- 2 Şubat 2020
- 12.655
- 28.888
- 528
- Konu Sahibi pembiss123
-
- #10.621
Rabbim gönlünde ne varsa hayırlı bir şekilde kabul etsin inşallahİşte beni o sıkışıklık zorladı biraz. Bi de ben transfer sırasında çok beklemiştim o ara da hep su içtim aşırı sıkıştırdım kendimi rahat edemedim o yüzden. Yazık kıyamam nasıl da düşünmüşsün sen tecrübeliymişsin ben tecrübesizim o yüzden hiç dikkat edemedim ne biliyim nasip kısmet yok asla vazgeçmem sıradaki transfere hazırlarım kendimi bu neticeye bağlansında
Canım olmuş işte tebriklerBenim bu ikinci denemem kimyasal olacak diye korkuyorum ilki kimyasal oldu diye ama takdir Allahın şu var transferim çok rahat geçti diye biraz umutluyum kan verdim yarın çıkacak inşallah ama ben bu sefer dayanamayıp normal gebelik testi aldım
Simariklik degil uzulme diye soyluyorum sen isteyeceksin tabiki ne dilegin ne duan varsa Allah kabul etsin insallah bende oyle oldum sevindim ama burukluk vardi ustumde hem deger azdi hemde transferim kotu gecmisti ben hic iyi durumda degildim her acidan kotu gecti benim o sureclerim inanmiyordum iyi olacağına galiba ve zaten sen beyin olarak ne algılarsan o gerceklesirmisAmin inaşşalhçok şükür bir kez daha deneme şansım var Allah herkesin yardımcısı olsun gerçekten. Bu da olmazsa yine denerim mecburen. Şuan üzülüyorum ama dondurulmuşum var en azından olmayan insanlar yeniden deniyor benimki şımarıklık olur diyorum insan utanıyor. Ama başta sevindim sonra böyle olunca işte diyorsun. Ne diyim en azından hamile kalabiliyormuşum buna şükür
Maşallah canım çok güzel çıkmışMerhaba benim bugün test günümde 5.gün embriyosu 2 tane transfer edilmişti bugün 12. günüm 361 çıktı
Sağol canım darısı tüm isteyenlerin başına olsun inşallahCanım olmuş işte tebrikler
Evet ben dün çok kötü bel ağrısı çektim dün 11. GündüPozitif gören arkadaşlar bel ağrınız oldu mu?
Oldu basından beri hafıf hafıfPozitif gören arkadaşlar bel ağrınız oldu mu?
Tebrikleeer Allah sağ salim kucağına almayı nasip etsin inşallahBenim bu ikinci denemem kimyasal olacak diye korkuyorum ilki kimyasal oldu diye ama takdir Allahın şu var transferim çok rahat geçti diye biraz umutluyum kan verdim yarın çıkacak inşallah ama ben bu sefer dayanamayıp normal gebelik testi aldım
Teşekkür ederim Allah razı olsun Darısı tüm isteyenlerin başına olsun inşallahTebrikleeer Allah sağ salim kucağına almayı nasip etsin inşallah
Evet ben dün çok kötü bel ağrısı çektim dün 11. Gündü
Benim bugün 3.günum ilk günden beri sızlama şeklinde bel ağrısı var. Ama ilaçlardan mı, iğnelerden mi yoksa yatmaktan mi çözemedimOldu basından beri hafıf hafıf
Herkeste genel olarak var herhaldeBenim bugün 3.günum ilk günden beri sızlama şeklinde bel ağrısı var. Ama ilaçlardan mı, iğnelerden mi yoksa yatmaktan mi çözemedim
Benim ilk iki üç gün içinde adet ağrısı gibi bi ağrım oldu zaten ilk üç gün çok önemli diğer günlerde önemli ama aletleri koyup açıyorlar içe koyuyorlar ya rahmin kendini toparlaması için o ilk üç gün çok dinlenmek işti olur tabi seni strese koymayacak şekilde daha sonraki ağrılar sızılar hepsini ilaca bağladım çünkü ilacın yan etkilerinde herşey var yalnız dün akşam belim de aşırı bir ağrı oldu bacaklarıma kadar vurdu hatta başım bile ağrıyordu diğer günlerden daha fazla baskın bir ağrı vardı yani her günün dışında olan belirtileri bence dikkate alın bunlar olduğunda uyumaya çalıştım çünkü düşünmek daha da kötü yapabilir zaten insanda bi yorgunluk uyku hali oluyor ağrıdan zor olsada uyumayı başardım aslında kafamızın rahat olması en büyük etken bu süreçte çok hareket etme ama seni de çok strese koymayacak şekilde biseyler yapabilirsin dikkatini dağıtacak şeyler bunlar ev işi değil ev işi kolay sanıyoruz ama girince duramıyoruz uzak durmak daha doğru diye düşünüyorum ben sizin düşünceniz göreceli olabilir hepimiz için farklı olabilir güzel beslenmek çok önemli bol su tüketmekBenim bugün 3.günum ilk günden beri sızlama şeklinde bel ağrısı var. Ama ilaçlardan mı, iğnelerden mi yoksa yatmaktan mi çözemedim
Kendime umut arıyorum napimHerkeste genel olarak var herhalde
Merkezden ne dediyseler onu yapiyorum aslında. Yine de insan kendine bir umut ariyor. Transfer günü bu sefer oldu diye düşünürken günler geçtikçe umudum iyice azalıyor. Allah aklımıza sahip çıksın gerçekten bu duygu değişimleriyle sağlam durabilmek cok zor. Ağzımın içi yara doldu, yatmaktan da çok sıkıldım. Ev işi bildiğin bütün gün oyalıyormuş bizi. Keşke mutfağa girip tepsi tepsi poğaça börek yapsamBenim ilk iki üç gün içinde adet ağrısı gibi bi ağrım oldu zaten ilk üç gün çok önemli diğer günlerde önemli ama aletleri koyup açıyorlar içe koyuyorlar ya rahmin kendini toparlaması için o ilk üç gün çok dinlenmek işti olur tabi seni strese koymayacak şekilde daha sonraki ağrılar sızılar hepsini ilaca bağladım çünkü ilacın yan etkilerinde herşey var yalnız dün akşam belim de aşırı bir ağrı oldu bacaklarıma kadar vurdu hatta başım bile ağrıyordu diğer günlerden daha fazla baskın bir ağrı vardı yani her günün dışında olan belirtileri bence dikkate alın bunlar olduğunda uyumaya çalıştım çünkü düşünmek daha da kötü yapabilir zaten insanda bi yorgunluk uyku hali oluyor ağrıdan zor olsada uyumayı başardım aslında kafamızın rahat olması en büyük etken bu süreçte çok hareket etme ama seni de çok strese koymayacak şekilde biseyler yapabilirsin dikkatini dağıtacak şeyler bunlar ev işi değil ev işi kolay sanıyoruz ama girince duramıyoruz uzak durmak daha doğru diye düşünüyorum ben sizin düşünceniz göreceli olabilir hepimiz için farklı olabilir güzel beslenmek çok önemli bol su tüketmek
Merhaba arkadaşlar. Yeni katıldım aranıza. 17 kasımda transfer oldum Diyarbakırda 30 kasımda sonucumu alicam şimdilik beklemedeyiz .Ilk denememdi ve şimdilik hiç bi sey hissetmiyorum inşallah hep beraber güzel sonuçlar alırız
Rabbim gönlünde ne varsa hayırlı bir şekilde kabul etsin inşallahbende yaşadım bende tecrubesizdim yaşayarak öğreniyoruz iste insan içine girmeyince bilemiyorki
Teşekkür ederim canımMaşallah canım çok güzel çıkmış
Amin inşallahRabbim gönlünde ne varsa hayırlı bir şekilde kabul etsin inşallahbende yaşadım bende tecrubesizdim yaşayarak öğreniyoruz iste insan içine girmeyince bilemiyorki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?