- Konu Sahibi pembiss123
-
- #10.941
2 tane embriyo transfer edildi. 3çü gün embriyosuydu.tek embriyo mu canım bide kaçıncı gün embriyosu senide ekleyelim listemize
Bu covid 19 dan dolayı bir yerede çıkmıyoruz, üzerine kış ayı. Sakla saklayabildiğin yere kadarYok canım estagfurullah ben zaten normal yolla hamıle kalsaydım ilk haftalıkken soylerdım de boyle olunca burnum sürttü soylersem bişey olcakmış gbi gelıyo eskıden soylemeyenlere kızıyodum ne var yanı hemen hamıle kalınıyo sanki bişey var herkesın cocugu var neyı soylemıyolar sıyepsikolojım o kadar bozulmuş ki artık 7 aylık bıle olabılır yani soyleme durumum
Adetim 20. Günü oldum ben 5. Gün dondurulmuş embriyo ama taze daha farklı oluyorKuzular adetinizden kaç gün sonra transfer oldunuz acaba? Ben şey diye düşündüm adetin başlangıç tarihinden itibaren 18-20.gün transfer yaparlar diye düşünüyorumtamamen kendi hesaplamam 10 -12 gün sonrada test nasıl ama
Genetik sorun mu var ki acabaEvet bende istedim canim. Ama sana 1 embriyo transfer edicez 2 riskli dedi dr um. 5 6 tane kimyasal gebeligim var benim. Yaşım 32 oysakiBen de vardır bi bildiği diye bişi diyemedim. Senin kaçıncı gün embriyosu canim ve yaşın kaç ?
Bende muhteşem yüzyıl ı izliyorum yeniden entrikalarla dalınca zaman çabuk geçioKarikatüre sardım bu ara. Güldürüyor da iyi oluyor
Trombofili panelimde sorun cıktı canimGenetik sorun mu var ki acaba
Varmı tedavisi sorun teşkil ediyormu çok geçmiş olsun bu arada Rabbim bi an önce kucağını doldursun inşallahTrombofili panelimde sorun cıktı canim
Masumlar apartmanı izliyorum bende ☺ şu an reklamBende muhteşem yüzyıl ı izliyorum yeniden entrikalarla dalınca zaman çabuk geçio
Yumurtalarim, eşimin sperm değerleri hiç birinde sıkıntı yok. Herşey gayet güzel dedi dr. Tedavisi kan sulandırıcı iğneymis.. Amin canım inşallah. 5.günüm ama hiç bir belirtim yok, onu takıyorum kafama biraz. Göğüslerim ilk başta dolgun ve hassasti ama o da gecti.. bilemiyorum, bekliyorum bakalim ne olacakVarmı tedavisi sorun teşkil ediyormu çok geçmiş olsun bu arada Rabbim bi an önce kucağını doldursun inşallah
Aynen bende oyle dusundum zaten covid yuzunden evden cıkmıyorum arkadaşlarımada yaza haber verırım artıkBu covid 19 dan dolayı bir yerede çıkmıyoruz, üzerine kış ayı. Sakla saklayabildiğin yere kadar
Bende 17 kasımda üçüncü gün 2 tane embriyo transferi oldum ve bende aynı şekilde cok sabırsızlanıyorum. Gebelik testi bende yapmak istiyorum ve bu konuda baya araştırdım en azından transferden bi 10 gün geçtikten sonra yapmak lazım onunda çıkacağı yine kesin değil.. Çok erken yapmışsın üzme kendini inşallah pozitif sonucu görürsünMerhaba hanımlar 16 kasım da 10 hücreli üçüncü gün orta kalite embriyoru transferi oldum.Test günüm 28 kasım ama dayanamadım az önce eczaneden erken gebelik testi aldım ve yaptım.Tek çizgi çıktı hem de baya belirgin.Moralim çok bozuldu.Sizce erken mi davrandım yada testte çıkan negatif gerçekten negatif midir ?
Bende 20kasimda transfer oldumne zaman transfer oldun canım kaçıncı gün embriyosuydu tek mi çift mi :)
Bazen idrarda geç görünebiliyor bence şimdiden moralini bozmamalısın. 3. gün embriyosu olduğundan test için biraz daha beklemende fayda var.Merhaba hanımlar 16 kasım da 10 hücreli üçüncü gün orta kalite embriyoru transferi oldum.Test günüm 28 kasım ama dayanamadım az önce eczaneden erken gebelik testi aldım ve yaptım.Tek çizgi çıktı hem de baya belirgin.Moralim çok bozuldu.Sizce erken mi davrandım yada testte çıkan negatif gerçekten negatif midir ?
Evet canim blastosist embriyosu uterusa implante olmaya hazir embriyo transferden sonra 48 saat icinde ic hucre dokusunda kompakt kurmus hücreler toplulugu hucre zarini yırtarak uterus ic dokusuna implante olacak fetüsü (bebeği) olusturacak dis hucre zari ise plasenta( eş) olusturacakCahil gibi sorayım şimdi.Blast mi oluyor yani?
İnşallah sizde bende bırafaki herkeste görür pozitifiBende 17 kasımda üçüncü gün 2 tane embriyo transferi oldum ve bende aynı şekilde cok sabırsızlanıyorum. Gebelik testi bende yapmak istiyorum ve bu konuda baya araştırdım en azından transferden bi 10 gün geçtikten sonra yapmak lazım onunda çıkacağı yine kesin değil.. Çok erken yapmışsın üzme kendini inşallah pozitif sonucu görürsün
Teşekkür ederimBazen idrarda geç görünebiliyor bence şimdiden moralini bozmamalısın. 3. gün embriyosu olduğundan test için biraz daha beklemende fayda var.
Bendede pıhtılaşma var canım dozunda iğne ve coraspirin kullanınca bir problem olmaz dedı benım doktorum sen kullanmadın mı?Trombofili panelimde sorun cıktı canim
Dün mü 3 saat arayla vermistin?Evet vermiştim Bi de dayanamadım dün verdim
Yaa çok üzgünümPazar günü 123 çıkmıştıya değer dün 114 e düşmüş. 2 gün sonra tekrar kan ver dediler yarın tekrar vericem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?