• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kasım-Aralık 2020 Transfer Olacaklar

1 kere yumurta toplatıyosun dollenmeleri oluyor ve emb donduruyorlar canım 2. Adetınle bi daha tedavı oluyosun ordanda embrıyoların oluyo donduruyorlar rahım dınlendırme yapıldı transferım oldu işte kuzum
Anladım canım, seri bir kaç kez yumurta toplanıyor demek ki. Neyse şükür onu yapabiliriz demek ki. Peki malıyet olarak ne oluyo bu iş, yani her seferinde yumurta toplatma iğneleri alıp ve merkeze her sefer için yumurta toplatma parası mı veriyoruz

Off gerçekten çok zor bir karar olucak bu. Allah hakkımızda hayırlısını versin inşallah 🤲 🤲🤲
Canım 3. Gun embrıyosunu koydurabılırsın cunku en iyi lab ana rahmidir oyle dusun.. belki labda yenık dusen ana rahmınde can bulur.. embrıyonun genetiği bozuk degılse 3 ya da 5 fark etmıyo

Anladım canım, seri bir kaç kez yumurta toplanıyor demek ki. Neyse şükür onu yapabiliriz demek ki. Peki malıyet olarak ne oluyo bu iş, yani her seferinde yumurta toplatma iğneleri alıp ve merkeze her sefer için yumurta toplatma parası mı veriyoruz
Havuz yontemı daha ucuz oluyo canım ilkinde normal maliyetını oduyosun 2. İndirimli oluyo ama ilaç parası neyse onu oduyosun tabi

Canım 3. Gun embrıyosunu koydurabılırsın cunku en iyi lab ana rahmidir oyle dusun.. belki labda yenık dusen ana rahmınde can bulur.. embrıyonun genetiği bozuk degılse 3 ya da 5 fark etmıyo
Dogru diyorsun en iyi yer rahim. Zaten çok yumurta çıkıp embriyo olmayacağı için 5. Günu bekleme riskini almaya olurum. Artık hakkımda hayırlısı olsun ya

Havuz yontemı daha ucuz oluyo canım ilkinde normal maliyetını oduyosun 2. İndirimli oluyo ama ilaç parası neyse onu oduyosun tabi
Ben ilaçlar için ilk tedavide 5 bin TL vermiştim. İlaç maliyeti fazla olucak demek ki bana. Neyse Allah inşallah nasip etsin de, kullanırız ilaç artık 🤲🤲

Ben ilaç kullanmadım merional yada gonal f gibi. Yumurta sayım az oldugundan kaliteli olsun iğnelerle bozmayalım dedi, altın yumurta diye bir yöntem sanırım, hemde maliyeti çok az oldu ilaç olmayınca
Aa ne güzel olmuş seninki 😍 bende sürekli iğne ve ilaç kullanmaktan yoruldum. Olursa benimde ilaçsız olsa harika olur aslında, vücudum yorumlamış olur 😊😊

Kolu uc eşit parçaya boluyorsun Ortada ve dışta kalan etli kısım En iyisi göbüş bence
Peki göbekteki morluklara ne öneriyorsunuz🤗 oksaparı ilk vurmaya başladığımda biraz morardı şimdi yeşile döndü ve sertleşti oralar. 2 gündür oksaparı bacaktan yapıyorum. Progestan ampulden prolutexe geçtim göbekten 2 kere ona yer kalsın diye. Eczaneden alkol almak istedim satmadılar. Alkollü mendil vermişti hastane. Onlar da bitmek üzere medikalde filan satılıyo mudur?

Kacıncı gunden sonra oldu kasık agrıların canım ve lekelenmen? Zaten tup bebek kaliteye bakmıyo tutacaksa guzelse genetıgı tutuyo
Kadık agtısı sanki çok yürüyüş yapmışımda gibi kas çekmes ağrısıyfı sanırım transferden sonra 5.gün gibi başlfı 3gün sürdğ sonra regl agrısı gibi basladı

Aa ne güzel olmuş seninki 😍 bende sürekli iğne ve ilaç kullanmaktan yoruldum. Olursa benimde ilaçsız olsa harika olur aslında, vücudum yorumlamış olur 😊😊
Bendim öncekilerde ilaç kullanmıstım ama yumurta sayısı hiç değişmedi, bu sefer kullnmadım yine aynı sayı oldu🤷🏻‍♀️ Amh füşük olanlarda bu yöntemi uyguluyorlamıs diye duydum

Dogru diyorsun en iyi yer rahim. Zaten çok yumurta çıkıp embriyo olmayacağı için 5. Günu bekleme riskini almaya olurum. Artık hakkımda hayırlısı olsun ya
Yani bnce rahım yapay bi ortamdan daha iyi. Bundan 7 8 sene once sadece 3. Gun embrıyosu koyuyorlrmiş tutmasa onlarda tutmazdı hiç kalbıne kurt dusmesın.. riske atma embrıyolrını

Kadık agtısı sanki çok yürüyüş yapmışımda gibi kas çekmes ağrısıyfı sanırım transferden sonra 5.gün gibi başlfı 3gün sürdğ sonra regl agrısı gibi basladı
Bnm transfer oldgm gunden berı kasık agrım var ama ilaçlara baglıyorum. Kanama ne zmn oldu canım?

Ben ilaç kullanmadım merional yada gonal f gibi. Yumurta sayım az oldugundan kaliteli olsun iğnelerle bozmayalım dedi, altın yumurta diye bir yöntem sanırım, hemde maliyeti çok az oldu ilaç olmayınca
Bu yontemi uygulyan az doktor var. Doktorun kımdi canım?

Back