- 16 Ekim 2020
- 1.784
- 2.486
- 83
- 32
- Konu Sahibi pembiss123
-
- #11.001
Bilmiyorum ki canim biz tedaviye baslarken bizden ilk istedikleri sey amh di fsh da az cok gosteriyo ama artik tup bebek klinikleri amh i baz aliyor geneldeE devletten baktım benim hiç amh bakilmamis bu memorial bu doktor ne biçim yaaa sınır oldum fsh tek bakılmış 5kusur birşey çıkmış ne kadar sınır oldum ayak basıyorduk resmen hasthaaneye para veriyordum doktor muanelerine para testlere para resmen ayak basma parası aldı amh hiç bakilmamis
Yok erken menopoz 5 yumurta toplandı doktor dedi sıkıntı yok her Ay düzenli adet oluyorsun yumurtam kendiliğinden 20 büyülük oluyorBenim de kızdığım nokta o. Verdiğim para önemli degil ama üşenmesin baksın ya ne varsa baksın yani.
Kaç yumurtan toplandı opuda? Ailede erkan menapoz var mi?
Sözüm.ona memorialBilmiyorum ki canim biz tedaviye baslarken bizden ilk istedikleri sey amh di fsh da az cok gosteriyo ama artik tup bebek klinikleri amh i baz aliyor genelde
Bnde memoriale gidiyorum ilk sorduklari Amh ti. Hatta bı kaç kez Dr değiştirdim her defasında dosyama Amh sordular. Bn öncesinde yapıp getirmiştim. Size sormamalari istememeleri çok ilgincE devletten baktım benim hiç amh bakilmamis bu memorial bu doktor ne biçim yaaa sınır oldum fsh tek bakılmış 5kusur birşey çıkmış ne kadar sınır oldum ayak basıyorduk resmen hasthaaneye para veriyordum doktor muanelerine para testlere para resmen ayak basma parası aldı amh hiç bakilmamis
Aynen yaGündüz kuşağının da eski tadı yok. Gelinim mutfakta falan fatih ürek varken cok iyiydi
Bilmiyorum canim ben bahcecide tedavi görüyorum netten bi bakmak lazimSözüm.ona memorialgenel merkez yeri mi yok mu şikayet etmek icin
Negatif çıkınca doktor dedi amh değerin kaçtı senin bilmiyorum dedim bakmadınız hiç dedim e devlete baktım.birsey olmaz sıkıntı değil dedi şimdi böyle doktorun ugur bey sözüm ona iyi bir doktor hakkımı helal etmiyorum hic bana amhe demediBnde memoriale gidiyorum ilk sorduklari Amh ti. Hatta bı kaç kez Dr değiştirdim her defasında dosyama Amh sordular. Bn öncesinde yapıp getirmiştim. Size sormamalari istememeleri çok ilginc
Canım AMH genelde dış laboratuvarda çalışılıyor. Eğitim araştırma hastanelerinde bile öyle. Belki bakılmıştır ama dış lab da çalışıldığı için e nabıza yansimamistir. Sormak lazimE devletten baktım benim hiç amh bakilmamis bu memorial bu doktor ne biçim yaaa sınır oldum fsh tek bakılmış 5kusur birşey çıkmış ne kadar sınır oldum ayak basıyorduk resmen hasthaaneye para veriyordum doktor muanelerine para testlere para resmen ayak basma parası aldı amh hiç bakilmamis
Yom dosyama baktı bulamadı neyse önemli değil dedi yoksa ben bakmadınız dediğimde baktım budur değerin derdi dosyamı arıyordu memorialin kendi sitesinde tahlil sonuçlarım var hiç amh değeri yokCanım AMH genelde dış laboratuvarda çalışılıyor. Eğitim araştırma hastanelerinde bile öyle. Belki bakılmıştır ama dış lab da çalışıldığı için e nabıza yansimamistir. Sormak lazim
Hangi ilaçları kullandın opu öncesi ve dozu neydi?Yok erken menopoz 5 yumurta toplandı doktor dedi sıkıntı yok her Ay düzenli adet oluyorsun yumurtam kendiliğinden 20 büyülük oluyor
Anladım canim. Amh tüp bebek tedavisinde önemli diye biliyorum O yüzden kesin istemiştir diye düşünmüştümYom dosyama baktı bulamadı neyse önemli değil dedi yoksa ben bakmadınız dediğimde baktım budur değerin derdi dosyamı arıyordu memorialin kendi sitesinde tahlil sonuçlarım var hiç amh değeri yok
Ganofal diye bir ilaç vardı menorial birde her gece saat 11 de hormon ignesi sonraki iki üç gün başka bir iğne bir tanede çatlama ignesi kullandimHangi ilaçları kullandın opu öncesi ve dozu neydi?
Ama cok ilginc amh bilmeden dozu nasil ayarlamis ki?
Negatifin Amh ile ilgisi varmıdır ki. Sncta yumurta rezervine bakiyo Amh.Negatif çıkınca doktor dedi amh değerin kaçtı senin bilmiyorum dedim bakmadınız hiç dedim e devlete baktım.birsey olmaz sıkıntı değil dedi şimdi böyle doktorun ugur bey sözüm ona iyi bir doktor hakkımı helal etmiyorum hic bana amhe demedi
Diyarbakır dicle memorial sözüm ona burada bilindik burada görev yapıyorum öğretmenim o hastahaneye şikayet ettim yumurtlarım hakkında bilgi vermediği için ama merkezi olsa yazılı şikayet edicemNegatifin Amh ile ilgisi varmıdır ki. Sncta yumurta rezervine bakiyo Amh.
Hangi Hastanesi'nde uğur bey. Bn sisliye gidiyorum. Orda duymadım böyle bı doktor
İnşallah hemen görürsün pozitifi. Kavuşursun bebeğine canim
İnşallahhÇok sevindim canım inşallah herşey yolunda gider.taze olamazsın dersede ısrarcı olma geç olsun güç olmasın ama Bence Taze transfer olacaksıninşallah
Bnce de şikayet edin. Merkezle görüşün. Sanırım merkezleri Şişli Memorial. Bırakmayın peşini. Biz ne umutlarla geliyoruz hem maddi hem manevi ne zorluklar çekiyoruz. Hata kaldircak bı iş değil bu iş. Hatta şikayet vara da yazın. Hemen donuyolarDiyarbakır dicle memorial sözüm ona burada bilindik burada görev yapıyorum öğretmenim o hastahaneye şikayet ettim yumurtlarım hakkında bilgi vermediği için ama merkezi olsa yazılı şikayet edicem
bende aşağı yukarı 7-8 aralıkta transfer olabilirim 18 -20. gün gibi oluyorsa aynı zamanlarda olabiliriz gibi gözüküyorDesene aşağı yukarı doğru hesapo zaman 7 yada 8 aralıkta transfer olacağım ayyy heyecanlandım
Intesgramda memorial sağlığa yazdım yarın şişli memeoriali arıyacam ya ben transferde gittiğim zaman bir kadin gelmisti ona denmiş üç yumurtan döllenmiş kadın bol bol su içiyordu transfer bekliyordu sonra doktor çağırdı aslında senin hiç yumurtan catlamamis dedi onu görünce üzüldüm milletin duyguları ile oynuyorlarBnce de şikayet edin. Merkezle görüşün. Sanırım merkezleri Şişli Memorial. Bırakmayın peşini. Biz ne umutlarla geliyoruz hem maddi hem manevi ne zorluklar çekiyoruz. Hata kaldircak bı iş değil bu iş. Hatta şikayet vara da yazın. Hemen donuyolar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?