Kasım-Aralık 2020 Transfer Olacaklar

Valla neye ve kime inanacağımızı şaşırdık Allah iyi vicdanlı insanlarla karşılaştırsın şimdi bahçecidemisiniz hangi doktor

canım listemiz var ama tarihin tam belli olsun öyle ekleyeceğiz

Ee aynıyız ozaman tamamen benim de 6.gunum bugün ben de aynı ilaca başladım ama 4 Aralık a kontrol verdi bana transferlerimiz aynı zamanda olacak sanırım :)

Yok canım kullanma oranın tedavi yöntemi başkadır farklı ilaçlar vermişlerdir kullanma kafana göre yada türkiyede bi doktora ulaş kullandığın ilaçları söle ona sor biz ne desen yalan olur

Sana da çok üzüldüm dünden beri dondurulmuşun var mı?

Benimde bi embriyom şuan 5. Günde doktor 6. Gune bırakıp dondurabilirmis embriyolog öyle söyledi. Acaba blast yapip dondurmak daha mı sağlıklı?
Bilmiyorum ki benim 7 tane döllenmişti. Ikisi dördüncü gün cortladı. 5.gün 4 tane donduruldu, 1 tane 6.güne izleyecez dediler. O da gitti.

Canim kullan elinde yeterjnce varsa

Bilmiyorum ki benim 7 tane döllenmişti. Ikisi dördüncü gün cortladı. 5.gün 4 tane donduruldu, 1 tane 6.güne izleyecez dediler. O da gitti.
Hadi yaa sizinki yine iyi çıkmış 4 tane elinizde kalmış. Bende 12 yumurta toplandı 10 tanesi ilk gününde senin deyiminle cortladı. 2 kaldı biri bugün transfer yapilcak digeri bugün yada yarın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…