- Konu Sahibi pembiss123
- #10.421
3. Gun embrıyolarının kalitesi nasıl canım? Belirtin oldu mu hiç?hcg 463cıktı, bugun 3.gün embiryosunun 11.günü. İkiz olunca kandan belli oluyormu?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
3. Gun embrıyolarının kalitesi nasıl canım? Belirtin oldu mu hiç?hcg 463cıktı, bugun 3.gün embiryosunun 11.günü. İkiz olunca kandan belli oluyormu?
Hayır belli olmaz bazen tek olunca da beta yüksek çıkabiliyorhcg 463cıktı, bugun 3.gün embiryosunun 11.günü. İkiz olunca kandan belli oluyormu?
2.kaliteydi, kasık agrısı sonra böyle refl olacak gibi agrı ve kahverengi lekelenmem oldu,3. Gun embrıyolarının kalitesi nasıl canım? Belirtin oldu mu hiç?
5.haftada kese muayenesindemi belli oluyorHayır belli olmaz bazen tek olunca da beta yüksek çıkabiliyor
Anladım canım, seri bir kaç kez yumurta toplanıyor demek ki. Neyse şükür onu yapabiliriz demek ki. Peki malıyet olarak ne oluyo bu iş, yani her seferinde yumurta toplatma iğneleri alıp ve merkeze her sefer için yumurta toplatma parası mı veriyoruz1 kere yumurta toplatıyosun dollenmeleri oluyor ve emb donduruyorlar canım 2. Adetınle bi daha tedavı oluyosun ordanda embrıyoların oluyo donduruyorlar rahım dınlendırme yapıldı transferım oldu işte kuzum
Canım 3. Gun embrıyosunu koydurabılırsın cunku en iyi lab ana rahmidir oyle dusun.. belki labda yenık dusen ana rahmınde can bulur.. embrıyonun genetiği bozuk degılse 3 ya da 5 fark etmıyoOff gerçekten çok zor bir karar olucak bu. Allah hakkımızda hayırlısını versin inşallah![]()
![]()
Havuz yontemı daha ucuz oluyo canım ilkinde normal maliyetını oduyosun 2. İndirimli oluyo ama ilaç parası neyse onu oduyosun tabiAnladım canım, seri bir kaç kez yumurta toplanıyor demek ki. Neyse şükür onu yapabiliriz demek ki. Peki malıyet olarak ne oluyo bu iş, yani her seferinde yumurta toplatma iğneleri alıp ve merkeze her sefer için yumurta toplatma parası mı veriyoruz
Dogru diyorsun en iyi yer rahim. Zaten çok yumurta çıkıp embriyo olmayacağı için 5. Günu bekleme riskini almaya olurum. Artık hakkımda hayırlısı olsun yaCanım 3. Gun embrıyosunu koydurabılırsın cunku en iyi lab ana rahmidir oyle dusun.. belki labda yenık dusen ana rahmınde can bulur.. embrıyonun genetiği bozuk degılse 3 ya da 5 fark etmıyo
Ben ilaçlar için ilk tedavide 5 bin TL vermiştim. İlaç maliyeti fazla olucak demek ki bana. Neyse Allah inşallah nasip etsin de, kullanırız ilaç artıkHavuz yontemı daha ucuz oluyo canım ilkinde normal maliyetını oduyosun 2. İndirimli oluyo ama ilaç parası neyse onu oduyosun tabi
Kacıncı gunden sonra oldu kasık agrıların canım ve lekelenmen? Zaten tup bebek kaliteye bakmıyo tutacaksa guzelse genetıgı tutuyo2.kaliteydi, kasık agrısı sonra böyle refl olacak gibi agrı ve kahverengi lekelenmem oldu,
Aa ne güzel olmuş seninkiBen ilaç kullanmadım merional yada gonal f gibi. Yumurta sayım az oldugundan kaliteli olsun iğnelerle bozmayalım dedi, altın yumurta diye bir yöntem sanırım, hemde maliyeti çok az oldu ilaç olmayınca
Peki göbekteki morluklara ne öneriyorsunuzKolu uc eşit parçaya boluyorsun Ortada ve dışta kalan etli kısım En iyisi göbüş bence
Kadık agtısı sanki çok yürüyüş yapmışımda gibi kas çekmes ağrısıyfı sanırım transferden sonra 5.gün gibi başlfı 3gün sürdğ sonra regl agrısı gibi basladıKacıncı gunden sonra oldu kasık agrıların canım ve lekelenmen? Zaten tup bebek kaliteye bakmıyo tutacaksa guzelse genetıgı tutuyo
Bendim öncekilerde ilaç kullanmıstım ama yumurta sayısı hiç değişmedi, bu sefer kullnmadım yine aynı sayı olduAa ne güzel olmuş seninkibende sürekli iğne ve ilaç kullanmaktan yoruldum. Olursa benimde ilaçsız olsa harika olur aslında, vücudum yorumlamış olur
![]()
Yani bnce rahım yapay bi ortamdan daha iyi. Bundan 7 8 sene once sadece 3. Gun embrıyosu koyuyorlrmiş tutmasa onlarda tutmazdı hiç kalbıne kurt dusmesın.. riske atma embrıyolrınıDogru diyorsun en iyi yer rahim. Zaten çok yumurta çıkıp embriyo olmayacağı için 5. Günu bekleme riskini almaya olurum. Artık hakkımda hayırlısı olsun ya
Bnm transfer oldgm gunden berı kasık agrım var ama ilaçlara baglıyorum. Kanama ne zmn oldu canım?Kadık agtısı sanki çok yürüyüş yapmışımda gibi kas çekmes ağrısıyfı sanırım transferden sonra 5.gün gibi başlfı 3gün sürdğ sonra regl agrısı gibi basladı
Bu yontemi uygulyan az doktor var. Doktorun kımdi canım?Ben ilaç kullanmadım merional yada gonal f gibi. Yumurta sayım az oldugundan kaliteli olsun iğnelerle bozmayalım dedi, altın yumurta diye bir yöntem sanırım, hemde maliyeti çok az oldu ilaç olmayınca
Kanamam 8.gün basladı ama çok çok az lekelenme gibi kahve bazen pembeBnm transfer oldgm gunden berı kasık agrım var ama ilaçlara baglıyorum. Kanama ne zmn oldu canım?