Kasım-Aralık 2020 Transfer Olacaklar

Doktor hafif Bi polikistik gördü bende diğer doktorlar görmemişti. Her ay saati saatine adet olurdum. Rezervin çok fazla dedi doktorum hem avantaj olarak gördü bende çok umutluydum o yüzden. İlk 2 gün dikkat ettim sonraki günler çok dikkat etmedim açıkcası belki sebep budur belki başka bişeydir bilemedim

Sebebini bilmemiz mümkün değil ben geçenlerde de yazmıştım aslında olup olmamasından çok bu sefer elimden geleni yaptım mi onun telaşı içindeyim evet istiyorum ama bu sefer daha kafam yerinde ve daha çok tecrübeliyim umutluyum geçen sefer ne yaşadım nasıl yaşadım hiç bisey anlamamıştım umutlu olunca insana artılık oluyor tedirgin olsanda bi yanın da olumlu bakıyor bakalim hangi tarafım kazanacak diyorum

Ay pardon anlayamadım. Ya ben çok sıkışıktım transfer sırasında arada kendimi gerdim sanırım doktor kendini rahat bırak dedi heyecanlıydı da çok. Ama transferden çıktığımda mutluydum. Ama transfer günlerinde ara ara sinir küpü olduğumda oldu maalesef

Çok doğru demişsin elimden geleni yaptım mı diyorsun. Ben bazen çok takıntılı oldum günlük hayattaki şeylere gittim kafa yordum arada iş yaptım deli gibi off. Hep sorular kafamda ama düşük gibi olacak belli yarın Bi daha kan vercekmişim yarın netleşir herhalde

O sıkışıklık yüzünden benim geçen sefer transferim çok kötü geçti bu sefer çok rahattım çünkü sondayla aldılar fazlasını kendileri ultrasonla görebilecek şekilde ayarladılar hem onlar rahat gördü hem ben rahattım o beni mutlu etti hiç sıkışık değil gibiydim sinirlilik oluyor zaten ilaçlardan ama kendini kontrol edebilmen de önemli sinirlendigimde elimle göbeğin altını tutuyordum sanki düşmesin diye kimyasal yaşamım diye bu sefer gerçekten elimden geleni yaptığımı düşünüyorum ne kadar olumsuz olursa olsun asla denemekten vazgeçme

Hakkında hayırlısı olsun canım ama hiç üzülme iyiki şansın var bak olmayanlar ne yapsın Rabbim onlarada nasıp etsin ama gerçekten yine şükretmemiz gerekiyor diye düşünüyorum benimde 4 tane dondurulmuş embriyom vardı iki tanesini verdiler diğerleri çöp oldu ben yine deneyebildim düşünüyorum insanlar ikinci bir şansı elde etmek için ne kadar çok çabalıyor degilmi inşallah daha güzel günler görürüz

Canım nasıl bir tedavi uygulamış ki, yanlis tedavi dedi doktor

Öyle de ne zamandir estrofem iciyorum. En cok ona canım sıkıldı hastalaninca ilac icmem, bide hormon ilaci aliyorum. Bide iptal olursa ictigim o kadar ilac boşa gidicek
Evet haklısın o kadar hormon ilacı alıp iptal olursa üzülürsün, ama Allah korusun hasta olup da negatif sonuç alırsan aklında hep keşke erteletseydim, hastayim diye tutmadı şüphesi kalicak bu arada bugün nasılsın

Hangimizin ruh hali iyi ki canım kullandığımız ilaçlardan oluyor. Ama yaptır gitsin kan tahlilin, negatifse gel beraber ağlarız pozitifse de gel beraber seviniriz

Kizlar merhaba.. Benim test gunume son 3 gun kaldi insallah cuma gunu test yapicam. Kan sulandiricim bitti ama bugun doktora yazdim pozitif görursen devam et dedi ama 3 gun de sorun olmazmi ki
Canım sağlık ocağı yazıyor kan sulandirici. Git yazdir bence

İşte beni o sıkışıklık zorladı biraz. Bi de ben transfer sırasında çok beklemiştim o ara da hep su içtim aşırı sıkıştırdım kendimi rahat edemedim o yüzden. Yazık kıyamam nasıl da düşünmüşsün sen tecrübeliymişsin ben tecrübesizim o yüzden hiç dikkat edemedim ne biliyim nasip kısmet yok asla vazgeçmem sıradaki transfere hazırlarım kendimi bu neticeye bağlansında

Amin inaşşalh çok şükür bir kez daha deneme şansım var Allah herkesin yardımcısı olsun gerçekten. Bu da olmazsa yine denerim mecburen. Şuan üzülüyorum ama dondurulmuşum var en azından olmayan insanlar yeniden deniyor benimki şımarıklık olur diyorum insan utanıyor. Ama başta sevindim sonra böyle olunca işte diyorsun. Ne diyim en azından hamile kalabiliyormuşum buna şükür

Canım benimde ilk deneme pozitifi sonra kalp atışı olmadı 8.haftaya kadar olduk olduk dirildik, dediğin gibi eğer kötüyse embriyo gebelik ilerlemeden vedalasio yeni tedaviye başlamak en iyisi bu sefer 2. Tedavinde kavuş bebeğine inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…