- 22 Mayıs 2020
- 720
- 879
- 53
- 32
- Konu Sahibi pembiss123
-
- #10.561
Benimde bi embriyom şuan 5. Günde doktor 6. Gune bırakıp dondurabilirmis embriyolog öyle söyledi. Acaba blast yapip dondurmak daha mı sağlıklı?5. günde 6 embriyo harika bir sayı. Kaliteleri de iyidir embriyoların. Inşallah olacak
merhaba canım benim kasım ayında olacaktı ama regl olamadım ilaçla falan ancak oldum bugün 6.günüm işte dün ilaça başladım estrofem diyr bir ilaca. 1 aralıkta da kontrol var bakalımm ne zaman olacak bilmiyorum :)Merhaba Kasım da transferiniz olacaktı ne oldu acaba durumunuz?
ay var gibi sankii kuzummm ama bir kaç gün daha bekle derimGünaydın kızlar, bugün transferimin 8.günü dayanamayıp erken gebelik testi yaptırdım heyecandan ellerim titriyor şuan. Ne diyorsunuz?
Valla neye ve kime inanacağımızı şaşırdık Allah iyi vicdanlı insanlarla karşılaştırsın şimdi bahçecidemisiniz hangi doktorAslında tüpümde sıkıntı yoktu üç ay içinde vücut dinlemeden asilma tup bebek üst üste yaptı gerekçe tüpünde sıkıntı var orta kalite iki yumurta transfer edildi herşey para için tutmayınca ameliyat tabi para için ama aslında tüpüm de sıkıntı yok iki doktor baktı 3ay içinde neden acele davrandınız o yüzden 6 ay bekleyecem bu ilaçlar yapılan her işlem rahim için yorucu birde bakalim yumurta takibi yapalım neden olmuyor araştıralım ona göre yol çizelim hemen yapalım olmaz başarı olmaz dedi kist yok polistik over değilim düzenli adet oluyorum ağrı sızı yok tuplerde sıkıntı yok eşimde sıkıntı yok dedi birde yumurta kalitene bakalim tahlil istedi önceki tahlilerin iyi dedi gen testi istedi rahime çizik atacak 6 ay içinde olmasa tup bebek transferden önce bu memorial daki acele acele yangından mal kaçırır gibi
canım listemiz var ama tarihin tam belli olsun öyle ekleyeceğizMerhaba arkadaşlar benim de yok kist yok tsh yüksek diye diye bugüne kadar geldik sonunda transfer asamasi ilaçlarına başladık 4 Aralık'ta kontrol ardından o hafta transfer var kısmetse sonunda.ilk denemem dua edin ne olur benim de dualarım sizlerle buradaki bekleyen herkesin yüzü gülsün inşallahliste vs varsa beni de ekler misiniz?
Ee aynıyız ozaman tamamen benim de 6.gunum bugün ben de aynı ilaca başladım ama 4 Aralık a kontrol verdi bana transferlerimiz aynı zamanda olacak sanırım :)merhaba canım benim kasım ayında olacaktı ama regl olamadım ilaçla falan ancak oldum bugün 6.günüm işte dün ilaça başladım estrofem diyr bir ilaca. 1 aralıkta da kontrol var bakalımm ne zaman olacak bilmiyorum :)
Yok canım kullanma oranın tedavi yöntemi başkadır farklı ilaçlar vermişlerdir kullanma kafana göre yada türkiyede bi doktora ulaş kullandığın ilaçları söle ona sor biz ne desen yalan olurKIZLAR BENIDE GÖRÜN LUTFENN SİZCE ESTROFEMİ KULLANAYIMMI FRANSADA VERMIYOLAR BİŞE SADECE PROGESTERON VERİLİYOR AMA TR DE YAPTIGIMDA BAHÇECİ VERMISTI ESTRTOFEM SUAN VAR ELİMDE TRANSFER DUN OLDUM KULLANAYIMMI SİZCE YARDIM EDIN LÜTFEN
Tamamdır ayın 4 ünde belli olunca yazacağım ozamancanım listemiz var ama tarihin tam belli olsun öyle ekleyeceğiz
ah benim yol arkadaşııımmm ♥ inşallah hayırlı güzel haberler de verebiliriz birbirimizeEe aynıyız ozaman tamamen benim de 6.gunum bugün ben de aynı ilaca başladım ama 4 Aralık a kontrol verdi bana transferlerimiz aynı zamanda olacak sanırım :)
Bekledikçe ikinci çizgi daha da belirginleşti sankiay var gibi sankii kuzummm ama bir kaç gün daha bekle derim
Sana da çok üzüldüm dünden beriCanım sen lekelenmeye ne bakıyorsun herkeste olmuyor ki o hem daha çok erken senin. Lekelenme her zaman iyi olcak dye bişey yok bak benim değerim düşük çıkıyor ama doktor Lekelenme yok dimi olmaması iyi dedi bana bu kişiden kişiye değişir takılma buna hiç
İnşallah canim aminah benim yol arkadaşııımmm ♥ inşallah hayırlı güzel haberler de verebiliriz birbirimize.
Canım var gözüküyor normal gebelik testi yaptın mı onda çıktı mıGünaydın kızlar, bugün transferimin 8.günü dayanamayıp erken gebelik testi yaptırdım heyecandan ellerim titriyor şuan. Ne diyorsunuz?
Bilmiyorum ki benim 7 tane döllenmişti. Ikisi dördüncü gün cortladı. 5.gün 4 tane donduruldu, 1 tane 6.güne izleyecez dediler. O da gitti.Benimde bi embriyom şuan 5. Günde doktor 6. Gune bırakıp dondurabilirmis embriyolog öyle söyledi. Acaba blast yapip dondurmak daha mı sağlıklı?
Yok hayır onu yapmadım elimde erken gebelik testi vardı bi cesaretle onu yaptım. Normal gebelik testi için erken olabilir. Perşembe direkt kana baktırayım diyorum artık.Canım var gözüküyor normal gebelik testi yaptın mı onda çıktı mı
Yok bunlar doldurulmuştu zaten 2 tane 5. Gün. Başka yoktu. En baştan başlıcaz.. takdir-i ilahi. Vardır Rabbimin bir bildiği...Canın sağolsun elden bişey gelmiyor baştan netliğe kavuşmak daha iyi inan şimdi ikinciye hazırlanırsındondurulmuşun var mıydı
Allah razı olsunSana da çok üzüldüm dünden beridondurulmuşun var mı?
Öyle ya vardır Allah'ın bildiğiYok bunlar doldurulmuştu zaten 2 tane 5. Gün. Başka yoktu. En baştan başlıcaz.. takdir-i ilahi. Vardır Rabbimin bir bildiği...
Canim kullan elinde yeterjnce varsaKIZLAR BENIDE GÖRÜN LUTFENN SİZCE ESTROFEMİ KULLANAYIMMI FRANSADA VERMIYOLAR BİŞE SADECE PROGESTERON VERİLİYOR AMA TR DE YAPTIGIMDA BAHÇECİ VERMISTI ESTRTOFEM SUAN VAR ELİMDE TRANSFER DUN OLDUM KULLANAYIMMI SİZCE YARDIM EDIN LÜTFEN
Hadi yaa sizinki yine iyi çıkmış 4 tane elinizde kalmış. Bende 12 yumurta toplandı 10 tanesi ilk gününde senin deyiminle cortladı. 2 kaldı biri bugün transfer yapilcak digeri bugün yada yarınBilmiyorum ki benim 7 tane döllenmişti. Ikisi dördüncü gün cortladı. 5.gün 4 tane donduruldu, 1 tane 6.güne izleyecez dediler. O da gitti.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?