Kasım-Aralık 2020 Transfer Olacaklar

Ya inanmiyorum. Simdi haberde gordum. Bir Kadin bebegini sokaga atmis gene. Soguktan donmus melek olmus yavrucak. burda bu kadar bebek isteyen var allah kucagimizi bos bırakmasın
Hem de doğalı daha bi kaç saat olmuş kim bilir kimden peydahladı. Git bari yurdun kapısına bırak. Kalpsiz pislik. Hapse attılar oh olsun

Agzimdan cigerlerime hava gitmesini kabul etmiyor vücudum. Konusurken agzimi kapatip burnumdan nefes alip konusabiliyorum
Canım ya inşallah bi an önce atlatırsın kıyamam kapmışsın şifayı. Dün çok yazmadın zira ben de dinleniyor herhalde diye düşünmüştüm. Gece gidip gelince yaz bize de. Biraz ateşinin düşmesine sevindim.

Tlf elimde tutacak halim yoktu. Dün aksamdam beri parol iciyorum. Başımın agrisini kesti. Gözüm açıldı çok şükür. Sağol aşkım

Yaa çok üzgünüm Allah yardımcın olsun inşaallah
Sağolasın cümlemizin inşallah sevincim kursağımda kaldı baştan negatif alsam hayal kırıklığı bu kadar olmazdı. Acaba benim yüzümden mi böyle oldu değerim diye devamlı soru işaretleri. Yarın tekrar vericekmişim kan inşallah yarın neticeye bağlanır ilacı bıraktırırlar da adet olurum öteke transfere odaklanırım diyorum.

Tlf elimde tutacak halim yoktu. Dün aksamdam beri parol iciyorum. Başımın agrisini kesti. Gözüm açıldı çok şükür. Sağol aşkım
Ah canım sakınan göze çöp batar derler ya o hesap. Aç gözünü tabi biz daha ne geyikler çevireceğiz şaka bi yana aklım sende. Moral bozmuyoruz dimi bu süreçte?

Adetim 20. Günü oldum ben 5. Gün dondurulmuş embriyo ama taze daha farklı oluyor 3. Gün embriyosu da sanırım 18 gün sürüyor 2 gün var arada onu ben bilemiyorum ama öyle duymuştum
Yok canim rahim kalinligina bakarak karar veriyor dr. Benim 5. Gun embriyosu. 17. Gunde yapacakti hatta hastane doluydu.

Daha once kalinlasma sorunu yasadigimda 22 23. Gune kalmak istemiyorum demisti. 16 20 arasinda yapmak istiyorum diyordu. O gunlerde istedigi kalinliga gelmeyince iptal etti transferi tam 5 kere :)

Ben hiç bisey hissetmedim ilaçların yan etkileri çok fazla belirtilere çok takılma bence her gün yasadigin şeyleri normal kabul etmelisin ilaçlar etkiliyor olabilir ben his bisey hissetmiyordum bu son iki gün dışında göğüs hassasiyeti mide bulantısı baş dönmesi hepsini yaşadım ama ilaçların yan etkilerinde görünce artık onları dikkate almadım dün çok kötü bir bel ağrısı çektim o da çok baskındı diye bugün 12. Günüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…