- 26 Ekim 2020
- 5.146
- 7.576
- 128
- Konu Sahibi pembiss123
-
- #10.961
Gece hastaneye gidince ögrenicez bakalimYaaa geçmiş olsun çok önemli birşey yok inşallh
Gece gidicez canimYa bi an önce ilaçlarını al böyle olmaz ki bi an önce iyileş doktora gittinmi
Şuan coraspirin kullaniyorum canim 100 mgBendede pıhtılaşma var canım dozunda iğne ve coraspirin kullanınca bir problem olmaz dedı benım doktorum sen kullanmadın mı?
Hem de doğalı daha bi kaç saat olmuşYa inanmiyorum. Simdi haberde gordum. Bir Kadin bebegini sokaga atmis gene. Soguktan donmus melek olmus yavrucak.burda bu kadar bebek isteyen var allah kucagimizi bos bırakmasın
Canım ya inşallah bi an önce atlatırsın kıyamam kapmışsın şifayı. Dün çok yazmadın zira ben de dinleniyor herhalde diye düşünmüştüm. Gece gidip gelince yaz bize de. Biraz ateşinin düşmesine sevindim.Agzimdan cigerlerime hava gitmesini kabul etmiyor vücudum. Konusurken agzimi kapatip burnumdan nefes alip konusabiliyorum
Desene aşağı yukarı doğru hesap19 gun sonra olmus. Benımkısı
Aaaaa sizin baya geç olmuş amaBenim yarin canim transferim adetin 29.gunene gelmis oluyo
He şimdi gördüm bu mesajıPardon yanlis yazmisim 19. Gunene denk geliyor
Bende gördüm ve çoook çok üzüldüm valla vicdansızYa inanmiyorum. Simdi haberde gordum. Bir Kadin bebegini sokaga atmis gene. Soguktan donmus melek olmus yavrucak.burda bu kadar bebek isteyen var allah kucagimizi bos bırakmasın
Tlf elimde tutacak halim yoktu. Dün aksamdam beri parol iciyorum. Başımın agrisini kesti. Gözüm açıldı çok şükür. Sağol aşkımCanım ya inşallah bi an önce atlatırsın kıyamam kapmışsın şifayı. Dün çok yazmadın zira ben de dinleniyor herhalde diye düşünmüştüm. Gece gidip gelince yaz bize de. Biraz ateşinin düşmesine sevindim.
He şimdi gördüm bu mesajıtamam o zaman bende transfer tarihimi öğrenmiş oldum şuan
Yok pazar günü vermiştim onuDün mü 3 saat arayla vermistin?
Sağolasın cümlemizin inşallahYaa çok üzgünümAllah yardımcın olsun inşaallah
Ay hadi inşallah birşey çıkmazGece hastaneye gidince ögrenicez bakalim
Homozigot musun heterozigot mu?Şuan coraspirin kullaniyorum canim 100 mg
Daha önce hiç bir dr başlamamıştı.
Rabbim yardımcın olsun inşallah iyi haberlerini alırızGece gidicez canim
Ah canım sakınan göze çöp batar derler ya o hesap. Aç gözünü tabi biz daha ne geyikler çevireceğizTlf elimde tutacak halim yoktu. Dün aksamdam beri parol iciyorum. Başımın agrisini kesti. Gözüm açıldı çok şükür. Sağol aşkım
Yok canim rahim kalinligina bakarak karar veriyor dr. Benim 5. Gun embriyosu. 17. Gunde yapacakti hatta hastane doluydu.Adetim 20. Günü oldum ben 5. Gün dondurulmuş embriyo ama taze daha farklı oluyor3. Gün embriyosu da sanırım 18 gün sürüyor 2 gün var arada onu ben bilemiyorum ama öyle duymuştum
Evet onun sıkı takipçisiyimde gündüz işte can sıkıntısı müge anlı muhteşem yüzyıl ne var ne yok izliyorum çocuk online dersteykenMasumlar apartmanı izliyorum bende ☺ şu an reklam
Ben hiç bisey hissetmedim ilaçların yan etkileri çok fazla belirtilere çok takılma bence her gün yasadigin şeyleri normal kabul etmelisin ilaçlar etkiliyor olabilir ben his bisey hissetmiyordum bu son iki gün dışında göğüs hassasiyeti mide bulantısı baş dönmesi hepsini yaşadım ama ilaçların yan etkilerinde görünce artık onları dikkate almadım dün çok kötü bir bel ağrısı çektim o da çok baskındı diye bugün 12. GünümYumurtalarim, eşimin sperm değerleri hiç birinde sıkıntı yok. Herşey gayet güzel dedi dr. Tedavisi kan sulandırıcı iğneymis.. Amin canım inşallah. 5.günüm ama hiç bir belirtim yok, onu takıyorum kafama biraz. Göğüslerim ilk başta dolgun ve hassasti ama o da gecti.. bilemiyorum, bekliyorum bakalim ne olacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?