• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kasım-Aralık 2020 Transfer Olacaklar

Ben 3 gün önce ovulasyon testi yapmıştım ikinci çizgi hiç çıkmamıştı normalde çıkması gerek ama neden çıkmadı bilmiyorum geçen ay lucrin vurmuştum hala onun etkisi mi diye düşünmedim değil neyse Bugün 7. Günüm elimde gebelik testi yok merakımdan yine ovulasyon testi yaptım ikisi de aynı koyulukta ne düşünmeliyim şimdi 🙄
Resmini yollar misin

Yeniden merhaba,tüp bebek tedavisine başladığımı söylemiştim.Yumurtalar oluştu ve büyüdü fakat bugün doktor östrojen hormonu yüksek olduğundan,düzelene kadar transferin ertelenmesini,yumurtaların toplandıktan sonra dondurulması gerektiğini söyledi.2 ay sonra yapılabilir dedi.Bu durumu yaşayan var mı?Hemen transfer olur sanıyordum.Biraz şaşırdım.Yaşayanlar yazarsa sevinirim.

Yeniden merhaba,tüp bebek tedavisine başladığımı söylemiştim.Yumurtalar oluştu ve büyüdü fakat bugün doktor östrojen hormonu yüksek olduğundan,düzelene kadar transferin ertelenmesini,yumurtaların toplandıktan sonra dondurulması gerektiğini söyledi.2 ay sonra yapılabilir dedi.Bu durumu yaşayan var mı?Hemen transfer olur sanıyordum.Biraz şaşırdım.Yaşayanlar yazarsa sevinirim.
☝️ ben de benzer bir sey yaşadım canım. Benim de progesteron yüksek çıktı dondurulmuş transfer oldum. Başta cok üzülmüştüm ama dondurulmuş transfer olmak daha iyi bence. 2 ay rahim dinlendirdik psikolojik olarak da dinlendim.
Taze transfer herkese yapmıyorlar canim genelde dondurulmuş yapılıyor zaten

Takipteyim bende sırt üstü yattım ayaklarımın altına yastık koydum gerisi takdir ilahi🤲🤲🤲ben transfer sonrası ne zaman üzüldüysem lekelenmem oldu siz siz olun sakın üzülmeyin,. Sizi üzmelerine izin vermeyin.
Mutlaka öyle oluyordur. Hormonlar sonuçta etkileniyo benim ilk denememdi ondan tecrübem yok ama ben hem üzüldüm hem de sinirlendirildim maalesef... Değerim az çıktı. Zaten geçen çok. Sinirlenmiştim bir gün sonra değer düştü bilmiyorum o yüzden mi oldu

Mutlaka öyle oluyordur. Hormonlar sonuçta etkileniyo benim ilk denememdi ondan tecrübem yok ama ben hem üzüldüm hem de sinirlendirildim maalesef... Değerim az çıktı. Zaten geçen çok. Sinirlenmiştim bir gün sonra değer düştü bilmiyorum o yüzden mi oldu
Anladım ki üzülmek sadece bize zararmış canım yavrumu üzmüşüm meğersem istemeden herşey etkiliyebilir.

☝️ ben de benzer bir sey yaşadım canım. Benim de progesteron yüksek çıktı dondurulmuş transfer oldum. Başta cok üzülmüştüm ama dondurulmuş transfer olmak daha iyi bence. 2 ay rahim dinlendirdik psikolojik olarak da dinlendim.
Taze transfer herkese yapmıyorlar canim genelde dondurulmuş yapılıyor zaten
Umarım daha iyisi olur.Sizin yapıldı mı peki 2 ay sonra işleminiz ve sonucu ne oldu?

Bnim de bir ay dinlendirildi.o arada embiryolarim donduruldu. Dondurulmuş embiryolarin tutunma şansı daha yüksekmiş. Üzülme. Hem vücudun da dinlenmiş oluyor

Back