• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kasım-Aralık 2020 Transfer Olacaklar

Su an en büyük derdim o ya çok korkuyorum önceden yaşadığım kötü şeyler yaşamaktan inşallah normal insancıl bir sıkışma olur 😁
3 gün su içmesem, o an çok sıkışmamalıyım desem kendime, inan yine çok sıkışırım. O su içtiğim sudan gelmiyor. Içimde hayrat var sanki 🤣

Merhaba hanımlar 16 kasım da 10 hücreli üçüncü gün orta kalite embriyoru transferi oldum.Test günüm 28 kasım ama dayanamadım az önce eczaneden erken gebelik testi aldım ve yaptım.Tek çizgi çıktı hem de baya belirgin.Moralim çok bozuldu.Sizce erken mi davrandım yada testte çıkan negatif gerçekten negatif midir ?
Geç tutunmuştur belki, erken tabiki canim.. 28 ini bekle bence.💐

. olumsuz birşey okumadım ama inanki net bir bilgim yok. yaptır tabi ki canım şifanın nerden geleceği belli olmaz . bu denemen de bebeğin olucak ben buna inannıyorum ve öyle hissediyorum .
Ah canım ah... Keşke bebeğim olsa... Umut edip koşturuyorum. Allah en kısa sürede hepimize nasip etsin canım :KK200::KK200:

Demi ya bende normalde cok su icen biriyim yarim saate tuvalate giderim bakalim ne olacak bahcecide nasil oluyor acanmba daha sonra yatiriyorlarmi sürgü falan veriyirlarmi birde eve otobusle gelsem sikinti olur mu taksiyle mi geleyimki
Ben de bahcecide oldum. Canım eğer dayanamicak gibi olursan söyluyosun zaten pet bardak veriyolar. 200 ml kadar idrarini yapiyosun. O da inanılmaz rahatlatiyor. Asla çok sıkışık istemiyorlar zaten. Ultrasonla kontrol ediyorlar. Ben daha yeni şu içmeye başlamıştım ultrasonla bakıldı yeterli bizim için içme daha dediler. Hiç sıkışık değildim

Bugün hamdolsun diğer günlere göre çok iyiyim. Ateşim 37.9'a düştü. Dün gidemedim hastaneye gidicek gibi degildim çünkü. Aşırı üşüme titreme vardı. Dediğin gibi ben riske atmamak için gece dr'a gidicem. Test de yapsınlar. Negatif çıkarsa solunum yolu enfeksiyonudur. Cuma günü anlatırım dr'uma. Yapalım derse yapariz. Iptal derse iptal. Yapacak bişey yok 🤷‍♀️
Valla şu an abimin pozitif haberini aldım. Çok üzüldüm. İnan Allah korusun covid olup transfer olucagına iyileş öyle ol. Kaç ay bekledin hiç riske atmamış olursun güzel embriyolarını. Umarım sadece griptir canım. Haberdar et bizi. Geçmiş olsun

Ayy kimse soylemıyor.. Kendimi bir an gevsek agızlı hıssettım🙈😀😀
Yok canım estagfurullah ben zaten normal yolla hamıle kalsaydım ilk haftalıkken soylerdım de boyle olunca burnum sürttü soylersem bişey olcakmış gbi gelıyo eskıden soylemeyenlere kızıyodum ne var yanı hemen hamıle kalınıyo sanki bişey var herkesın cocugu var neyı soylemıyolar sıye 😃 psikolojım o kadar bozulmuş ki artık 7 aylık bıle olabılır yani soyleme durumum 😅

Yok canım estagfurullah ben zaten normal yolla hamıle kalsaydım ilk haftalıkken soylerdım de boyle olunca burnum sürttü soylersem bişey olcakmış gbi gelıyo eskıden soylemeyenlere kızıyodum ne var yanı hemen hamıle kalınıyo sanki bişey var herkesın cocugu var neyı soylemıyolar sıye 😃 psikolojım o kadar bozulmuş ki artık 7 aylık bıle olabılır yani soyleme durumum 😅
Haklısın kuzum evet masallah supanallah bebıslerımıze🤩💞💞

Back