• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kasım-Aralık 2020 Transfer Olacaklar

Bu arada kızlar burda gebelik aşısı vurulan vardı die hatirliyrm nasil zormuydu sonrasında herhangibişey olmadı degilmi bnm de yarın olucak çünkü endişeliyim birazcık
Ben oldum canım endişelenme transfer gbi oluyo sıkışık olup giriyosun rahıme bişey bırakıyorlar cıkıyosun 5 dakika suruyo

Etkilemez canım rahat ol, tutunası varsa sen düşüp bayılsan da tutunuyor🤗 ama bu süreci stressiz ve mutlu geçirmen ruh sağlığın için daha güzel tabi, valla ne kocalar ne de aileler ne çektiğimizi anlamıyor, ilaçların verdiği dengesizlik bir yandan, tutacak mı tutmayacak mı stresi bir yandan, derin yaralar açıyor içimizde,sanırım bunu unutturmanın da tek ilacı miniğimizin güp güp hızla çarpan kalp atışını duyup ultrason fotoğrafıyla eve dönmek🥰
Bunu okurken gözumden şip😅 aynen oyle canım asıl stresı yumurta toplarken yapmamak lazım transferden sonra pek etkılemıyo sanırım insanlar hamıleyken neler yaşıyoda tutunuyo bebek🥰 guzel olacak herşey inşallah birbirmzin gzl haberlerını alcaz🤲

Merkezden ne dediyseler onu yapiyorum aslında. Yine de insan kendine bir umut ariyor. Transfer günü bu sefer oldu diye düşünürken günler geçtikçe umudum iyice azalıyor. Allah aklımıza sahip çıksın gerçekten bu duygu değişimleriyle sağlam durabilmek cok zor. Ağzımın içi yara doldu, yatmaktan da çok sıkıldım. Ev işi bildiğin bütün gün oyalıyormuş bizi. Keşke mutfağa girip tepsi tepsi poğaça börek yapsam🙄
Dizi filan izle canım kafan dağılır

Merhaba arkadaşlar 😊. Yeni katıldım aranıza. 17 kasımda transfer oldum Diyarbakırda 30 kasımda sonucumu alicam şimdilik beklemedeyiz .Ilk denememdi ve şimdilik hiç bi sey hissetmiyorum inşallah hep beraber güzel sonuçlar alırız 🙏
tek embriyo mu canım bide kaçıncı gün embriyosu senide ekleyelim listemize

Acaba diyorum 7 veya 8.gün idrar testi mi yapsam? Depresyon evresini evde atlatıp kan vermeye öyle giderim. 5.gün embriyosu 7.günde kesin sonuç verir mi acaba?
Valla noskingcım cıkıyo 8. Gunde diye bılıyorum ama bılmıyorum ki biraz dusuk olur sonra panık yaparsın gununu beklemek daha mı mantıklı acaba🙄 ben gunumu beklıcem sonucu gormwkten korkuyorum😅

Oraya gidince sıkışmanı soylerler heralde canım benım orda soyledıler su içmeye başladım😃
Bide sıkışmayı bekle orda inan artık yoruldum beklemekten.ben hazırlıklı gideyim yine de bide beklemem sıkışmayı.yatirdilarmi çok seni yine ayni transfer gibi

Anladım çok geçmiş olsun 🙏🏻 benim 64 le başladı 85 123 dün 114 e düştü yarın tekrar bakıcaklar ama normal olsa düşmezdi değer. İkinci transfer için duruma göre farklı ilaçta kullandırıyor o zaman öyle mi. Hakkınızda hayırlısı olsun bu sefer olur inşallah kucağınıza görürsünüz 🙏🏻🙏🏻
Evet canım, hormon değerlerine göre farklı ilaç verebiliyor, kişiye göre değişiyor sanırım. Sana da çok geçmiş olsun 💐 daha güzel şeyler konuşacağımız günlerimiz olsun🥰

Back