• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kasım-Aralık 2020 Transfer Olacaklar

Yok canim rahim kalinligina bakarak karar veriyor dr. Benim 5. Gun embriyosu. 17. Gunde yapacakti hatta hastane doluydu.

Daha once kalinlasma sorunu yasadigimda 22 23. Gune kalmak istemiyorum demisti. 16 20 arasinda yapmak istiyorum diyordu. O gunlerde istedigi kalinliga gelmeyince iptal etti transferi tam 5 kere :)
Haklisin doğru söylüyorsun ☺

Eklentiler

• Screenshot_20201111-171543_Word.jpg
    Screenshot_20201111-171543_Word.jpg
    85,2 KB · Görüntüleme: 45
Evet canim blastosist embriyosu uterusa implante olmaya hazir embriyo transferden sonra 48 saat icinde ic hucre dokusunda kompakt kurmus hücreler toplulugu hucre zarini yırtarak uterus ic dokusuna implante olacak fetüsü (bebeği) olusturacak dis hucre zari ise plasenta( eş) olusturacak
Çok şükür anladım 👍 hayırlısı olsun bakalım

Evet canim blastosist embriyosu uterusa implante olmaya hazir embriyo transferden sonra 48 saat icinde ic hucre dokusunda kompakt kurmus hücreler toplulugu hucre zarini yırtarak uterus ic dokusuna implante olacak fetüsü (bebeği) olusturacak dis hucre zari ise plasenta( eş) olusturacak
Bence de 48 saatten sonrası daha rahat olabiliriz

Ben hiç bisey hissetmedim ilaçların yan etkileri çok fazla belirtilere çok takılma bence her gün yasadigin şeyleri normal kabul etmelisin ilaçlar etkiliyor olabilir ben his bisey hissetmiyordum bu son iki gün dışında göğüs hassasiyeti mide bulantısı baş dönmesi hepsini yaşadım ama ilaçların yan etkilerinde görünce artık onları dikkate almadım dün çok kötü bir bel ağrısı çektim o da çok baskındı diye bugün 12. Günüm
Canım sen test yapmamış mıydın

E devletten baktım benim hiç amh bakilmamis bu memorial bu doktor ne biçim yaaa sınır oldum fsh tek bakılmış 5kusur birşey çıkmış ne kadar sınır oldum ayak basıyorduk resmen hasthaaneye para veriyordum doktor muanelerine para testlere para resmen ayak basma parası aldı amh hiç bakilmamis
Değil canim amh fsh in daha ayrintilisi amh direk yumurtalık rezervlerini gosteriyo

E devletten baktım benim hiç amh bakilmamis bu memorial bu doktor ne biçim yaaa sınır oldum fsh tek bakılmış 5kusur birşey çıkmış ne kadar sınır oldum ayak basıyorduk resmen hasthaaneye para veriyordum doktor muanelerine para testlere para resmen ayak basma parası aldı amh hiç bakilmamis
Benim de kızdığım nokta o. Verdiğim para önemli degil ama üşenmesin baksın ya ne varsa baksın yani.
Kaç yumurtan toplandı opuda? Ailede erkan menapoz var mi?

Back