- Konu Sahibi pembiss123
-
- #10.921
18. Gun olmus benimKuzular adetinizden kaç gün sonra transfer oldunuz acaba? Ben şey diye düşündüm adetin başlangıç tarihinden itibaren 18-20.gün transfer yaparlar diye düşünüyorumtamamen kendi hesaplamam 10 -12 gün sonrada test nasıl ama
Evet anlık olup geçiyo olduğunda ben çok gülmüştüm tekme atıyor diyeSmdi gectı canım bi ara oldu pıt pıt. Basımıza gelmeyen kalmadı
Hiç denemedim neden kiiiOvulasyon testi ile bakmayı gebelik için denediniz mi hiç
Ben adetin tam 27.günü transfer oldum. Normal döngüm 24 zatenKuzular adetinizden kaç gün sonra transfer oldunuz acaba? Ben şey diye düşündüm adetin başlangıç tarihinden itibaren 18-20.gün transfer yaparlar diye düşünüyorumtamamen kendi hesaplamam 10 -12 gün sonrada test nasıl ama
Biz ne uğraşlar veriyoruz evlat sahibi olabilmek için. Allah böylelerine vicdan versin.Ya inanmiyorum. Simdi haberde gordum. Bir Kadin bebegini sokaga atmis gene. Soguktan donmus melek olmus yavrucak.burda bu kadar bebek isteyen var allah kucagimizi bos bırakmasın
Gerçekten gebeliği gösteriyor mu diye merak ediyorumHiç denemedim neden kiii
Bilmem ki ama sanmıyorum göstereceğiniGerçekten gebeliği gösteriyor mu diye merak ediyorum
Benim tam 19.gün olacak transferimKuzular adetinizden kaç gün sonra transfer oldunuz acaba? Ben şey diye düşündüm adetin başlangıç tarihinden itibaren 18-20.gün transfer yaparlar diye düşünüyorumtamamen kendi hesaplamam 10 -12 gün sonrada test nasıl ama
Yaa çok az kaldı yarın senin Cumartesi benim.Artık yarın anlatırsın bizim merkezde süreç nasıl oluyorBenim yarin canim transferim adetin 29.gunene gelmis oluyo
Gece gidicez beybi. Tenha olsun dedikCanım vakit kaybetmeden test mi yaptrsn acaba
Canım benim de 9 gününde normal kanama oldu kimyasal dandin iğne ve fitilden sonra kesildi çok şükür bebeğim hala benimle 30 Kasım kese muayenesi varAhhhh saolun kizlar kalbimde bi kus cirpiniyordu sanki kanatlari goguslerime carpiyordu bana dua edin nolur
Dua istiyorum canimYaa çok az kaldı yarın senin Cumartesi benim.Artık yarın anlatırsın bizim merkezde süreç nasıl oluyorTransferi her düşündüğümde aniden tuvaletim geliyo psikolojik olarak
Allah şifa versin geçmiş olsunValla şu an abimin pozitif haberini aldım. Çok üzüldüm. İnan Allah korusun covid olup transfer olucagına iyileş öyle ol. Kaç ay bekledin hiç riske atmamış olursun güzel embriyolarını. Umarım sadece griptir canım. Haberdar et bizi. Geçmiş olsun
Çok sevindim canım inşallah herşey yolunda gider.taze olamazsın dersede ısrarcı olma geç olsun güç olmasın ama Bence Taze transfer olacaksınbugun gittimm yumurtalar hafif büyümeye başlamışlar iki yumurtalıkta da gözüküyorlar ama ancak perşembe anlarız kaç tanesinin işimize yarayacağını dedii.. şuan her şey normal gidiyormuşumutluydu yaşım 24 rahimde problem yok sadece pko var fazla yumurta olursa transfer bi dahaki aya kalabilir .. ama inşallah tazecik olur hayırlısıyla çok sağol canım
Ahhh rabbim kuzularimizi bize bagislasin insallah cok zor vallahiCanım benim de 9 gününde normal kanama oldu kimyasal dandin iğne ve fitilden sonra kesildi çok şükür bebeğim hala benimle 30 Kasım kese muayenesi var
Ya bi an önce ilaçlarını al böyle olmaz ki bi an önce iyileş doktora gittinmiAgzimdan cigerlerime hava gitmesini kabul etmiyor vücudum. Konusurken agzimi kapatip burnumdan nefes alip konusabiliyorum
Benim 4.gunum transferden sonra. Benimde bel ağrım varHerkeste genel olarak var herhalde
Amin inşallahAyni gun transfer olmusuz. Kacinci gun embriyosuydu. Umarim pozitif oluruz
Kuşburnu kaynat içine elma armut kabuğu bir iki karanfil azcık tarçın ne bulursan artık iyi gelir şifa olur canım.Agzimdan cigerlerime hava gitmesini kabul etmiyor vücudum. Konusurken agzimi kapatip burnumdan nefes alip konusabiliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?