizce
Canım sürekli aynı tedavi yöntemi mi uygulanıyor? Benim doktor aynı tedaviyle sonuç alamıyoruz, değiştiricez dediBugun tranfer sonrasi 8. Gunum. Idrar testi negatif cikti.
4. Transferim idi. Embriyolarin hepsi 5.gun mukemmel denildi. Hep 2 ser transfer oldum. Ama bir kere tuttu o da 8 haftalik düştu.
Gorunurde rahimde hormonlarda hic sorun yok. 3 doktorun da gebe kalmaya engel olmaz dedigi miyomu bile aldirdim ne nolur ne olmaz diye. Esim azospermi oldugu icin tese ile sperm bulundu. O yuzden embriyo mu kalitesiz bilemiyoruzdaha 5 embriyom var ama bilmiyorum surekli ayni seyi deneyip farkli sonuc bekliyormusum gibi gekiyor.
Doktordan memnunum ama degistirmeli miyim sizce
Canım bende bahceciye sordum ilk başta ona bakarız dendi eğer amh değeri sıkıntı ise ona göre yol alırız dendi zaten kendi doktorum negatif çıkınca dur senin amh degerin kaç denildi bulamayınca sesini etmedi merkeze şikayetimi sağladım hemen dönüş sağlandı ilgilendilercanım bir doktorun açıklamasına göre usg de kaç yumurta olduğu gözüktüğü için ayrıca amh bakmaya gerek duymayan doktorlar olabiliyormuş . senin ki de öyle birşey olabilir. amh bakılması çokta önemli değil anladığım kadarıyla. hatta aynı doktor amh hiç bakmadığını söyledi
Ctesi test gunum. 4. Gun embryosuRecetesiz alınıyor diye biliyorum.
Kaçıncı gün embriyosu? Test gunu ne zaman?
Gaz oyle asırı yok canım. Rahat cıkabılıyo musun afedersın tuvalete? Yok bnde yorulmada konuşuyorum yani yürürken sanki cok az oluyo yorulma o kadar. Ay bi kamera olsada içerıye baksak yaa ne oluyo oradaBende inanılmaz bir gaz var. Senin gazın var mı?
Bir de normalim 2 katı hızlı yoruluyorum. Konuşurken nefes nefese kalıyorum. Adet ağrısı falan hiç yok bende bat uzerinden 8 gün geçti
acıbadem de doktorun kimdi canımGaz oyle asırı yok canım. Rahat cıkabılıyo musun afedersın tuvalete? Yok bnde yorulmada konuşuyorum yani yürürken sanki cok az oluyo yorulma o kadar. Ay bi kamera olsada içerıye baksak yaa ne oluyo orada
Transferden sonra 48 saat mı neydı blast o zamn tutunmustur belki canım. Benım emb 3. Gun arastrdgm kadaryla 3 ile 5 gun arasında tutunuyomuş ama ben hiç 3. Gune ihtimal vermedım nedense5. Gün blastti. Bende ihtimal vermedim aslında. Da kaçıncı günde tutunuyor bebek? Transferden hemen sonra tutunmaz mı? Mesela şuan embriyo labaratuvardaki gibi gelismeye devam mi ediyor sadece?
Bülent tıraş canımacıbadem de doktorun kimdi canım
8.gün bugün varsa çıkar aslında. Ama bence sabret bugün. Yarın yap çok merak ediyorsan veya cuma.Ctesi test gunum. 4. Gun embryosu
Az daha bebem olmazsa ben paraya kıyıp eve bi ultrason cihazı alcam. O doktor bu muayene derken doktor söylemeden ben anlıyordum yumurta sayısını büyüklüğünü falanGaz oyle asırı yok canım. Rahat cıkabılıyo musun afedersın tuvalete? Yok bnde yorulmada konuşuyorum yani yürürken sanki cok az oluyo yorulma o kadar. Ay bi kamera olsada içerıye baksak yaa ne oluyo orada
Yani sonuç olarak ?Canım o ovulasyonu gormek için o vakitte yapılıyor. Gebelik için ilk idrarla yaptığında sonuç çıkıyor.. Y Yorgunnummm
hangi acıbadem bu . bir de kaçıncı denemen burdaBülent tıraş canım
AA öyle mi. Naptilar. Merak ettimCanım bende bahceciye sordum ilk başta ona bakarız dendi eğer amh değeri sıkıntı ise ona göre yol alırız dendi zaten kendi doktorum negatif çıkınca dur senin amh degerin kaç denildi bulamayınca sesini etmedi merkeze şikayetimi sağladım hemen dönüş sağlandı ilgilendiler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?