• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kasım-Aralık 2020 Transfer Olacaklar

9 yumurta toplandi 8 i olgundu 7 si dollendi
Amin canım inş öyle olur . Biz her gün 300 km yol gidiyoruz kontrol işlemler için
Her yol dönüşü salak salak ağlıyorum. Bi yandan taze transfer olursa bir an önce belli olacak diyorum . Bi diyorum hep 5 inci gün embriyosu düşündüm.
Eş kaynaklı olunca 5 inci gu e git,eyebilir dedi doktor ona ayar oldum
Benim eşimin sperm sayısı az morfoloji 2 . Ama ztn sperm scerken iyilerini seciyorlar.
İleri hız da vardı 10-15 yanı neden 5 e gitmesin

Canim merhaba ayni gun transfer olmusuz bende yaptim gereksiz bir acelecilik tum gun kac tane yaptim hep silik ama görülebilir çıkıyordu aksam yaptiklarim yjne çıkıyor ama daha belirsiz ben taze 5.gun embriyosu transfer olmuştum seninki nasıldı
Benimkide öleydi canım taze 5. Gün embriyosu inş vardır

İnşAllah canım dediğim gibi çıkan yumurtalar yeter 🤲😌😌 tabii ilk öğrenince bir telaş yaptım ağla ağla bir hal oldum 😔😔

Canım acaba hiç 5.gune gitmesini zorlamasam mi diyorum? Benimde çok az cıkıcak yumurta çıkanları da 5. Güne götürmek için zorlamasam mi
Ya bana doktor dediki 3. Günde 4 embro vardı hepsi iyi kalite de dedi ki 5. Günü beklicek çünkü kritik gün 5. Gün bende tamam dedim diyelimki 5. Güne gitmeyen diğer 3. Embriyo yu koysalardı zaten tutmucaktı o yüzden içlerinden en kaliteli ola ı alıyorlar

Bende diyorum bekletilmekten kendiliğinden düşsün sağlıksızsa. Kürtajı beklemiyim boşa zaman kaybı olur. Zaten azıcık değerle kese bile oluşmaz. Sizin şimdi durum nasıl tedaviye geri mi devam ediyorsunuz. Şükür dondurulmuşum var. Bende 24 yumurta toplanmıştı 15 tanesi kaliteliydi 7 tane döllendi 3 tane 5. Güne gidip dondurulmuştu o kadsr yumurtaya az oldu embriyo
Canım ben 19unda transfer oldum ilk tüp bebek benim amh düşük ondan 1 embriyo 5. Güne gitti zaten 6 tane toplanmıştı tüp bebek yaptırdım diğer gebeliklerimde normal oldu 6 yaşında da oğlum var

Bende diyorum bekletilmekten kendiliğinden düşsün sağlıksızsa. Kürtajı beklemiyim boşa zaman kaybı olur. Zaten azıcık değerle kese bile oluşmaz. Sizin şimdi durum nasıl tedaviye geri mi devam ediyorsunuz. Şükür dondurulmuşum var. Bende 24 yumurta toplanmıştı 15 tanesi kaliteliydi 7 tane döllendi 3 tane 5. Güne gidip dondurulmuştu o kadsr yumurtaya az oldu embriyo
Bence değer düşmeye başladıysa adetle atarsınız bende kürtajdan önceki gebeliğim öle olmuştu değer düşüp 3 gün sonra adet olmuştum sıkıntı yapmayın senin 5. Gün embriyosumuydu

Bence değer düşmeye başladıysa adetle atarsınız bende kürtajdan önceki gebeliğim öle olmuştu değer düşüp 3 gün sonra adet olmuştum sıkıntı yapmayın senin 5. Gün embriyosumuydu
Evet 5. Gün embriyosuydu tek transfer yapılmıştı. Hala ilaca devam ettiriyor 2 gün sonra kana gidicekmişim o zamanda böyle çıkarsa kendim dicem ilacı bırakıyım diye adet olayında öteki transfere hazırlanım

Ya bana doktor dediki 3. Günde 4 embro vardı hepsi iyi kalite de dedi ki 5. Günü beklicek çünkü kritik gün 5. Gün bende tamam dedim diyelimki 5. Güne gitmeyen diğer 3. Embriyo yu koysalardı zaten tutmucaktı o yüzden içlerinden en kaliteli ola ı alıyorlar
Off gerçekten çok zor bir karar olucak bu. Allah hakkımızda hayırlısını versin inşallah 🤲 🤲🤲

Evet 5. Gün embriyosuydu tek transfer yapılmıştı. Hala ilaca devam ettiriyor 2 gün sonra kana gidicekmişim o zamanda böyle çıkarsa kendim dicem ilacı bırakıyım diye adet olayında öteki transfere hazırlanım
Canım zaten artış iyi değilse doktor sana ilacı bırak der 4 5 gün icinde adet olursun. Değerin çok yüksek değil o yüzden kendiliğinden düşer. Hakkında hayırlısı olsun bir dahaki transferin de sağlıklı gebelik geçirirsin inşallah 🙏🏻💕

Bencede canım sen yıpranırsın benim kollarım mosmor gezdim ne stres yaşadığımı ben biliyorum Allah yardımcın olsun inş kendiliğinden düşer adet olunca da hemen tekrar tüp bebeğe başlayabilirsin beklemen gerek yok

Canım zaten artış iyi değilse doktor sana ilacı bırak der 4 5 gün icinde adet olursun. Değerin çok yüksek değil o yüzden kendiliğinden düşer. Hakkında hayırlısı olsun bir dahaki transferin de sağlıklı gebelik geçirirsin inşallah 🙏🏻💕
İnşallah Bi dahakine olur sağolun 🙏🏻💐

Bencede canım sen yıpranırsın benim kollarım mosmor gezdim ne stres yaşadığımı ben biliyorum Allah yardımcın olsun inş kendiliğinden düşer adet olunca da hemen tekrar tüp bebeğe başlayabilirsin beklemen gerek yok
Aynen valla kaç gündür kan vermekten bıktım. Sağolasın valla. Adet sonrası başlanır artık bu düşünce

Canım havuz nasıl bir yöntem, her ay tup bebek iğnesi kullanıp yumurta mı toplatiliyor
1 kere yumurta toplatıyosun dollenmeleri oluyor ve emb donduruyorlar canım 2. Adetınle bi daha tedavı oluyosun ordanda embrıyoların oluyo donduruyorlar rahım dınlendırme yapıldı transferım oldu işte kuzum

Back