• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kasım-Aralık 2020 Transfer Olacaklar

Kolunu kessen bebeğin olur deseler keserim yani o durumdayim su an 😂 bu blast embriyo nasil oluyor bana embriyolog bir sey demedi bu konuda. Yoksa 5.gune gelenlerin hepsi blast mi oluyor?
Evt canim 5. Gune gelen embriyolar cok sayida hucrenin kompakt kurmus olmasi gerekiyor hucre dis zarinin ayri bir hucre topluluğu ile plasenta oluşumuna hazir hale gelmis olması gerekiyor 5 aa veya 5 ba veya 5 bb gibi terimlerde rakam 5 embriyonun ulaştığı gundeki hücre sayisi ilk harf ic hucre durumunu ikinci harf dis zar hucre durumunu anlatiyor ic hucrelerin tam kompakt haline a kalite deniliyor dis zardaki hucre durumunda incelme hucrelerin durumuda ona abc diye kalite degeri veriliyor benim embriyolarim resmini atayim size resimdeki sol ustteki embriyo 5 aa kalitede sag alttaki embriyo 5 ba kslitesinde biraz tanimlamaya çalıştım ( bu arada saglikciyim extra üreme sağlığı eğitimlerim var fakat tüp bebek konusunda pek bilgim yoktu onuda edindim bir iki Arkadaş ile görüşerek)

Evt canim 5. Gune gelen embriyolar cok sayida hucrenin kompakt kurmus olmasi gerekiyor hucre dis zarinin ayri bir hucre topluluğu ile plasenta oluşumuna hazir hale gelmis olması gerekiyor 5 aa veya 5 ba veya 5 bb gibi terimlerde rakam 5 embriyonun ulaştığı gundeki hücre sayisi ilk harf ic hucre durumunu ikinci harf dis zar hucre durumunu anlatiyor ic hucrelerin tam kompakt haline a kalite deniliyor dis zardaki hucre durumunda incelme hucrelerin durumuda ona abc diye kalite degeri veriliyor benim embriyolarim resmini atayim size resimdeki sol ustteki embriyo 5 aa kalitede sag alttaki embriyo 5 ba kslitesinde biraz tanimlamaya çalıştım ( bu arada saglikciyim extra üreme sağlığı eğitimlerim var fakat tüp bebek konusunda pek bilgim yoktu onuda edindim bir iki Arkadaş ile görüşerek)

Eklentiler

• Screenshot_2020-11-24-15-47-41-68.jpg
    Screenshot_2020-11-24-15-47-41-68.jpg
    66,1 KB · Görüntüleme: 50
Sag alttaki embriyodaki 5 ba daki be nin sebebi kompakt kurarken bir hucre bağımsız kalmis doktorum tutunmada ve gebelikte bir sıkıntı cikarmaz embriyo tytunurken onu izole eder dedi

Bide sıkışmayı bekle orda inan artık yoruldum beklemekten.ben hazırlıklı gideyim yine de bide beklemem sıkışmayı.yatirdilarmi çok seni yine ayni transfer gibi
Beklemekten hepımız yorulduk ya🙄 10 dakıka yatırdılar canım ayaga kalkmadım sonra wc ye gttım zor tuttum zaten😃

ben yaptırmadım ama birkaç video seyretmiştim .kadın 20 kere denemiş tutmamış prp ile hamile kalmış inş. sana da faydası olur canım
İnşallah canım ya. Olumlu olumsuz bir sürü şey yazmışlar, net kesin bir tedavide değil ama içimde kalacağına yaptırıcam bende

Merhaba, Dna fragmantasyon testini nerede yaptırdınız acaba?
İzmirde tavmergen tüp bebekte yaptırdım ben. Sperm ya da kan ankaraya yolladılar. Hatırlayamadım şimdi neyi aldıklarını. 10güne falan çıktı. Bulunduğunuz sehirde tıp merkezlerini arayın belki onlarda yapar.

Back