Kasım-Aralık 2020 Transfer Olacaklar

Ay canım nasıl umut oldun bana Bende bir sürü form okudum nedir bu diye. Bende yaptırıcam, çünkü yumurta rezervim az, belki daha çok kaliteli yumurta gelir. Çok teşekkür ederim bilgi için canım. Umarım pozitif sonucu alırsın insallah

Ay cok iyi oldu bunlari bildigim cok fazla icmiyim o zaman sagol canim peki takribi ne kadar dinlendiriyorlar yine ameliyet onlugu falan giyiyomuyuz

Canım bişey sorucam adetin kaçıncı günü yaptırdın ve kaç ay sonra yumurta toplattın

Geç tutunmuştur belki, erken tabiki canim.. 28 ini bekle bence.
İnşallah zaten tutmuşsa bile inşallah tutmuştur Hesaplayınca 3.gün embriyosunun rahime tutunması birkaç gün içinde gerçekleşiyor 2 gün desek biz geriye 6 gün kalıyor 6 günde de idrara karışmaz herhalde

Seni o kadar iyi anlıyorum ki. Bende hemen pozitif görünce söylemiştim sonra kürtaj olmak zorunda olunca gene söylemek zorunda kaldım. O yüzden bende söylememe taraftarındayım artık

Ay cok iyi oldu bunlari bildigim cok fazla icmiyim o zaman sagol canim peki takribi ne kadar dinlendiriyorlar yine ameliyet onlugu falan giyiyomuyuz
Evet ameliyat önlüğüyle içeri aldılar. Işlem 5 dk bile sürmedi. Hemen sedyeyle yatağa götürüp 30 dk dinlendiriyorlar. Eğer çok sıkışık olursan sürgü de veriyorlar. Hangi merkez seninki, benim fulya

Kuzular adetinizden kaç gün sonra transfer oldunuz acaba? Ben şey diye düşündüm adetin başlangıç tarihinden itibaren 18-20.gün transfer yaparlar diye düşünüyorum tamamen kendi hesaplamam 10 -12 gün sonrada test nasıl ama

Canım ben 3.gün embriyosunun 3-5. günlerde tutundugunu biliyorum. 5.gün embriyosununda 48 saat içinde

Benimkide umut canim anadolu yakasindaki inslalah sonucu guzel olur yarin 16 da merkezde olun dediler bakalim eve 40 dk falan otobusle napsam cikista bilemedim

Benimkide umut canim anadolu yakasindaki inslalah sonucu guzel olur yarin 16 da merkezde olun dediler bakalim eve 40 dk falan otobusle napsam cikista bilemedim
Canım taksiyle git ve taksiciye söyle engebeli yoldan, yüksekten vs yavaş geçsin muhakkak. Bol şans, meleğin seninle olsun inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…