- Konu Sahibi pembiss123
- #10.441
Aret kamara gidyorum, istanbul tüp bebekBu yontemi uygulyan az doktor var. Doktorun kımdi canım?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aret kamara gidyorum, istanbul tüp bebekBu yontemi uygulyan az doktor var. Doktorun kımdi canım?
Gider canim benim esimin de sayi 20 milyonlarda ileri hizli 8 falan ve yerinde ve normal harketli yuzde 50 lerdeydi morfoloji bi ara 1 sonra 2 cikti yani aciklamada sayi sekil ve harket bakimindan az yaziyordu ama doktor normal bile olabilir demisti olmadi inallah bu sebep olur Rabbim verirAmin canım inş öyle olur . Biz her gün 300 km yol gidiyoruz kontrol işlemler için
Her yol dönüşü salak salak ağlıyorum. Bi yandan taze transfer olursa bir an önce belli olacak diyorum . Bi diyorum hep 5 inci gün embriyosu düşündüm.
Eş kaynaklı olunca 5 inci gu e git,eyebilir dedi doktor ona ayar oldum
Benim eşimin sperm sayısı az morfoloji 2 . Ama ztn sperm scerken iyilerini seciyorlar.
İleri hız da vardı 10-15 yanı neden 5 e gitmesin
İnşallah canım allah tez zamanda sağlıklı evlatlar nasip etsin her birimize4 yıllık evliym canm 22 yasındayım Rabbim hep hayırlı zamanda hayırlı sağlıklo evlatlar versin die dua ediyorum İnşAllah ilk denememiz o yüzden hem korkuyorum ya olmazsa die bir yandan da içim kıpır kıpır gittiğim klinikde hastanede cok güzel Allaha şükür İnşAllah Rabbim çabalarımıza karşılık verir dualarımızı kabul ederde evlatta bizede nasip eder isteyen herkese versin Allahım İnşAllah![]()
Anladım canım. İnsallah ilaçsız şekilde toplarlar benim deBendim öncekilerde ilaç kullanmıstım ama yumurta sayısı hiç değişmedi, bu sefer kullnmadım yine aynı sayı olduAmh füşük olanlarda bu yöntemi uyguluyorlamıs diye duydum
Evet evet riske atılacak kadar embriyo olmayacak belli kiYani bnce rahım yapay bi ortamdan daha iyi. Bundan 7 8 sene once sadece 3. Gun embrıyosu koyuyorlrmiş tutmasa onlarda tutmazdı hiç kalbıne kurt dusmesın.. riske atma embrıyolrını
30 Ekim’de Opu oldu canım. Polikistik olunca çok yumurta çıktı ama çoğu işe yaramaz tabi. 5. Güne 6 tane embriyo donduruldu. Benim ilk deneyimim. Çok meraktayım neler bekliyor biziTransfere kadar en az stresle gelmeye bak sadece gerisi kolay inşallah
Opu ne zaman oldu? Kac embriyon var?
Amin canım İnşAllahİnşallah canım allah tez zamanda sağlıklı evlatlar nasip etsin her birimize
Evet hayırlısıyla ama embriyo da gözükünce tam emin olunur o zaman da tek yumurta ikizi mi diye5.haftada kese muayenesindemi belli oluyor
Kesinlikle öyle. İnsanın içinden “hemen olsun” diyen bir istek geliyor ama “acelesi yok sağlıkla gelsin” diye karşı çıkıyor mantık da2.transferim dondurulmustu ve pozitif oldu (sonra dusuk oldu). Kismetse 4.transferim olacak, keske gecen ay 3.tazeler yerine dondurulmus yaptirsaydim... hem bedenen hemde psikolojik dinlenmis oluyoruz, daha rahat oluyor bence![]()
Benmde 15 ekimde oldu yumurta toplamam bnde de polistik cıktı 1 ay dinlendirme yaptık 19 yumurta toplandı 9 tane dondurulmuş var suan Allaha şükür haftaya salı transferimiz var İnşAllah heycanlıyız bi yandan da korkuyorum Allahtan hayırlısı30 Ekim’de Opu oldu canım. Polikistik olunca çok yumurta çıktı ama çoğu işe yaramaz tabi. 5. Güne 6 tane embriyo donduruldu. Benim ilk deneyimim. Çok meraktayım neler bekliyor bizi![]()
İlk tüp denemem negatif kardeşim.
Benden 25 folikül toplanınca sonrası biraz ağır geçti. O nedenle 2 adet döngüsü bekliyorum. Beklemek zor geliyor ama sağlıkla sonuca ulaşalım daBenmde 15 ekimde oldu yumurta toplamam bnde de polistik cıktı 1 ay dinlendirme yaptık 19 yumurta toplandı 9 tane dondurulmuş var suan Allaha şükür haftaya salı transferimiz var İnşAllah heycanlıyız bi yandan da korkuyorum Allahtan hayırlısı![]()
Kolonyada ayi isi görür canim bir kaç tane peçeteye islat iyice kolonya ile onu koy orda kuruyana kadar Birde clexane oxapar vs yaptıktan sonra sadece bastırın OvmayınPeki göbekteki morluklara ne öneriyorsunuzoksaparı ilk vurmaya başladığımda biraz morardı şimdi yeşile döndü ve sertleşti oralar. 2 gündür oksaparı bacaktan yapıyorum. Progestan ampulden prolutexe geçtim göbekten 2 kere ona yer kalsın diye. Eczaneden alkol almak istedim satmadılar. Alkollü mendil vermişti hastane. Onlar da bitmek üzere medikalde filan satılıyo mudur?
Kayinvalidem gönderiyim dedi ama tavukla zaten aram yok midem de iyi degil istemedimAy Allah korusun canim ya dikkat et grip olabilirsin normal gecen yil ayni yakalanmistim titreme usume halsizlik ates vs .. tavuk sulu bol limonlu corba yapan olsa vitamin olur..inslalah sıkıntı cikmaz hayirlisi olsun yinede bizim sağlığımız hersyden onemli![]()
Sağol canimAaa çok geçmiş olsun!
Yarın nasil kalkicam bakalim. Şuan epey açıldım. Sağol kankacımCanım geçmiş olsun Allahın izni ile bir şeyin yoktur ama devam ederse test yaptriman iyi olur tabi için rahat eder
Hiç bilmiyorum bunu bende merak ediyorum. Bana yapılmadı transfer sonrası meselaKızlar bişey Sorucam ya. Transfer sonrası çatlatma iğnesi neden vuruluyor bilgisi olan var mı? Benim transferim yarın Allah’ın izniyle ertesi gün de iğnem var.. herkeste olmuyor ya bu acaba neyle alakalı tam olarak
Acilman lazım aynı zamanda transfer olucazYarın nasil kalkicam bakalim. Şuan epey açıldım. Sağol kankacım