- 7 Ağustos 2019
- 377
- 616
- 103
- 33
- Konu Sahibi pembiss123
- #10.661
Yaaaa gerçekten miYa değerin güzeldi ben hiç kimyasal hissetmiyorum hakkında birde test çok kırmızı çıkmış buram buram ben varım diyor annesi![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yaaaa gerçekten miYa değerin güzeldi ben hiç kimyasal hissetmiyorum hakkında birde test çok kırmızı çıkmış buram buram ben varım diyor annesi![]()
Canim belirti icin cok erken seninki surekli yatmaktan olabilir doktorlar surekli yatmayi onermiyorlar canim arada yurumen hareket etmen lazim kan dolasimi icin bebek icin onemliBenim bugün 3.günum ilk günden beri sızlama şeklinde bel ağrısı var. Ama ilaçlardan mı, iğnelerden mi yoksa yatmaktan mi çözemedim
Çatlatma ignesi mi? Onun mantığı ne acaba cok kullanan var transfer sonrası.Evet bide iğne vurulalı iki gün oldu onunda etkisi var bence de bklemek en doğru karar olacak
Yine evin içinde geziyorum da ev 50 mertekareCanim belirti icin cok erken seninki surekli yatmaktan olabilir doktorlar surekli yatmayi onermiyorlar canim arada yurumen hareket etmen lazim kan dolasimi icin bebek icin onemli
İnan bana da bişey demedi doktor tam doz değil yarısının da yarısını kendi ayarladı herkes transferden hemen sonra yapmış ama bana 6. Gün yap dedi vardır bir bildikleri.Çatlatma ignesi mi? Onun mantığı ne acaba cok kullanan var transfer sonrası.
Bana hiç yapılmadıİnan bana da bişey demedi doktor tam doz değil yarısının da yarısını kendi ayarladı herkes transferden hemen sonra yapmış ama bana 6. Gün yap dedi vardır bir bildikleri.![]()
Her doktorun tedavi şekli farklı oluyor demekkiBana hiç yapılmadı![]()
Benim bildiğim de öyle önce bakılır sonra duruma göre normal kadın doğumcuya devam edin denilirKızlar selam ben doktoruma sinir oldum bu sabah. Normalde kendisini çok severim. Ama tüp bebek süreci bitip ödemeler yapılınca bizi başından savar gibi oldu. Testten sonra 10 gün sonra ultrason yapalım dedi. Bugün de teyitleşelim diye mesaj attık. Pazara denk geliyor ctesi mi ptesi mi gelelim diye. Hastanenin sitesini vermiş burdan randevu alın gelin diye. Ya da daha uygun biyere gidip muayene olup bana söyleyin diye. Ama yazım tarzı o kadar sinirimizi bozdu ki.Daha bebek kaç haftalık ne durumda ilaçlar ne kadar kullanılacak bunları görüşmemiz gerekmez miydi. Hemen ücretliye yönlendirmiş ya da başka biyere. Biz de yeni bi doktor arayışına girdik ama moralimizi bozdu. Ücreti neyse yine öder giderdik problem o değildi ama yaklaşımı ters geldi. Ve benim bildiğim önce bi duruma bakılır ondan sonra başka bi yere yönlendirilir
Ne demek canım yaa ne görünüyorsa ben onu dedim korkma için ferah olsun çok güzel olucak inşallahYaaaa gerçekten miinşallah valla çok mutlu ettin beni teşekkür ederim insallah öyledir biseye inanıyorum kimyasal oldum ama bu kötü bisey değil aksine artı bisey bu çocuğun sağlıklı bir gebelik yaşaması için rahim iyi çalışıyor demek eğer tutarsa sağlıklı bir gebelik olur inşallah ❤
Daha ben o kademeye gelmedim acaba ben ne yasayacamKızlar selam ben doktoruma sinir oldum bu sabah. Normalde kendisini çok severim. Ama tüp bebek süreci bitip ödemeler yapılınca bizi başından savar gibi oldu. Testten sonra 10 gün sonra ultrason yapalım dedi. Bugün de teyitleşelim diye mesaj attık. Pazara denk geliyor ctesi mi ptesi mi gelelim diye. Hastanenin sitesini vermiş burdan randevu alın gelin diye. Ya da daha uygun biyere gidip muayene olup bana söyleyin diye. Ama yazım tarzı o kadar sinirimizi bozdu ki.Daha bebek kaç haftalık ne durumda ilaçlar ne kadar kullanılacak bunları görüşmemiz gerekmez miydi. Hemen ücretliye yönlendirmiş ya da başka biyere. Biz de yeni bi doktor arayışına girdik ama moralimizi bozdu. Ücreti neyse yine öder giderdik problem o değildi ama yaklaşımı ters geldi. Ve benim bildiğim önce bi duruma bakılır ondan sonra başka bi yere yönlendirilir
Benim tedavim sacma sapan bi sekilde ilerledi zaten. Cazgırlık edip zırt pırt aramasam bu ay transfer bile olmayabilirdi. Rahin kalınlığı 16 mm olmuştu zaten tutmazsa benim ondan tutmaz.Her doktorun tedavi şekli farklı oluyor demekki![]()
Sorma çok zor ve acı bir dönemdi. Ben kürtaj oldum mecburen, bebek genetiğe gitti eşimle bende genetik inceleme yaptırdık. Hersey temiz çıktı ama diğer transferlerimde pozitifi yakalayamadım. Ancak doktor hamile kalabiliyorsun bu çok güzel bir gelişme dediSağolun Rabbim herkesi kavuştursun İnsan doğru düzgün sevinemiyor işte kursağında kalıyosizin adınızada üzüldüm 8 hafta bekkemişssiniz ne telaştır kim bilir ben 5-6 gündür böyleysem. Ama inşallh öyle olur sağlıksızsa beklemeden diğer transfere geçmek isterim. İnşallah kavuşturum onunla
siz düşük yaptıktan sonra naptınız bçpeki şuan durumunuz ne pozitifsinizdir inşallah artık kimler pozitif kimler negatif ti karıştırıyorum
![]()
Insallah canım inşallah beraber olur ❤Ne demek canım yaa ne görünüyorsa ben onu dedim korkma için ferah olsun çok güzel olucak inşallah![]()
Ama başka bişeye moralinin boxuk olması hiçbirimizi ilgilendirmez ki. Parasını alıyorlar hizmetlerinin. Bizim daha ilk sevincimiz heyecanımız ben de giderken hediye götürelim filan diyodum eşime mesleki açıdan etik bile değilDaha ben o kademeye gelmedim acaba ben ne yasayacambaşarı elde etmek için çabalıyor niye sonra böyle yapiyorlarki belki başka biseye mi morali bozuktu acaba
Hadi hayırlısı olsun inşallahEki Görüntüle 2727342 tansferimi oldum 5AA blast embriyo 4 Kasım test tarihim Allahım inşallah hepimize nasip etsin![]()
Hakkında hayırlı olan olsun inşallah elbet kader bizede gülecekBenim tedavim sacma sapan bi sekilde ilerledi zaten. Cazgırlık edip zırt pırt aramasam bu ay transfer bile olmayabilirdi. Rahin kalınlığı 16 mm olmuştu zaten tutmazsa benim ondan tutmaz.
Allah gönlüne göre versin canım haklisin ben sen kafana takma diye diyorum ama tedavine devam et ne kadar oldu şimdi onun mutluluğunu düşün şimdi nasıl bir yol izleyeceksiniz ben hic ilerleyemedim benim tecrübem bu kadar şimdi siz daha ileridesiniz neler yaptınız neler olduAma başka bişeye moralinin boxuk olması hiçbirimizi ilgilendirmez ki. Parasını alıyorlar hizmetlerinin. Bizim daha ilk sevincimiz heyecanımız ben de giderken hediye götürelim filan diyodum eşime mesleki açıdan etik bile değil