Kasım-Aralık 2020 Transfer Olacaklar

Ben 3 gün önce ovulasyon testi yapmıştım ikinci çizgi hiç çıkmamıştı normalde çıkması gerek ama neden çıkmadı bilmiyorum geçen ay lucrin vurmuştum hala onun etkisi mi diye düşünmedim değil neyse Bugün 7. Günüm elimde gebelik testi yok merakımdan yine ovulasyon testi yaptım ikisi de aynı koyulukta ne düşünmeliyim şimdi

Sıvı kullanımına dikkat ederek yaptın değil mi

2 taneydi canm ya valla sabirsizlaniyrm ama bi yanimda cok korkuyr....

Evet bende burda yapanlari goruyorm benm hic cikmaz oy'leyse diyorm kendimce. Ama belki yarin kan veririm saglik ocaginda diyorum. Norml test gunumden 2 gun once vermis olucam ama varsa dusukte olsa cikar di'ye umuyörum. Hastanelere gitmeyede korkuyorum bulundugm sehirde neredeyse cog hastane korona olmus di'ye duydm... acikcasi korkuyorm en guvenli gene saglik ocagi gibi geliyor

2 taneydi canm ya valla sabirsizlaniyrm ama bi yanimda cok korkuyr....
Anlıyorum endişeni insan öyle oluyor haklı olarak dayanabilirsen bekle ama merak ediyorsan yap bak sonuca Bi cesaret sonuç neyse zaten onu yaşıycaz hepimiz neticeyi değiştiremiyoruz ama inşallah pozitif olursun ve değerin yüksek olur. Ben şimdi de değer sıkıntısı yaşıyorum sevinemedim kursağımda kaldı resmen

Bugün kan verdin mi canim

amh ölçümü de pahalı yanılmıyorsam .bulmuşlar yolunacak tavuk yol gitsin. işte
sen acıbadem de tedavi görüyorsun dimi. şu yüzden soruyorum doktorun doğru teşhisler yapıyor yazdıklarını gördüğüm kadarıyla .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…