• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kasım-Aralık 2020 Transfer Olacaklar

Daha yeni yapıldı 4.günüm bugün. Hiç canını sıkma opu zaten rahmi yoran bir işlem. Üstelik bir sürü de iğne kullandın bunu vücudunun dinlenmesi için bir fırsat olarak düşün.
Teşekkür ederim.Umarım her şey yolunda gider ve sen de güzel sonuçlar alırsın.Ben de 2 ay sonra artık:)Rabbim sağlıkla ve hayırla ilerlemesini nasip etsin bu sürecin hepimiz için.

Evet bende burda yapanlari goruyorm benm hic cikmaz oy'leyse diyorm kendimce. Ama belki yarin kan veririm saglik ocaginda diyorum. Norml test gunumden 2 gun once vermis olucam ama varsa dusukte olsa cikar di'ye umuyörum. Hastanelere gitmeyede korkuyorum bulundugm sehirde neredeyse cog hastane korona olmus di'ye duydm... acikcasi korkuyorm en guvenli gen

Evet bende burda yapanlari goruyorm benm hic cikmaz oy'leyse diyorm kendimce. Ama belki yarin kan veririm saglik ocaginda diyorum. Norml test gunumden 2 gun once vermis olucam ama varsa dusukte olsa cikar di'ye umuyörum. Hastanelere gitmeyede korkuyorum bulundugm sehirde neredeyse cog hastane korona olmus di'ye duydm... acikcasi korkuyorm en guvenli gene saglik ocagi gibi geliyorkanda

Evet bende burda yapanlari goruyorm benm hic cikmaz oy'leyse diyorm kendimce. Ama belki yarin kan veririm saglik ocaginda diyorum. Norml test gunumden 2 gun once vermis olucam ama varsa dusukte olsa cikar di'ye umuyörum. Hastanelere gitmeyede korkuyorum bulundugm sehirde neredeyse cog hastane korona olmus di'ye duydm... acikcasi korkuyorm en guvenli gene saglik ocagi gibi geliyor
Ver o zaman bende cuma günü kan testi yaptırmayı düşünüyorum pazartesi benim test günüm bende 2 gün önce yapmış olacam ama işte insan dayanamıyor cok sabırsızlanıyor bide umutsuzluğa kapıldım açıkçası inşallah guzel sonuclar alırız cok yıpratıcı bir süreç

Teşekkür ederim.Umarım her şey yolunda gider ve sen de güzel sonuçlar alırsın.Ben de 2 ay sonra artık:)Rabbim sağlıkla ve hayırla ilerlemesini nasip etsin bu sürecin hepimiz için.
Insallah hepimizin kucaklari bebekle dolar 🤗
Aynı şeyleri yaşadım, yaşadığın hayal kırıklığını cok iyi anlıyorum. Şimdi sen adetinle bir ilac kullanacaksın sonra bir igne verecekler. O ilaçlar hormonları sıfırlayacak. Bir sonraki adetinle de transfer hazırlığına başlayacaksın inşallah 🤗 tedaviye ilk başlayınca heyecan, stres, korku hepsi karmakarışık yaşanıyor. Dondurulmuş transferde aslında bekleme süresince stresini azaltıp duygularını kontrol edebilmeyi de ögreniyorsun. Transfere giderken çok rahat oluyorsun.
Burda kimle konuştuysam dondurulmuş olması psikolojik açıdan daha iyi dedi. Zaten dondurulmuşların tutunma şansı da yüksekmiş🤗

Aynı yerde yapılması gerekiyormuş, ona dikkat et. İnşallah güzel sonuçlar alırsın. Yarın ola hayr ola🙏🏼🙏🏼🙏🏼
Aynen öyle canım herşeyin hayırlısı napalim dünyasının sonu degilki Allah kısmet ettiyse olur etmediyse olmaz ben elimden geleni yaptığımı düşünüyorum ben aciz bir kulum bu kadar geldi elimden yine çabalamaktan vazgecmiycem ama uzulsemde uzulmesemde bisey değişmeyecek en az etkilenmeye çalışıyorum çok etkileniyorum biliyorum ama biliyorum ki değişen bisey olmayacak olumsuzluk her zaman her yerde var bana olumlu güzel şeyler lazım olumsuzluğu geride bırakmam dusunmemem gerekiyor 😊 Allah mutlaka benim için güzel şeyler yazmıştır

Anlıyorum endişeni insan öyle oluyor haklı olarak dayanabilirsen bekle ama merak ediyorsan yap bak sonuca Bi cesaret sonuç neyse zaten onu yaşıycaz hepimiz neticeyi değiştiremiyoruz ama inşallah pozitif olursun ve değerin yüksek olur. Ben şimdi de değer sıkıntısı yaşıyorum sevinemedim kursağımda kaldı resmen
Hakkimizda hayirlisi olsun insallah..

Ver o zaman bende cuma günü kan testi yaptırmayı düşünüyorum pazartesi benim test günüm bende 2 gün önce yapmış olacam ama işte insan dayanamıyor cok sabırsızlanıyor bide umutsuzluğa kapıldım açıkçası inşallah guzel sonuclar alırız cok yıpratıcı bir süreç
Aynen umutsuzluk bendede var.. ya yoksa diyorum bide ya varsa. Valla uykularim kacti. Ister istemezde kendimi dinliyorum

amh ölçümü de pahalı yanılmıyorsam .bulmuşlar yolunacak tavuk yol gitsin. işte
sen acıbadem de tedavi görüyorsun dimi. şu yüzden soruyorum doktorun doğru teşhisler yapıyor yazdıklarını gördüğüm kadarıyla .
Evet canım acıbademde tedavı goruyorum sagolsun doktorumla cok guzel bir frekans yakaladık, hocam cok guzel tedavı ettı guzel emb oldu ama takdir allahın artık🤲

Back