• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kasım-Aralık 2020 Transfer Olacaklar

Kuzular adetinizden kaç gün sonra transfer oldunuz acaba? Ben şey diye düşündüm adetin başlangıç tarihinden itibaren 18-20.gün transfer yaparlar diye düşünüyorum 😂 tamamen kendi hesaplamam 😂 10 -12 gün sonrada test 🤪 nasıl ama 🤣🤣
Ben adetin tam 27.günü transfer oldum. Normal döngüm 24 zaten😂

Kuzular adetinizden kaç gün sonra transfer oldunuz acaba? Ben şey diye düşündüm adetin başlangıç tarihinden itibaren 18-20.gün transfer yaparlar diye düşünüyorum 😂 tamamen kendi hesaplamam 😂 10 -12 gün sonrada test 🤪 nasıl ama 🤣🤣
Benim tam 19.gün olacak transferim ✌🏻

Yaa çok az kaldı yarın senin Cumartesi benim.Artık yarın anlatırsın bizim merkezde süreç nasıl oluyor☺️Transferi her düşündüğümde aniden tuvaletim geliyo psikolojik olarak 😂
Dua istiyorum canim 🤗🤗anlatirim canim inslalah guzelce atlatirm 🤗🤗bende onu dusunuyorim ama cok icemeyin diyor herkes bakalim 16 da burda olun dediler 2 bardak falan icerim🤣🤣

Valla şu an abimin pozitif haberini aldım. Çok üzüldüm. İnan Allah korusun covid olup transfer olucagına iyileş öyle ol. Kaç ay bekledin hiç riske atmamış olursun güzel embriyolarını. Umarım sadece griptir canım. Haberdar et bizi. Geçmiş olsun
Allah şifa versin geçmiş olsun 😓 Öyle tabii yapacak bişey yok

bugun gittimm yumurtalar hafif büyümeye başlamışlar iki yumurtalıkta da gözüküyorlar ama ancak perşembe anlarız kaç tanesinin işimize yarayacağını dedii.. şuan her şey normal gidiyormuş🙏 umutluydu yaşım 24 rahimde problem yok sadece pko var fazla yumurta olursa transfer bi dahaki aya kalabilir .. ama inşallah tazecik olur hayırlısıyla🥰 çok sağol canım 💕
Çok sevindim canım inşallah herşey yolunda gider.taze olamazsın dersede ısrarcı olma geç olsun güç olmasın ama Bence Taze transfer olacaksın 🥰 inşallah

Back