• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kasım-Aralık 2020 Transfer Olacaklar

Yemin ediyorum ben de aynıyım ya. 2.gunden sonra tutmadi zaten diye her şeyi saldım. Eşime dün diyorum kan testine gitmeden önce evde test yapim da negatifi hastanede görmiyim. Neden bu kadar umutsuzsun diye kızıyor. Millet hamile kalacağını adetliyken hissesiyor ben transfer oldum tık yok yani
Senin test gunun ne zaman

Yeniden merhaba,tüp bebek tedavisine başladığımı söylemiştim.Yumurtalar oluştu ve büyüdü fakat bugün doktor östrojen hormonu yüksek olduğundan,düzelene kadar transferin ertelenmesini,yumurtaların toplandıktan sonra dondurulması gerektiğini söyledi.2 ay sonra yapılabilir dedi.Bu durumu yaşayan var mı?Hemen transfer olur sanıyordum.Biraz şaşırdım.Yaşayanlar yazarsa sevinirim.
Benm tanıdıgım oldu canım e2 degerı 4050 mi ne cıkmıştı ohss oldu hafif atlattı. Korkulcak bişey degıl merak etme hem ohss olursan rahımde kramplar artıyo emb kadılan rahımde tutunamıuı rahımı dınlendrıp koymak daha mantıklı. Hem ohss olup emb koyup tutarsa allah korusun ciğerde su toplama riski artıyo ölüme kadar sonucları olabılıyo, doktor bunun riskini alamaz..

Aynen öyle canım herkesin hamileliği farklı bak eltim doğal yolla hamile ona diyorum ki varmı bi sıkıntın adet olacak gibi kasıklarım ağrıyor diyor diğer çocuk da varmıydı diyorum yok diyor
Sonuç güzel olsunda onun ağrısını seveyim ben 9 yıl kalbimin içi yanmış azda ağrısın bişe olmaz🤲🤲🤲🤲🙂

E Es3424 napıyon bacım kendini nasil hissediyorsun? Ağrın sızın var mı?
Valla canım ates var ama ne atesi anlayamadım akşamları başlıyo sıtma gbi oluyo ama ilaçlar mı yan etkı yapıyo canım bılemedım ölcuyorum atesım yok bugun adet gunumdu ondanda olabılır. Adet agrım gbi cok hafif agrı oluyo bazen bugun olmadı daha sonra sol kasıgıma cok cok az 4 kere agrı grdı bugun bi de dun pııt pıt diye bışey oldu ama o da bagrsak mı acaba dıyorum. Net bir belirti yok bendede

Aynen öyle canım herkesin hamileliği farklı bak eltim doğal yolla hamile ona diyorum ki varmı bi sıkıntın adet olacak gibi kasıklarım ağrıyor diyor diğer çocuk da varmıydı diyorum yok diyor
Evet kalp atısını duymuş burdan tanıstgm bi arkadasım hala belirtisi yok mesela

Bisey sorabilirmiyim bu vakitte belirti aramak cok sacma ama dün transfer oldum, bugün yarım saat önceye kadar uyuyordum fena bir adet sancisiyla uyandım yataktan kalkmak için sancimin geçmesini bekledim korktum açıkçası adet oldum sandım. Böyle olan oldu mu daha ilk günden?

Bisey sorabilirmiyim bu vakitte belirti aramak cok sacma ama dün transfer oldum, bugün yarım saat önceye kadar uyuyordum fena bir adet sancisiyla uyandım yataktan kalkmak için sancimin geçmesini bekledim korktum açıkçası adet oldum sandım. Böyle olan oldu mu daha ilk günden?
İlk gunden tutunma olmuyo bıldgm kadarıyla canım🙄 rahım kadılması falanda olabılır. Kacıncı gun embrıyosuydu?

Doğrudur canım belirtiler önemli değil önemli olan betanın düzenli artış göstermesi rabbim hayrlısını versin
Betayı beklerkende bir teselli beklıyo sanırım insan canım ya o da belirti oluyo 😅 rabbım hepımızi anne yapr inşallah haberde gordum kadın bebegını bırakmış sokaga donarak ölmüş bebek 😣 rabbım bizide gorsun🤲

Valla canım ates var ama ne atesi anlayamadım akşamları başlıyo sıtma gbi oluyo ama ilaçlar mı yan etkı yapıyo canım bılemedım ölcuyorum atesım yok bugun adet gunumdu ondanda olabılır. Adet agrım gbi cok hafif agrı oluyo bazen bugun olmadı daha sonra sol kasıgıma cok cok az 4 kere agrı grdı bugun bi de dun pııt pıt diye bışey oldu ama o da bagrsak mı acaba dıyorum. Net bir belirti yok bendede
Bende inanılmaz bir gaz var. Senin gazın var mı?
Bir de normalim 2 katı hızlı yoruluyorum. Konuşurken nefes nefese kalıyorum. Adet ağrısı falan hiç yok bende bat uzerinden 8 gün geçti

Back