Kasım-Aralık 2020 Transfer Olacaklar

Canım ayıp etmiş gerçekten. Bir kere kalp atışını duyana kadar tup bebek doktorun sana bakmalı. Devletteki tup bebek merkezi bile kalp atışına kadar takip ediyor ve ilaç kullanımını yazıyor.

Tedavim bitti canım sağol. İnşallah sen de en kısa zamanda mutlu haberler alırsın bizim kanda pozitif çıktı. İlk ultrasonumuz olacaktı adamın yaptığı moralimizi bozdu neyse parasıyla değil mi doktor heryerde

Canım ayıp etmiş gerçekten. Bir kere kalp atışını duyana kadar tup bebek doktorun sana bakmalı. Devletteki tup bebek merkezi bile kalp atışına kadar takip ediyor ve ilaç kullanımını yazıyor.
Biz de ona sinir olduk ya zaten. Herşeyin hayırlısı ne yapalım Allah büyük canım buluruz başka bi doktor

Bende kanda pozitifi gördüm ama ben 10. Gün baktirdin dayanamadım ilk denemem kimyasal olduğu için şimdi bugün verdiğim kan değerini aşırı önemsiyorum yarın sonuç çıkacak değerin katlanabilmesi çok önemli benim için

Benim 3.günüm ne lekelenme var ne başka bir şey. Tutmadı gibi hissediyorum burda da negatifleri görünce çok üzülüyorum. Keşke tüp bebek kesin çözüm olsa
Bende lekelenme iyi bir umut olur diyordum olmadı hic hatta transferin 3.gunu senin gibi hicbirsey hissetmiyordum 5.gunu silik cizgiyi gordum bakalim nasıl devam edecek

AA tamam canım doğru sen kürtaj olmuştun zor dönem tabi kolay olur mu hiç. Olsun ne yapalım dediğin gibi hamile kalabiliyormuşuz demekki. Çok şükür genetikte temiz çıkmış yeniden başlamışsın bak ne güzel rabbim güç kuvvet versin denemeye devam. Bende yarın kan vercem takrar heralde bi sonuca varılır ona göre devam ederim bende pes etmek yok

Elindeki yetecek mi kaç paket var. Tuttuktan sonrada devam ettiriyorlar çünkü.

Kızlar pazartesi transferim var pazardı normalde ama pzrtesiye kaydı. Sorum şu ki transfer öncesi proluton iğne kullandnz mi bana yarın başla 3 gun de 1 kalçadan dediler. Yarından itibaren kullndgm ilaçlar (folbial corasbin esteofem )haricideltacortil progestan fitil prolutn iğne 3 gun de 1 augmentin hap bide oksaparda transfer sonrası

Benim 3.günüm ne lekelenme var ne başka bir şey. Tutmadı gibi hissediyorum burda da negatifleri görünce çok üzülüyorum. Keşke tüp bebek kesin çözüm olsa
Bendede adet agrısı gbi oluyo o kadar başka hiç bişey yok lekelenme goguslerde hassasıyet hiç bişey yok, gerginlik oldu hatta tutmadı mı acaba dıyorum moralım bozuldu.. kramp falan olsa daha içim rahat edıcek

Bendede adet agrısı gbi bi agrı var ama genelde tutunurken kramp giriyomuş diye duymuştum hiç yok kramp gbi bi sancı hiç olmadı

Bendede adet agrısı gbi oluyo o kadar başka hiç bişey yok lekelenme goguslerde hassasıyet hiç bişey yok, gerginlik oldu hatta tutmadı mı acaba dıyorum moralım bozuldu.. kramp falan olsa daha içim rahat edıcek
Kolunu kessen bebeğin olur deseler keserim yani o durumdayim su an bu blast embriyo nasil oluyor bana embriyolog bir sey demedi bu konuda. Yoksa 5.gune gelenlerin hepsi blast mi oluyor?

Ben kullanıyorum canim transferden bir hafta önce başladım 3 güne 1 devam ediyorum hala. Iğne aşırı yağlı, dolayısıyla vurulurken yanma oluyor. Sonrasında bacak-bel ağrısı da yaptı bende. 3 günde bir yapınca o kadar kötü yapmıyor ama her gün olsa tekerlekli sandalyeye mahkum eder adamı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…