Kasım-Aralık 2020 Transfer Olacaklar

Benim yarin canim transferim adetin 29.gunene gelmis oluyo

Haydi bakalim inslalah hayirli haberler alirsiniz bahceci yapmiyor demi cifr embriyo ben aslinda isterim ama yastan ve ilk deneme olumca yapmiyorlar diye biliyorum
Evet bende istedim canim. Ama sana 1 embriyo transfer edicez 2 riskli dedi dr um. 5 6 tane kimyasal gebeligim var benim. Yaşım 32 oysaki Ben de vardır bi bildiği diye bişi diyemedim. Senin kaçıncı gün embriyosu canim ve yaşın kaç ?

Canım ben kalite için yaptrmıştım sayı için degıl ama sayısıda arttı. Kalitesi artsında en onemlisi o zaten. inanmayan hocalar var prp ye ama ben inanıyorum.. yardımcı olabıldıysem ne mutlu bana

Seni o kadar iyi anlıyorum ki. Bende hemen pozitif görünce söylemiştim sonra kürtaj olmak zorunda olunca gene söylemek zorunda kaldım. O yüzden bende söylememe taraftarındayım artık
Bi de bu aklıma gelıyo canım kotu bişey basıma gelırse insanlara acıklama yapmak daha zor zaten o surec zor bi de etrafa anlatcam ekstra falan

Himm anladim canim inslalah saglikli olsun 1 olsun canim benimde 5.gun embriyosu 28 yas ilk denemem daha once hic gebelik olmadi inslalah bununla olur

Birde sonrasi icin kiyafet secimi nasil olmali sana da cok soru sordum kusura bakma yani giyinilmesi rahat tercih edeyim demi pantolon dar vs tercih etmesem iyi olur sanki

Canuk Allah razı olsun çok teşekkür ederim şimdi gözüm kulağım sende ne diyor yasemin hanım umutluyum diyor mu
bugun gittimm yumurtalar hafif büyümeye başlamışlar iki yumurtalıkta da gözüküyorlar ama ancak perşembe anlarız kaç tanesinin işimize yarayacağını dedii.. şuan her şey normal gidiyormuş umutluydu yaşım 24 rahimde problem yok sadece pko var fazla yumurta olursa transfer bi dahaki aya kalabilir .. ama inşallah tazecik olur hayırlısıyla çok sağol canım

Cahil gibi sorayım şimdi. Blast mi oluyor yani?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…