- 7 Ağustos 2019
- 377
- 616
- 103
- 33
- Konu Sahibi pembiss123
- #10.981
Süper film ama demi Ben c9k sevdim ☺Evet onun sıkı takipçisiyimde gündüz işte can sıkıntısı müge anlı muhteşem yüzyıl ne var ne yok izliyorum çocuk online dersteyken![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Süper film ama demi Ben c9k sevdim ☺Evet onun sıkı takipçisiyimde gündüz işte can sıkıntısı müge anlı muhteşem yüzyıl ne var ne yok izliyorum çocuk online dersteyken![]()
Haklisin doğru söylüyorsun ☺Yok canim rahim kalinligina bakarak karar veriyor dr. Benim 5. Gun embriyosu. 17. Gunde yapacakti hatta hastane doluydu.
Daha once kalinlasma sorunu yasadigimda 22 23. Gune kalmak istemiyorum demisti. 16 20 arasinda yapmak istiyorum diyordu. O gunlerde istedigi kalinliga gelmeyince iptal etti transferi tam 5 kere :)
Bu şekilde canimHomozigot musun heterozigot mu?
Gündüz kuşağının da eski tadı yok. Gelinim mutfakta falan fatih ürek varken cok iyiydiBende muhteşem yüzyıl ı izliyorum yeniden entrikalarla dalınca zaman çabuk geçio![]()
Çok şükür anladımEvet canim blastosist embriyosu uterusa implante olmaya hazir embriyo transferden sonra 48 saat icinde ic hucre dokusunda kompakt kurmus hücreler toplulugu hucre zarini yırtarak uterus ic dokusuna implante olacak fetüsü (bebeği) olusturacak dis hucre zari ise plasenta( eş) olusturacak
Bence de 48 saatten sonrası daha rahat olabilirizEvet canim blastosist embriyosu uterusa implante olmaya hazir embriyo transferden sonra 48 saat icinde ic hucre dokusunda kompakt kurmus hücreler toplulugu hucre zarini yırtarak uterus ic dokusuna implante olacak fetüsü (bebeği) olusturacak dis hucre zari ise plasenta( eş) olusturacak
Canım sen test yapmamış mıydınBen hiç bisey hissetmedim ilaçların yan etkileri çok fazla belirtilere çok takılma bence her gün yasadigin şeyleri normal kabul etmelisin ilaçlar etkiliyor olabilir ben his bisey hissetmiyordum bu son iki gün dışında göğüs hassasiyeti mide bulantısı baş dönmesi hepsini yaşadım ama ilaçların yan etkilerinde görünce artık onları dikkate almadım dün çok kötü bir bel ağrısı çektim o da çok baskındı diye bugün 12. Günüm
Evet yaptım ama sağlık ocaginda yaptım o yüzden sonucu yarın alacam sabah çıkar mi ki acabaCanım sen test yapmamış mıydın
E nabıza baktın mı hiç belki düşmüştürEvet yaptım ama sağlık ocaginda yaptım o yüzden sonucu yarın alacam sabah çıkar mi ki acaba
Az önce baktım yok düşmemiş canımE nabıza baktın mı hiç belki düşmüştür
Olsun canım sabaha öğrenirsin biliyorm beklemek zor amaAz önce baktım yok düşmemiş canım
Aynen öyle valla zor ama olsun sonu güzel olsunda ben beklerimOlsun canım sabaha öğrenirsin biliyorm beklemek zor ama
Aynen öyle inşallah güzel olcak sanıkAynen öyle valla zor ama olsun sonu güzel olsunda ben beklerim![]()
Değil canim amh fsh in daha ayrintilisi amh direk yumurtalık rezervlerini gosteriyoKızlar ahm fsh ile aynı mi
Değil canim amh fsh in daha ayrintilisi amh direk yumurtalık rezervlerini gosteriyo
Benim de kızdığım nokta o. Verdiğim para önemli degil ama üşenmesin baksın ya ne varsa baksın yani.E devletten baktım benim hiç amh bakilmamis bu memorial bu doktor ne biçim yaaa sınır oldum fsh tek bakılmış 5kusur birşey çıkmış ne kadar sınır oldum ayak basıyorduk resmen hasthaaneye para veriyordum doktor muanelerine para testlere para resmen ayak basma parası aldı amh hiç bakilmamis