Kasım-Aralık 2020 Transfer Olacaklar

Bu covid 19 dan dolayı bir yerede çıkmıyoruz, üzerine kış ayı. Sakla saklayabildiğin yere kadar

Adetim 20. Günü oldum ben 5. Gün dondurulmuş embriyo ama taze daha farklı oluyor 3. Gün embriyosu da sanırım 18 gün sürüyor 2 gün var arada onu ben bilemiyorum ama öyle duymuştum

Genetik sorun mu var ki acaba

Varmı tedavisi sorun teşkil ediyormu çok geçmiş olsun bu arada Rabbim bi an önce kucağını doldursun inşallah
Yumurtalarim, eşimin sperm değerleri hiç birinde sıkıntı yok. Herşey gayet güzel dedi dr. Tedavisi kan sulandırıcı iğneymis.. Amin canım inşallah. 5.günüm ama hiç bir belirtim yok, onu takıyorum kafama biraz. Göğüslerim ilk başta dolgun ve hassasti ama o da gecti.. bilemiyorum, bekliyorum bakalim ne olacak

Bende 17 kasımda üçüncü gün 2 tane embriyo transferi oldum ve bende aynı şekilde cok sabırsızlanıyorum. Gebelik testi bende yapmak istiyorum ve bu konuda baya araştırdım en azından transferden bi 10 gün geçtikten sonra yapmak lazım onunda çıkacağı yine kesin değil.. Çok erken yapmışsın üzme kendini inşallah pozitif sonucu görürsün

ne zaman transfer oldun canım kaçıncı gün embriyosuydu tek mi çift mi :)
Bende 20kasimda transfer oldum
Her gün yazdıklarınızı okuyorum hamile olanlara sevinip olmayanlar icin dua ediyorum
5.gun embriyosu transfer edildi. Dondurulmuş. Test günüm 29kasim

Bazen idrarda geç görünebiliyor bence şimdiden moralini bozmamalısın. 3. gün embriyosu olduğundan test için biraz daha beklemende fayda var.

Cahil gibi sorayım şimdi. Blast mi oluyor yani?
Evet canim blastosist embriyosu uterusa implante olmaya hazir embriyo transferden sonra 48 saat icinde ic hucre dokusunda kompakt kurmus hücreler toplulugu hucre zarini yırtarak uterus ic dokusuna implante olacak fetüsü (bebeği) olusturacak dis hucre zari ise plasenta( eş) olusturacak

İnşallah sizde bende bırafaki herkeste görür pozitifi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…