- 10 Ekim 2020
- 1.457
- 5.313
- 78
- 40
- Konu Sahibi pembiss123
-
- #10.881
Bende de oluo aradaKızlar sağ kasıgımda pıt pıt atma oluyo bılen var mı boyle bişeyi ya da duyan
Ay canım nasıl umut oldun banaKavscım ben yaptrdım. Aslında bende sorun yok embrıyolarım subatta 3 adet 5. Gun emb olarak donduruldu fakat 3ba gbi embrıyolarım oldu sonra doktorum %40 sansın var fakat prp yaparsak sansın artar yumurtalarının kalitesi artar dedı sonra mayıs gbi prp yaptrdım normalde 12 adet yumurtam oluyordu prp ile 16 adet yumurtam oldu cıkan embrıyolarımda 3. Gunde fragmantasyon %0 olan emb oldu zaten prp ye guvendgmz için hiç 5. Gune goturmeye gerek bıle duymadık ana rahmınde kalsın dedık. Ama sunu soyleyebılırım hem döllenme sayım hemde emb kalitem arttı gercekten. Prp yaptrcaksan mutlaka havuzda yaptr prpdrn yararlan. İnşallah benım bebişim tutunursa
Ay cok iyi oldu bunlari bildigim cok fazla icmiyim o zaman sagol canim peki takribi ne kadar dinlendiriyorlar yine ameliyet onlugu falan giyiyomuyuzBen de bahcecide oldum. Canım eğer dayanamicak gibi olursan söyluyosun zaten pet bardak veriyolar. 200 ml kadar idrarini yapiyosun. O da inanılmaz rahatlatiyor. Asla çok sıkışık istemiyorlar zaten. Ultrasonla kontrol ediyorlar. Ben daha yeni şu içmeye başlamıştım ultrasonla bakıldı yeterli bizim için içme daha dediler. Hiç sıkışık değildim
Canım bişey sorucam adetin kaçıncı günü yaptırdın ve kaç ay sonra yumurta toplattınKavscım ben yaptrdım. Aslında bende sorun yok embrıyolarım subatta 3 adet 5. Gun emb olarak donduruldu fakat 3ba gbi embrıyolarım oldu sonra doktorum %40 sansın var fakat prp yaparsak sansın artar yumurtalarının kalitesi artar dedı sonra mayıs gbi prp yaptrdım normalde 12 adet yumurtam oluyordu prp ile 16 adet yumurtam oldu cıkan embrıyolarımda 3. Gunde fragmantasyon %0 olan emb oldu zaten prp ye guvendgmz için hiç 5. Gune goturmeye gerek bıle duymadık ana rahmınde kalsın dedık. Ama sunu soyleyebılırım hem döllenme sayım hemde emb kalitem arttı gercekten. Prp yaptrcaksan mutlaka havuzda yaptr prpdrn yararlan. İnşallah benım bebişim tutunursa
Pozitifi gordun galıba canım senBende de oluo arada
İnşallahGeç tutunmuştur belki, erken tabiki canim.. 28 ini bekle bence.
Seni o kadar iyi anlıyorum ki. Bende hemen pozitif görünce söylemiştim sonra kürtaj olmak zorunda olunca gene söylemek zorunda kaldım. O yüzden bende söylememe taraftarındayım artıkYok canım estagfurullah ben zaten normal yolla hamıle kalsaydım ilk haftalıkken soylerdım de boyle olunca burnum sürttü soylersem bişey olcakmış gbi gelıyo eskıden soylemeyenlere kızıyodum ne var yanı hemen hamıle kalınıyo sanki bişey var herkesın cocugu var neyı soylemıyolar sıyepsikolojım o kadar bozulmuş ki artık 7 aylık bıle olabılır yani soyleme durumum
Evet ameliyat önlüğüyle içeri aldılar. Işlem 5 dk bile sürmedi. Hemen sedyeyle yatağa götürüp 30 dk dinlendiriyorlar. Eğer çok sıkışık olursan sürgü de veriyorlar. Hangi merkez seninki, benim fulyaAy cok iyi oldu bunlari bildigim cok fazla icmiyim o zaman sagol canim peki takribi ne kadar dinlendiriyorlar yine ameliyet onlugu falan giyiyomuyuz
Canım ben 3.gün embriyosunun 3-5. günlerde tutundugunu biliyorum. 5.gün embriyosununda 48 saat içindeİnşallahzaten tutmuşsa bile inşallah tutmuştur Hesaplayınca 3.gün embriyosunun rahime tutunması birkaç gün içinde gerçekleşiyor 2 gün desek biz geriye 6 gün kalıyor 6 günde de idrara karışmaz herhalde
Olabilir.Allah kimsenin emeğini boşa çıkarmasınCanım ben 3.gün embriyosunun 3-5. günlerde tutundugunu biliyorum. 5.gün embriyosununda 48 saat içinde
Yaaa geçmiş olsun çok önemli birşey yok inşallhAh ya bir bilsen kaç posta ter attim bana mısın demiyoröksürük mahvetti beni.
Tam hatırlamıom canımPo
Pozitifi gordun galıba canım senne zaman başlamıştı o pıt pıt ben transfer gununu saymazsak 3. Gunumdeyım
O bana da olmuştu nedir anlamı bilmemKızlar sağ kasıgımda pıt pıt atma oluyo bılen var mı boyle bişeyi ya da duyan
Benimkide umut canim anadolu yakasindaki inslalah sonucu guzel olur yarin 16 da merkezde olun dediler bakalim eve 40 dk falan otobusle napsam cikista bilemedimEvet ameliyat önlüğüyle içeri aldılar. Işlem 5 dk bile sürmedi. Hemen sedyeyle yatağa götürüp 30 dk dinlendiriyorlar. Eğer çok sıkışık olursan sürgü de veriyorlar. Hangi merkez seninki, benim fulya
Perşenbe inşallah canımAllah razı olsun canım hadi sende yaptırda öğrenelim artık varda zaten
19 gun sonra olmus. BenımkısıKuzular adetinizden kaç gün sonra transfer oldunuz acaba? Ben şey diye düşündüm adetin başlangıç tarihinden itibaren 18-20.gün transfer yaparlar diye düşünüyorumtamamen kendi hesaplamam 10 -12 gün sonrada test nasıl ama
sen nasıl oldun canım . rahatlayabildin mi
Canım taksiyle git ve taksiciye söyle engebeli yoldan, yüksekten vs yavaş geçsin muhakkak. Bol şans, meleğin seninle olsun inşallahBenimkide umut canim anadolu yakasindaki inslalah sonucu guzel olur yarin 16 da merkezde olun dediler bakalim eve 40 dk falan otobusle napsam cikista bilemedim
Tmm canim oyle yaparim inslalah Allah razi olsunCanım taksiyle git ve taksiciye söyle engebeli yoldan, yüksekten vs yavaş geçsin muhakkak. Bol şans, meleğin seninle olsun inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?