• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kasım-Aralık 2020 Transfer Olacaklar

Ben 3 gün önce ovulasyon testi yapmıştım ikinci çizgi hiç çıkmamıştı normalde çıkması gerek ama neden çıkmadı bilmiyorum geçen ay lucrin vurmuştum hala onun etkisi mi diye düşünmedim değil neyse Bugün 7. Günüm elimde gebelik testi yok merakımdan yine ovulasyon testi yaptım ikisi de aynı koyulukta ne düşünmeliyim şimdi 🙄

Ben 3 gün önce ovulasyon testi yapmıştım ikinci çizgi hiç çıkmamıştı normalde çıkması gerek ama neden çıkmadı bilmiyorum geçen ay lucrin vurmuştum hala onun etkisi mi diye düşünmedim değil neyse Bugün 7. Günüm elimde gebelik testi yok merakımdan yine ovulasyon testi yaptım ikisi de aynı koyulukta ne düşünmeliyim şimdi 🙄
Sıvı kullanımına dikkat ederek yaptın değil mi

O kadar iyi anlıyorum ki seni e test günün de yaklaşmış zaten. Tek embriyo mu transfer edilmişti. Eğer öyleyse varsa silik çıkabilir bugün diye düşünüyorum oda en erken bugün çıkabilir yani. Mesela benim 5. Gün embriyoydu 6. Gün hiç çıkmadı anca 7. Gün çıkmıştı. 6. Gün moralim bozulmuştu
2 taneydi canm ya valla sabirsizlaniyrm ama bi yanimda cok korkuyr....

Şimdi Yapma bence. 17sinde transfer oldum bende 3 günlük embriyolardi bugün idrarda test yaptım negatif. Varsada bu kadar erken çıkmaz bildiğim halde yinede üzüldüm gününü bekle derim Inşallah güzel sonuçlar alırsın 🙏🙏
Evet bende burda yapanlari goruyorm benm hic cikmaz oy'leyse diyorm kendimce. Ama belki yarin kan veririm saglik ocaginda diyorum. Norml test gunumden 2 gun once vermis olucam ama varsa dusukte olsa cikar di'ye umuyörum. Hastanelere gitmeyede korkuyorum bulundugm sehirde neredeyse cog hastane korona olmus di'ye duydm... acikcasi korkuyorm en guvenli gene saglik ocagi gibi geliyor

2 taneydi canm ya valla sabirsizlaniyrm ama bi yanimda cok korkuyr....
Anlıyorum endişeni insan öyle oluyor haklı olarak dayanabilirsen bekle ama merak ediyorsan yap bak sonuca Bi cesaret sonuç neyse zaten onu yaşıycaz hepimiz neticeyi değiştiremiyoruz ama inşallah pozitif olursun ve değerin yüksek olur. Ben şimdi de değer sıkıntısı yaşıyorum sevinemedim kursağımda kaldı resmen

Anlıyorum endişeni insan öyle oluyor haklı olarak dayanabilirsen bekle ama merak ediyorsan yap bak sonuca Bi cesaret sonuç neyse zaten onu yaşıycaz hepimiz neticeyi değiştiremiyoruz ama inşallah pozitif olursun ve değerin yüksek olur. Ben şimdi de değer sıkıntısı yaşıyorum sevinemedim kursağımda kaldı resmen
Bugün kan verdin mi canim

Aynen oyle amh cok onemli degıl onemli olan ultrasonda gorulen yumurta sayısı benım doktorum benden hiç istemedi direk folikullerıme bakarak soyledi amh a gerek yok dedı. Cunku labdan laba degısebılıyomuş deger.. ayrıca yumurta kalitesınıde gostermıyo kalitede en onemli faktör yaş
amh ölçümü de pahalı yanılmıyorsam .bulmuşlar yolunacak tavuk yol gitsin. işte
sen acıbadem de tedavi görüyorsun dimi. şu yüzden soruyorum doktorun doğru teşhisler yapıyor yazdıklarını gördüğüm kadarıyla .

Back