- Konu Sahibi pembiss123
-
- #10.681
Canım ayıp etmiş gerçekten. Bir kere kalp atışını duyana kadar tup bebek doktorun sana bakmalı. Devletteki tup bebek merkezi bile kalp atışına kadar takip ediyor ve ilaç kullanımını yazıyor.Kızlar selam ben doktoruma sinir oldum bu sabah. Normalde kendisini çok severim. Ama tüp bebek süreci bitip ödemeler yapılınca bizi başından savar gibi oldu. Testten sonra 10 gün sonra ultrason yapalım dedi. Bugün de teyitleşelim diye mesaj attık. Pazara denk geliyor ctesi mi ptesi mi gelelim diye. Hastanenin sitesini vermiş burdan randevu alın gelin diye. Ya da daha uygun biyere gidip muayene olup bana söyleyin diye. Ama yazım tarzı o kadar sinirimizi bozdu ki.Daha bebek kaç haftalık ne durumda ilaçlar ne kadar kullanılacak bunları görüşmemiz gerekmez miydi. Hemen ücretliye yönlendirmiş ya da başka biyere. Biz de yeni bi doktor arayışına girdik ama moralimizi bozdu. Ücreti neyse yine öder giderdik problem o değildi ama yaklaşımı ters geldi. Ve benim bildiğim önce bi duruma bakılır ondan sonra başka bi yere yönlendirilir
Tedavim bitti canım sağol. İnşallah sen de en kısa zamanda mutlu haberler alırsın bizim kanda pozitif çıktı. İlk ultrasonumuz olacaktı adamın yaptığı moralimizi bozdu neyse parasıyla değil mi doktor heryerdeAllah gönlüne göre versin canım haklisin ben sen kafana takma diye diyorum ama tedavine devam et ne kadar oldu şimdi onun mutluluğunu düşün şimdi nasıl bir yol izleyeceksiniz ben hic ilerleyemedim benim tecrübem bu kadar şimdi siz daha ileridesiniz neler yaptınız neler oldu
Biz de ona sinir olduk ya zaten. Herşeyin hayırlısı ne yapalım Allah büyük canım buluruz başka bi doktorCanım ayıp etmiş gerçekten. Bir kere kalp atışını duyana kadar tup bebek doktorun sana bakmalı. Devletteki tup bebek merkezi bile kalp atışına kadar takip ediyor ve ilaç kullanımını yazıyor.
Bende kanda pozitifi gördüm ama ben 10. Gün baktirdin dayanamadımTedavim bitti canım sağol. İnşallah sen de en kısa zamanda mutlu haberler alırsın bizim kanda pozitif çıktı. İlk ultrasonumuz olacaktı adamın yaptığı moralimizi bozdu neyse parasıyla değil mi doktor heryerde
Ben de oldum bugün canım hayırlısıyla inşallah tutunur minnoşlarımız. Ben fitil, kan sulandırıcı iğne, estrofem ve duphaston kullanıyorum canımSelam kızlar ben bugün transfer oldum sizler transfer sonrası hangi ilacları kullanıyorsunuz
Bende lekelenme iyi bir umut olur diyordum olmadı hic hatta transferin 3.gunu senin gibi hicbirsey hissetmiyordum 5.gunu silik cizgiyi gordum bakalim nasıl devam edecekBenim 3.günüm ne lekelenme var ne başka bir şey. Tutmadı gibi hissediyorum burda da negatifleri görünce çok üzülüyorum. Keşke tüp bebek kesin çözüm olsa
Ay hadi bakalım güzel haberler inşallahBende kanda pozitifi gördüm ama ben 10. Gün baktirdin dayanamadımilk denemem kimyasal olduğu için şimdi bugün verdiğim kan değerini aşırı önemsiyorum yarın sonuç çıkacak değerin katlanabilmesi çok önemli benim için
Çok erken abla inşallah bebsiin sana tutunurBende lekelenme iyi bir umut olur diyordum olmadı hic hatta transferin 3.gunu senin gibi hicbirsey hissetmiyordum 5.gunu silik cizgiyi gordum bakalim nasıl devam edecek
Vallaha mı kaçıncı gün embriyosu sizinki? Tek mi cift mi?Bende lekelenme iyi bir umut olur diyordum olmadı hic hatta transferin 3.gunu senin gibi hicbirsey hissetmiyordum 5.gunu silik cizgiyi gordum bakalim nasıl devam edecek
AA tamam canım doğru sen kürtaj olmuştun zor dönem tabi kolay olur mu hiç. Olsun ne yapalım dediğin gibi hamile kalabiliyormuşuz demekki. Çok şükür genetikte temiz çıkmışSorma çok zor ve acı bir dönemdi. Ben kürtaj oldum mecburen, bebek genetiğe gitti eşimle bende genetik inceleme yaptırdık. Hersey temiz çıktı ama diğer transferlerimde pozitifi yakalayamadım. Ancak doktor hamile kalabiliyorsun bu çok güzel bir gelişme dedişimdi dinlenme dönemindeyim, bir kaç ay sonra yumurta toplaticam en azından hamile kalabiliyoruz bu bile çok güzel bir durum gene hemen olur inşallah
Aminn Allah razı olsun kuzumHadi hayırlısı olsun inşallah❤❤
Blast embriyo iki adet teansfer edildiVallaha mı kaçıncı gün embriyosu sizinki? Tek mi cift mi?
İnsallh ablam tutunmada cok endisem yoktuda rahim grbrlige yabanci degil hatta cabuk tutar ama devamı sıkıntı bende devsmlilkk bakalım hayırlısı insalkahÇok erken abla inşallah bebsiin sana tutunur
Insallah kucağına almayı nasip etsin Rabbimİnsallh ablam tutunmada cok endisem yoktuda rahim grbrlige yabanci degil hatta cabuk tutar ama devamı sıkıntı bende devsmlilkk bakalım hayırlısı insalkah
Elindeki yetecek mi kaç paket var. Tuttuktan sonrada devam ettiriyorlar çünkü.KIZLAR BENIDE GÖRÜN LUTFENN SİZCE ESTROFEMİ KULLANAYIMMI FRANSADA VERMIYOLAR BİŞE SADECE PROGESTERON VERİLİYOR AMA TR DE YAPTIGIMDA BAHÇECİ VERMISTI ESTRTOFEM SUAN VAR ELİMDE TRANSFER DUN OLDUM KULLANAYIMMI SİZCE YARDIM EDIN LÜTFEN
Bendede adet agrısı gbi oluyo o kadar başka hiç bişey yok lekelenme goguslerde hassasıyet hiç bişey yok, gerginlik oldu hatta tutmadı mı acaba dıyorum moralım bozuldu.. kramp falan olsa daha içim rahat edıcekBenim 3.günüm ne lekelenme var ne başka bir şey. Tutmadı gibi hissediyorum burda da negatifleri görünce çok üzülüyorum. Keşke tüp bebek kesin çözüm olsa
Bendede adet agrısı gbi bi agrı var ama genelde tutunurken kramp giriyomuş diye duymuştum hiç yok kramp gbi bi sancı hiç olmadıCanım sen lekelenmeye ne bakıyorsun herkeste olmuyor ki o hem daha çok erken senin. Lekelenme her zaman iyi olcak dye bişey yok bak benim değerim düşük çıkıyor ama doktor Lekelenme yok dimi olmaması iyi dedi bana bu kişiden kişiye değişir takılma buna hiç
Kolunu kessen bebeğin olur deseler keserim yani o durumdayim su anBendede adet agrısı gbi oluyo o kadar başka hiç bişey yok lekelenme goguslerde hassasıyet hiç bişey yok, gerginlik oldu hatta tutmadı mı acaba dıyorum moralım bozuldu.. kramp falan olsa daha içim rahat edıcek
Ben kullanıyorum canim transferden bir hafta önce başladım 3 güne 1 devam ediyorum hala. Iğne aşırı yağlı, dolayısıyla vurulurken yanma oluyor. Sonrasında bacak-bel ağrısı da yaptı bende. 3 günde bir yapınca o kadar kötü yapmıyor ama her gün olsa tekerlekli sandalyeye mahkum eder adamıKızlar pazartesi transferim var pazardı normalde ama pzrtesiye kaydı. Sorum şu ki transfer öncesi proluton iğne kullandnz mi bana yarın başla 3 gun de 1 kalçadan dediler. Yarından itibaren kullndgm ilaçlar (folbial corasbin esteofem )haricideltacortil progestan fitil prolutn iğne 3 gun de 1 augmentin hap bide oksaparda transfer sonrası
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?