• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kasım-Aralık 2020 Transfer Olacaklar

Canım çok geçmiş olsun. Lütfen önce kendi sağlığını düşün. Gerekirse varsın 1 ay ertelensin. Önce sen iyi ol, bebek olur zaten inşallah 😊😘
Öyle de ne zamandir estrofem iciyorum. En cok ona canım sıkıldı 😕 hastalaninca ilac icmem, bide hormon ilaci aliyorum. Bide iptal olursa ictigim o kadar ilac boşa gidicek 😑

Kızlar bişey Sorucam ya. Transfer sonrası çatlatma iğnesi neden vuruluyor bilgisi olan var mı? Benim transferim yarın Allah’ın izniyle ertesi gün de iğnem var.. herkeste olmuyor ya bu acaba neyle alakalı tam olarak
Banada oyle yapıldı.. Nedeni mı bılmıyorum.. Cok baktım nette bulamadım

Evet bu gece bünyeme telkinde bulunmam lazım. Kacirmamaliyim bu anı 😁
Aynennnn canım 🙏🏻💕 iyisin vücudun bomba gibi ufak bir hastalık olur gibi oldu ama geçti. Transfer için hazırsın güzel günler yakın 🧿♥️

Kolonyada ayi isi görür canim bir kaç tane peçeteye islat iyice kolonya ile onu koy orda kuruyana kadar Birde clexane oxapar vs yaptıktan sonra sadece bastırın Ovmayın 😊💙
Çok teşekkür ederim tavsiyelerin için canım. Hiç ovmadım ama hani batırırken iğneyi iki parmağımızla sıkıştırıyoruz ya etimizi onu bırakmadan uyguluyodum şimdi öyle yapmıyorum bacağım morarmadı🤗

Selam kızlar ben bugün transfer oldum sizler transfer sonrası hangi ilacları kullanıyorsunuz
Merhaba canim hayırlı sonuçlar alalım hep birlikte inşallah. Ben estrofem sabah 2 akşam 2 tablet alıyorum. Prolutex göbekten ignem var. Coraspirin 100 mg ve vitaminle q10 kullaniyorum

Back