• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kasım-Aralık 2020 Transfer Olacaklar

Sen de benim gibi yap transferden birgün önce bende mecbur kalmıştım önce iyice bir terler kendini bol ekşili çorba iç zencefil limon kaynat iç sürekli kendine bak sonra git test yap
Ah ya bir bilsen kaç posta ter attim bana mısın demiyor 🙄 öksürük mahvetti beni.

Olabilir canım sorun değil ücretini de öder gider sıkıntı yok ama tarzı rahatsız etti bizi bakalım düşüneceğiz şuan kızgınız😂😂
Ne yapıcaksın şekerim köprüyü geçene kadar 🤓 haklısın bana da o şekilde konuşsalar ben de bi hayırdır derim yani

Ay evt ya icimde degisik duygular var yarin 16 da burda olun dedi gelimce su icmeye başlayın sıkışınca alicaz dedi.. ben o zmaan kadar zaten birsuru su icerim nasil olacak bilmiyorum 🤣🤣
Evde içersen orda içme o zaman. Ayarlamaya bak bi şekil. Sonra dara düşme 😊 cok başarılı sağlıklı bir şekilde geçsin inşaallah. Üşümüş yavrularını kucakla evine getir 😍

Evde içersen orda içme o zaman. Ayarlamaya bak bi şekil. Sonra dara düşme 😊 cok başarılı sağlıklı bir şekilde geçsin inşaallah. Üşümüş yavrularını kucakla evine getir 😍
Sagol canim Allah razi olsun inslalah seninde bi sıkıntı çıkmaz sonucunda🤗16 ya kadar illaki su icerim de cok icmemeye calsiicam artik 🤣🤣

Kızlar prp yaptıran ya da hakkında bilgisi, olumlu-olumsuz hikayesi olan var mı? Doktorum belki yaparız dedi
Kavscım ben yaptrdım. Aslında bende sorun yok embrıyolarım subatta 3 adet 5. Gun emb olarak donduruldu fakat 3ba gbi embrıyolarım oldu sonra doktorum %40 sansın var fakat prp yaparsak sansın artar yumurtalarının kalitesi artar dedı sonra mayıs gbi prp yaptrdım normalde 12 adet yumurtam oluyordu prp ile 16 adet yumurtam oldu cıkan embrıyolarımda 3. Gunde fragmantasyon %0 olan emb oldu zaten prp ye guvendgmz için hiç 5. Gune goturmeye gerek bıle duymadık ana rahmınde kalsın dedık. Ama sunu soyleyebılırım hem döllenme sayım hemde emb kalitem arttı gercekten. Prp yaptrcaksan mutlaka havuzda yaptr prpdrn yararlan. İnşallah benım bebişim tutunursa🤲

Ben sıkıştım şuan senin yerine 😁 benim icin aşırı psikolojik bir durum bu
Demi ya bende normalde cok su icen biriyim yarim saate tuvalate giderim bakalim ne olacak bahcecide nasil oluyor acanmba daha sonra yatiriyorlarmi sürgü falan veriyirlarmi birde eve otobusle gelsem sikinti olur mu taksiyle mi geleyimki

Back