- 2 Şubat 2020
- 12.655
- 28.888
- 528
- Konu Sahibi pembiss123
-
- #10.581
Gerçekten öyle. Zaman da geçmiyor. Kazayla hamile kalanlara öyle imreniyorum ki...Allah razı olsunçok şükür 2 tane 5. Gün embriyom var dondurulmuş çift dondurulmuşlar. Yarın da test istediler yarında kan vericem. Şu belirsizlik mahvetti beni ne buna odaklanabiliyorum ne de diğer transfere
Rabbim nasip etsin inşallahHadi yaa sizinki yine iyi çıkmış 4 tane elinizde kalmış. Bende 12 yumurta toplandı 10 tanesi ilk gününde senin deyiminle cortladı. 2 kaldı biri bugün transfer yapilcak digeri bugün yada yarın
Evt zeki beyde yim zeki beyde dedi kim hangi doktor para için sizin umutlarınız ile oynuyorsa hakkınızı bırakmasin para için yapılmaz dediValla neye ve kime inanacağımızı şaşırdık Allah iyi vicdanlı insanlarla karşılaştırsın şimdi bahçecidemisiniz hangi doktor
Rabbim hakkında hayırlısını versin canım seninki taze mıydı dondurulmuş muyduAllah razı olsunçok şükür 2 tane 5. Gün embriyom var dondurulmuş çift dondurulmuşlar. Yarın da test istediler yarında kan vericem. Şu belirsizlik mahvetti beni ne buna odaklanabiliyorum ne de diğer transfere
Ahh canım nasıl doğru söyledin.. Hepimiz Aynıyız ama sırf böyle olduğumuz için bile bizden çok iyi birer anne olacak. Biz çocuklarımızı çok seveceğiz ki bizim çocuklarımız çok şanslı olacakRabbim nasip etsin inşallahama anladım ki bebeleri kucağımıza almadan stres bitmeyecek. Opu olsa daha rahat olurum diyordum, sonra transfer stresi başladı. Transferden sonra rahatlarim diyordum şimdi negatif alsam nasıl başa çıkarım stresi, negatif çıksa ayrı dert pozitif çıksa ikiye katlayacak mı stresi. Her şey yolunda olsa kalp atışı duyacak mıyım, ikili testte ne çıkacak, hareketleri azaldı, kalbi mi durdu... Tüp bebek annelerinin kaderi olsa gerek
Sorma valla nasıl beceriyorlar bu kazayı anlamadım gitti off sinirim tepemdeGerçekten öyle. Zaman da geçmiyor. Kazayla hamile kalanlara öyle imreniyorum ki...
4ü aa, 2si ab dedi embriyolog. günler yaklaştıkça uykularım düzensiz olmaya başladı. Duygularım allak bullak. 1 aydır ilaç da kullanmıyorum, normalde de mantık insanıyımdır ama bu işler çok stresliymiş. Umarım geri dönüp baktığımızda güzel bir macera olarak hatırlarız5. günde 6 embriyo harika bir sayı. Kaliteleri de iyidir embriyoların. Inşallah olacak
Hele olsun da inşallah. Allah'ım bize de nasip etsinAhh canım nasıl doğru söyledin.. Hepimiz Aynıyız ama sırf böyle olduğumuz için bile bizden çok iyi birer anne olacak. Biz çocuklarımızı çok seveceğiz ki bizim çocuklarımız çok şanslı olacak
Dondurulmuştu benim. Ohss riskim vardı diye taze transfer yapmamıştı doktor. Bir an önce netliğe kavuşsun artık oldu olmadıyı unuttum buysa bu yoksa diğer dondurulmuşlar diyorum artık ne yapayımRabbim hakkında hayırlısını versin canım seninki taze mıydı dondurulmuş muydu
Tek temennimiz o inan ki. Nasip olursa evlat kokusunu içimize çektiğimiz an hepsi unutulacak4ü aa, 2si ab dedi embriyolog. günler yaklaştıkça uykularım düzensiz olmaya başladı. Duygularım allak bullak. 1 aydır ilaç da kullanmıyorum, normalde de mantık insanıyımdır ama bu işler çok stresliymiş. Umarım geri dönüp baktığımızda güzel bir macera olarak hatırlarız
Aa tatlım aşk olsun listede ben yokumcanım listemiz var ama tarihin tam belli olsun öyle ekleyeceğiz
O estrofemin beni bir kurt adama dönüştürmedigi kaldı. Prospektüsünde yazan bütün yan etkileri yaşadım. Ama zaman geçtikçe vücut alışıyor mu ne şu an hiçbir sıkıntım yok.kızlar bu estrofemi ikinci kez kullanıyorum daha ama bir şişkinlik hissetmeye başladım bugün sanki hafiftende mide bulantısı ama bu ilaçla mı alakalı bilemedim sizde böyle bir etki yaptı mı
Ilaclarin yan etkilerine bak canım herşey var o yüzden kendini hiç belirtilere odaklama sadece dikkat et dinlenmeye çalış uzan hareketli olma sakin davranmaya çalışkızlar bu estrofemi ikinci kez kullanıyorum daha ama bir şişkinlik hissetmeye başladım bugün sanki hafiftende mide bulantısı ama bu ilaçla mı alakalı bilemedim sizde böyle bir etki yaptı mı
Peki transferin nasıl geçtiDondurulmuştu benim. Ohss riskim vardı diye taze transfer yapmamıştı doktor. Bir an önce netliğe kavuşsun artık oldu olmadıyı unuttum buysa bu yoksa diğer dondurulmuşlar diyorum artık ne yapayım
ilk kullandığımda mide bulantısı yaptı 2-3 içtikten sonra geçti .canımkızlar bu estrofemi ikinci kez kullanıyorum daha ama bir şişkinlik hissetmeye başladım bugün sanki hafiftende mide bulantısı ama bu ilaçla mı alakalı bilemedim sizde böyle bir etki yaptı mı
Bak senin rahmin de benimki gibi sağlam yani iyi çalışıyor eğer genetik bir sorun yoksa anladığım kadarıyla ama ohss sorunun varsa biraz daha dinlendir rahmini bi ay daha fazla dinlensin inşallah buna gerek kalmaz bebisin tutunur ama bence bunu düşün bu arada bende senin gibi ilk denememde zaten tutar bisey olmaz dedim işlerimi yaptım ettim yani tutacağı varsa tutar ama biz de önlemimizi almamız gerekiyor sonuçta yapay yolla oluyor normal bir süreç değil bizlerim yaşadığı bu sancılı dönemler normal hamile kalanlar bile zamanın gdolu ürünlerine yenik düşüyor biz daha çok dikkat etmeliyizDondurulmuştu benim. Ohss riskim vardı diye taze transfer yapmamıştı doktor. Bir an önce netliğe kavuşsun artık oldu olmadıyı unuttum buysa bu yoksa diğer dondurulmuşlar diyorum artık ne yapayım
Doktor güzel Bi transfer yaptık dedi. Zaten 3 embriyom dondurulmuştu biri tek diğer ikisi çift dondurulmuş üçüde kaliteli dedi bana ama tek olan bir tık daha iyi onu transfer edicem demişti. Bu arada Dünden beri sol kasığım batıyor hepPeki transferin nasıl geçti
Sen dinlen sürekli ama ben doktorun nasıl gördüğünü sormadım kuzum ben senin için transfer nasıl geçti diye sordum rahat miydin sıkıntı yasadinmi mutlu muydun transferden çıktığında nasıldınDoktor güzel Bi transfer yaptık dedi. Zaten 3 embriyom dondurulmuştu biri tek diğer ikisi çift dondurulmuş üçüde kaliteli dedi bana ama tek olan bir tık daha iyi onu transfer edicem demişti. Bu arada Dünden beri sol kasığım batıyor hep
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?