- 16 Ekim 2020
- 1.784
- 2.486
- 83
- 32
- Konu Sahibi pembiss123
-
- #10.901
Benim yarin canim transferim adetin 29.gunene gelmis oluyoKuzular adetinizden kaç gün sonra transfer oldunuz acaba? Ben şey diye düşündüm adetin başlangıç tarihinden itibaren 18-20.gün transfer yaparlar diye düşünüyorumtamamen kendi hesaplamam 10 -12 gün sonrada test nasıl ama
19 Kasımda 5.gün tek embriyo transferi yapildi. 30 una teste gidicem. Hayırlısı bakalım, kismetTmm canim oyle yaparim inslalah Allah razi olsunsen ne asamdasin oldun demi transfer tek cift kacinci gun embriyosu
Pardon yanlis yazmisim 19. Gunene denk geliyorBenim yarin canim transferim adetin 29.gunene gelmis oluyo
Haydi bakalim inslalah hayirli haberler alirsiniz19 Kasımda 5.gün tek embriyo transferi yapildi. 30 una teste gidicem. Hayırlısı bakalım, kismet
Evet bende istedim canim. Ama sana 1 embriyo transfer edicez 2 riskli dedi dr um. 5 6 tane kimyasal gebeligim var benim. Yaşım 32 oysakiHaydi bakalim inslalah hayirli haberler alirsinizbahceci yapmiyor demi cifr embriyo ben aslinda isterim ama yastan ve ilk deneme olumca yapmiyorlar diye biliyorum
Canım ben kalite için yaptrmıştım sayı için degıl ama sayısıda arttı. Kalitesi artsında en onemlisi o zaten. inanmayan hocalar var prp ye ama ben inanıyorum.. yardımcı olabıldıysem ne mutlu banaAy canım nasıl umut oldun banaBende bir sürü form okudum nedir bu diye. Bende yaptırıcam, çünkü yumurta rezervim az, belki daha çok kaliteli yumurta gelir. Çok teşekkür ederim bilgi için canım. Umarım pozitif sonucu alırsın insallah
Bi de bu aklıma gelıyo canım kotu bişey basıma gelırse insanlara acıklama yapmak daha zor zaten o surec zor bi de etrafa anlatcam ekstra falanSeni o kadar iyi anlıyorum ki. Bende hemen pozitif görünce söylemiştim sonra kürtaj olmak zorunda olunca gene söylemek zorunda kaldım. O yüzden bende söylememe taraftarındayım artık
Kirpiklerine ne oldu canımTam hatırlamıom canım
Benim en erken belirti kırpıklerımdı
Himm anladim canim inslalah saglikli olsun 1 olsun canimEvet bende istedim canim. Ama sana 1 embriyo transfer edicez 2 riskli dedi dr um. 5 6 tane kimyasal gebeligim var benim. Yaşım 32 oysakiBen de vardır bi bildiği diye bişi diyemedim. Senin kaçıncı gün embriyosu canim ve yaşın kaç ?
Smdi gectı canım bi ara oldu pıt pıt. Basımıza gelmeyen kalmadıO bana da olmuştu nedir anlamı bilmem
Birde sonrasi icin kiyafet secimi nasil olmali sana da cok soru sordum kusura bakma yani giyinilmesi rahat tercih edeyim demi pantolon dar vs tercih etmesem iyi olur sankiEvet bende istedim canim. Ama sana 1 embriyo transfer edicez 2 riskli dedi dr um. 5 6 tane kimyasal gebeligim var benim. Yaşım 32 oysakiBen de vardır bi bildiği diye bişi diyemedim. Senin kaçıncı gün embriyosu canim ve yaşın kaç ?
Himm anladim canim inslalah saglikli olsun 1 olsun canimbenimde 5.gun embriyosu 28 yas ilk denemem daha once hic gebelik olmadi inslalah bununla olur
Inşallah Rabbim isteyen herkese yaşatsın bu mutluluğu
Estağfurullah canim. Transfer sonrası için soruyorsan ben eşofmanla gittim geldim rahat edebilmek içinBirde sonrasi icin kiyafet secimi nasil olmali sana da cok soru sordum kusura bakma yani giyinilmesi rahat tercih edeyim demi pantolon dar vs tercih etmesem iyi olur sanki
bugun gittimm yumurtalar hafif büyümeye başlamışlar iki yumurtalıkta da gözüküyorlar ama ancak perşembe anlarız kaç tanesinin işimize yarayacağını dedii.. şuan her şey normal gidiyormuşCanuk Allah razı olsun çok teşekkür ederim şimdi gözüm kulağım sende ne diyor yasemin hanım umutluyum diyor mu
Ene karıştırmışımBen hemşireyim
Yapıstı canim 7. Gun falan basladıKirpiklerine ne oldu canım
Ovulasyon testi ile bakmayı gebelik için denediniz mi hiç6. Gün benim bembeyaz çıkmıştı 7. Gün belirdi silik çizgi. Ama kan önemli bunu bilir bunu söylerim erken sevindim de ne oldu istersen kanı bekle arkadaşım
Evt canim transfer sonrasi giyinmesi rahat olsun diyeEstağfurullah canim. Transfer sonrası için soruyorsan ben eşofmanla gittim geldim rahat edebilmek için
Karikatüre sardım bu ara. Güldürüyor da iyi oluyorDizi filan izle canım kafan dağılır
Cahil gibi sorayım şimdi.Evt canim 5. Gune gelen embriyolar cok sayida hucrenin kompakt kurmus olmasi gerekiyor hucre dis zarinin ayri bir hucre topluluğu ile plasenta oluşumuna hazir hale gelmis olması gerekiyor 5 aa veya 5 ba veya 5 bb gibi terimlerde rakam 5 embriyonun ulaştığı gundeki hücre sayisi ilk harf ic hucre durumunu ikinci harf dis zar hucre durumunu anlatiyor ic hucrelerin tam kompakt haline a kalite deniliyor dis zardaki hucre durumunda incelme hucrelerin durumuda ona abc diye kalite degeri veriliyor benim embriyolarim resmini atayim size resimdeki sol ustteki embriyo 5 aa kalitede sag alttaki embriyo 5 ba kslitesinde biraz tanimlamaya çalıştım ( bu arada saglikciyim extra üreme sağlığı eğitimlerim var fakat tüp bebek konusunda pek bilgim yoktu onuda edindim bir iki Arkadaş ile görüşerek)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?