- 5 Kasım 2020
- 420
- 607
- 18
- 34
- Konu Sahibi pembiss123
-
- #10.641
Hemde ne umut azalması kendini dinleme belirti arama dedikçe dinliyorum yinede elimde olmadan. Adet ağrısı dışında hiçbir ağrım yok. Bu iyi mi kötü mü bilemedim. Zaman azaldıkça ümitte azalıyor galibaMerkezden ne dediyseler onu yapiyorum aslında. Yine de insan kendine bir umut ariyor. Transfer günü bu sefer oldu diye düşünürken günler geçtikçe umudum iyice azalıyor. Allah aklımıza sahip çıksın gerçekten bu duygu değişimleriyle sağlam durabilmek cok zor. Ağzımın içi yara doldu, yatmaktan da çok sıkıldım. Ev işi bildiğin bütün gün oyalıyormuş bizi. Keşke mutfağa girip tepsi tepsi poğaça börek yapsam
Allah razı olsun inşallah herkes dileğinde kavuşsunSimariklik degil uzulme diye soyluyorum sen isteyeceksin tabiki ne dilegin ne duan varsa Allah kabul etsin insallah bende oyle oldum sevindim ama burukluk vardi ustumde hem deger azdi hemde transferim kotu gecmisti ben hic iyi durumda degildim her acidan kotu gecti benim o sureclerim inanmiyordum iyi olacağına galiba ve zaten sen beyin olarak ne algılarsan o gerceklesirmis
Bende öyle ama bebeğimiz için ev işlerini bir kenara bırakmalıyız benim ev harabe ben harabe ama düşünmek istemiyorum çünkü ev işi yapılır ama bebek zor yapılıyor eve misafir de geliyorsa görmesin halden anlayan zaten anlar yardımcı olmaya çalışır çalışamasa bile destek olur manevi olarak amigurumi öğrendim bazen onunla oyamıyorum kendimi bi ara puzzle yaptım bunlar oturarak yapılacak şeyler beş sis patikte öğrenmek istiyorumMerkezden ne dediyseler onu yapiyorum aslında. Yine de insan kendine bir umut ariyor. Transfer günü bu sefer oldu diye düşünürken günler geçtikçe umudum iyice azalıyor. Allah aklımıza sahip çıksın gerçekten bu duygu değişimleriyle sağlam durabilmek cok zor. Ağzımın içi yara doldu, yatmaktan da çok sıkıldım. Ev işi bildiğin bütün gün oyalıyormuş bizi. Keşke mutfağa girip tepsi tepsi poğaça börek yapsam
Sağolun Rabbim herkesi kavuştursun İnsan doğru düzgün sevinemiyor işte kursağında kalıyoCanım benimde ilk deneme pozitifi sonra kalp atışı olmadı 8.haftaya kadar olduk olduk dirildik, dediğin gibi eğer kötüyse embriyo gebelik ilerlemeden vedalasio yeni tedaviye başlamak en iyisibu sefer 2. Tedavinde kavuş bebeğine inşallah
Amin inşallah hep beraber güzel sonuçlarla burayı daha da guzellestiririz inşallah dilerim inşallah ikizin olurAmin inşallahAllah ne verirse hayırlısını versin cümlemize seninde güzel bir şekilde ilerlesin inşallah canı gönülden isterim
Doktorun kullan dedi miKIZLAR BENIDE GÖRÜN LUTFENN SİZCE ESTROFEMİ KULLANAYIMMI FRANSADA VERMIYOLAR BİŞE SADECE PROGESTERON VERİLİYOR AMA TR DE YAPTIGIMDA BAHÇECİ VERMISTI ESTRTOFEM SUAN VAR ELİMDE TRANSFER DUN OLDUM KULLANAYIMMI SİZCE YARDIM EDIN LÜTFEN
Aynen öyle meditasyon yapmak lazım ben bunu mumla bitkiyle kuran okuyarak yapmaya çalışıyorum olumsuz şeylerden uzak durmaya çalışıyorum yeterince ölümsüzlük var hayatlarımızda daha da azimle yürü ben öyle şeyler yaşadım ki olmaz dediğim ne varsa oldu ve Allah kimsenin yanina kimsenin hakkını bırakmadı o yüzden etrafındaki bütün herşeyin Allahın adaletine güvenip teslim edince çok rahat oluyorsunAllah razı olsun inşallah herkes dileğinde kavuşsunbu sefer güzelce ilerlesin inşallah ama dediğin gibi beyin ne düşünüyorsa o gerçekleşiyor işte
Test günün ne zaman canim?Hemde ne umut azalması kendini dinleme belirti arama dedikçe dinliyorum yinede elimde olmadan. Adet ağrısı dışında hiçbir ağrım yok. Bu iyi mi kötü mü bilemedim. Zaman azaldıkça ümitte azalıyor galiba
İkiz Çok isterim ama korkarımda risklerinden. İnşallah herkes pozitif yazsın artık yaaAmin inşallah hep beraber güzel sonuçlarla burayı daha da guzellestiririz inşallah dilerim inşallah ikizin olur☺
Doğru diyorsun. Her şerde bş hayır varmış neticede ne yazıldıysa onu yaşıyoruz iş her zaman olacağa varıyor. Yaşadığımız herşey iyi veya kötü yaşanması gerektiği için oluyor tabi bazıları sevindirici bazıları üzücü nasip işteAynen öyle meditasyon yapmak lazım ben bunu mumla bitkiyle kuran okuyarak yapmaya çalışıyorum olumsuz şeylerden uzak durmaya çalışıyorum yeterince ölümsüzlük var hayatlarımızda daha da azimle yürü ben öyle şeyler yaşadım ki olmaz dediğim ne varsa oldu ve Allah kimsenin yanina kimsenin hakkını bırakmadı o yüzden etrafındaki bütün herşeyin Allahın adaletine güvenip teslim edince çok rahat oluyorsun
Cumartesi inşallah sabahtan vericeğim bende dayanamadım bugün test almasını istedim eltimden sabret çıkmazsa üzülücen boşu boşuna diye almak istemedi artık sabretcez bizdeTest günün ne zaman canim?
Önceden adete 4 5 gün kala test yapmaya başlardım şimdi testten de korkuyorum.
İnşallah saglıklı bir gebelikte sonuclanır canınKendime umut arıyorum napim
Ben de dikiş biliyorum aslında kuduruyorum bir seyler dikmek icin ama onda da sürekli makine değiştir, kalk ütüsünü yap, otur iğnele, overlok çek yine ütüle. Otur-kalkı çok olan bir iş. Ev işi yapsam daha az yorulurum yani.Bende öyle ama bebeğimiz için ev işlerini bir kenara bırakmalıyız benim ev harabe ben harabe ama düşünmek istemiyorum çünkü ev işi yapılır ama bebek zor yapılıyor eve misafir de geliyorsa görmesin halden anlayan zaten anlar yardımcı olmaya çalışır çalışamasa bile destek olur manevi olarak amigurumi öğrendim bazen onunla oyamıyorum kendimi bi ara puzzle yaptım bunlar oturarak yapılacak şeyler beş sis patikte öğrenmek istiyorumdikkatini dağıt
Allah kolaylığını verir verdikten sonra aynen öyle bende bekliyorum pozitif haberleriİkiz Çok isterim ama korkarımda risklerinden. İnşallah herkes pozitif yazsın artık yaa
Cumartesiye de cok var ama çıkmayabilir dogru demişCumartesi inşallah sabahtan vericeğim bende dayanamadım bugün test almasını istedim eltimden sabret çıkmazsa üzülücen boşu boşuna diye almak istemedi artık sabretcez bizde
Ya değerin güzeldi ben hiç kimyasal hissetmiyorum hakkında birde test çok kırmızı çıkmış buram buram ben varım diyor annesiBenim bu ikinci denemem kimyasal olacak diye korkuyorum ilki kimyasal oldu diye ama takdir Allahın şu var transferim çok rahat geçti diye biraz umutluyum kan verdim yarın çıkacak inşallah ama ben bu sefer dayanamayıp normal gebelik testi aldım
Herşey biz insanlar içinDoğru diyorsun. Her şerde bş hayır varmış neticede ne yazıldıysa onu yaşıyoruz iş her zaman olacağa varıyor. Yaşadığımız herşey iyi veya kötü yaşanması gerektiği için oluyor tabi bazıları sevindirici bazıları üzücü nasip işte
Hadi inşallahAllah kolaylığını verir verdikten sonra aynen öyle bende bekliyorum pozitif haberleri☺
Evet bide iğne vurulalı iki gün oldu onunda etkisi var bence de bklemek en doğru karar olacakCumartesiye de cok var ama çıkmayabilir dogru demiş
Ben o kadar büyük bi isten bahsetmemistimBen de dikiş biliyorum aslında kuduruyorum bir seyler dikmek icin ama onda da sürekli makine değiştir, kalk ütüsünü yap, otur iğnele, overlok çek yine ütüle. Otur-kalkı çok olan bir iş. Ev işi yapsam daha az yorulurum yani.
Yoksa hesabıyla biçmesiyle dünyayı unutturuyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?